پدیده جون ناراحت نباش ببین واسه همه شرایط یکسانه از کجا میدونی تو بدتر از بقیه هستی اخه؟یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت:sad:
یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت:sad:
من از جمله این نیز بگذرد متنف________________رم
چون زندگیمون همش داره میگذره وهیچ اتفاقیم توش نمیفته تنهاترین اتفاق قبول نشدنو پشت کنکر موندنه
چه اتفاقی خوبی ادم میمونه با این همه خوشبختی چه کنه............:5:
یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت
عسل جونم بی خیال واقعا ارزش استرس نداره .......منم داغونم اما اصلا دیگه ب روی خودم نمیارمسرجلسه سوالا روکه دیدم هنگ کردم سوالای بیربط سلیقه ای بدون رفرنس عشقی ...
حیف اون همه تخصصی خوندن من حیف اون همه بررسی دستگاههای مراقبت ویژه ...
الان قد یه مهندس پزشکی بارمه
اونوقت طراح سوال میاد یه سوالایی میده که اونی که خونده بااونی که نخونده فرقی نداره همه میتونن عشقی جواب بدن ...
الهی طراح سوال خیر ...t0837h0nn8zfqu8ult.
عسل جونم بی خیال واقعا ارزش استرس نداره .......منم داغونم اما اصلا دیگه ب روی خودم نمیارم
سلام
منم حس شماهارو دارم اما
شاید خنده دار و مضحک به نظر برسه اما از دیروز دوباره شروع کردم
ببخشید من لایکم از کار افتاده!!!پدیده جون هممون داریم از استرس میریم وصدامون درنمیاد /صدامون دربیاد بهتره حداقل مریضی صعب العلاج نمیگیریم /نیازدارم دادبزنم بکوبم توسرم موهاموبکنم نه موهام حیفه همون دادبزنم کافیه ...