گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mehrshad

New member
akhe beshinim geryeo zari konim behtare? Talashemuno kardim dg. Bayad khandid vagarna az rumun sukhte. Ghabul nashodid ye dele sir bekhandid.ghabul shodid ham ye 4,5 km bodoid ta khune.kari ke man zamane ghabuli tu konkur kardam.ha ha

amirreza

New member
من از جمله این نیز بگذرد متنف________________رم

چون زندگیمون همش داره میگذره وهیچ اتفاقیم توش نمیفته تنهاترین اتفاق قبول نشدنو پشت کنکر موندنه

چه اتفاقی خوبی ادم میمونه با این همه خوشبختی چه کنه............:5:

darya63

New member
بچه ها بیاید از این به بعد ناشکری نکنیم
اخه چند روز قبل از کنکور همه دست به دامان خدا بودیم
مگه نگفتیم خدایا هرچی صلاح بدونی؟

همین که تن سالمی داریم .سایه عزیزامون بالا سرمونه خودش بزرگترین شانسه

آخرین ویرایش:

darya63

New member
چند روز قبل از کنکور که دست درد شدید گرفتم
بعدشم احساس میکردم یه تومور یا غده سرطانی دارم
و سردرد های وحشتناک...کلا سیستم بدنیم مبهم درد داشت
بخدا فهمیدم که صدتا دکترا هم بگیرم ولی سلامت بدنی نداشته باشم هیچ ارزشی نداره

padideh

New member
یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت:sad:

alipour

New member
یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت:sad:
پدیده جون ناراحت نباش ببین واسه همه شرایط یکسانه از کجا میدونی تو بدتر از بقیه هستی اخه؟
مطمئن باش همه ما که بی وقفه تلاش کردیم قبولیم

darya63

New member

باید ببینیم چی صلاحمونه
تو روز کنکور یکی از دوستامو دیدم که میگفت فلانی که ارشد مامایی داره و هیئت علمی دانشگاه شده با بچه ها که رفته بوده کاراموزی
تو لیبر خون یه مریض اچ ای وی مثبت پاشیده تو چشاش
بعد به من میگفت ول کن بابا ارزش نداره.باید ببینی چی صلاحته

پدیده جونم همه چیو بسپار دست خدا
هیچی معلوم نیست .اصلا نمیشه پیش بینی کنی
غصه نخور و به خدا اعتماد داشته باش.

آخرین ویرایش:

بانو

New member
من از جمله این نیز بگذرد متنف________________رم

چون زندگیمون همش داره میگذره وهیچ اتفاقیم توش نمیفته تنهاترین اتفاق قبول نشدنو پشت کنکر موندنه

چه اتفاقی خوبی ادم میمونه با این همه خوشبختی چه کنه............:5:

امضا عوض شد

mw.ashel

New member
یادش بخیر چ روزایی داشتیم اینجا!!!!!!!!!!!!!!!! پر از استرس .........پر از تلاشش پر از امید و شور و نشاط ...........اما حالا افسرده ترین ادم این تاپیک من شدم .............دلم گرفته ........گرفته از شبایی ک ب عشق درس خوندن بیدار موندم ب عشق این که دانشجوی ارشد میشم امسال........خیلی دردناکه این لحظات برامم .......خیلی سخته برام وقتی دیدم تلاشام هیچ فایده ای نداشت

بله یادش به خیر پدیده ، چه روزایی که بهم فشار میاوردی که بخونم و منم از ترس تیر و تانکت همه سعی خودمو میکردم تا شب بتونم خوب بخونم.:sad:
منم دلم گرفتس ولی دیگه ما تمام سعی خودمون رو کردیم و بقیش دست خداست و این اون لحظه ای هستش که آدم میگه از فردای خودشم خبر نداره
:sad:

asal 92

New member
:smiliess (2):سلام بچه ها اوضام بیریخته دارم ازاسترس میمیرم وبه روی خودم نمیارم کاش این کلیدا زودتر بیاد

asal 92

New member
سرجلسه سوالا روکه دیدم هنگ کردم سوالای بیربط سلیقه ای بدون رفرنس عشقی ...
حیف اون همه تخصصی خوندن من حیف اون همه بررسی دستگاههای مراقبت ویژه ...
الان قد یه مهندس پزشکی بارمه
اونوقت طراح سوال میاد یه سوالایی میده که اونی که خونده بااونی که نخونده فرقی نداره همه میتونن عشقی جواب بدن ...

الهی طراح سوال خیر ...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult.

asal 92

New member
ازجلسه که اومدم بیرون دیدم اونایی که نخونده بودن شاد بودن واونایی هم که خونده بودن ناراحت
یهو به عدالت خداشک کردم گفتم پس کو اون همه قول وقرارات خدا پس اون همه رنجی که من کشیدم حسابش باکیه اصلا یادم نیست چجوری رسیدم خونه فقط گریه کردم البته یه آهنگ سوزناکم واسه خودم گذاشته بودم باسرعت 50 میرفتم فقط بارونش کم بود فیلم سینمایی بشه ...(بعد شیطانو ردکردم ودوباره افتادم درآغوش خدا )
آزمونم بد نشده حالا هرچی خدابخاد ...

padideh

New member
سرجلسه سوالا روکه دیدم هنگ کردم سوالای بیربط سلیقه ای بدون رفرنس عشقی ...
حیف اون همه تخصصی خوندن من حیف اون همه بررسی دستگاههای مراقبت ویژه ...
الان قد یه مهندس پزشکی بارمه
اونوقت طراح سوال میاد یه سوالایی میده که اونی که خونده بااونی که نخونده فرقی نداره همه میتونن عشقی جواب بدن ...

الهی طراح سوال خیر ...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult.
عسل جونم بی خیال واقعا ارزش استرس نداره .......منم داغونم اما اصلا دیگه ب روی خودم نمیارم

asal 92

New member
عسل جونم بی خیال واقعا ارزش استرس نداره .......منم داغونم اما اصلا دیگه ب روی خودم نمیارم

پدیده جون هممون داریم از استرس میریم وصدامون درنمیاد /صدامون دربیاد بهتره حداقل مریضی صعب العلاج نمیگیریم /نیازدارم دادبزنم بکوبم توسرم موهاموبکنم نه موهام حیفه همون دادبزنم کافیه ...

مانیا

New member
سلام
منم حس شماهارو دارم اما
شاید خنده دار و مضحک به نظر برسه اما از دیروز دوباره شروع کردم

padideh

New member
:
سلام
منم حس شماهارو دارم اما
شاید خنده دار و مضحک به نظر برسه اما از دیروز دوباره شروع کردم

چییییییییییییییی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نهههههههههههههههههههههههه وایییییییییییی خدایااااااااا منننننننن اصلااااااااااااا نمیتونم ب کتابام دیگه نگاه کنم واقعاااااااااااااااااااا حالت تهوع میگیرم حتی از نگاه کردن دوباره بهش !!!!!!!! چ برسه ب شروع!

padideh

New member
پدیده جون هممون داریم از استرس میریم وصدامون درنمیاد /صدامون دربیاد بهتره حداقل مریضی صعب العلاج نمیگیریم /نیازدارم دادبزنم بکوبم توسرم موهاموبکنم نه موهام حیفه همون دادبزنم کافیه ...
ببخشید من لایکم از کار افتاده!!!
خیلی بده این روزا خیلی ! حالا چ جوری تا شهریور صبر کنیم!

bacillus.bs

New member
من اصلا سراغ كليد هم نميرم
حالا هر چي
مي خوايد چي كار كنيد
تا شهريور صبر كنيد
واقعا سوالاي بيوشيمي ما هم همين طور بود از يه جاهاي چرت و بي خود سوال داده بودند بر عكس هر سال
چه مطالب سختي كه تا شب كنكور مرور ميكردم من تصورم از بيوشيمي بالاي ٧٠ بود ولي با اين وضعيت ٤٠ هم نزدممممممم
اخه اين چه روش سنجشيهههههههههه

designer

New member
واقعا من اصلا جا خوردم ، تو راهنمای ثبت نام مدیریت و بهداشت ما هرکدوم یه واحد بود ( حالا گذشته از اینکه دو درس اضافه کردن ) سرجلسه دیدم دوتاش باهم 12 سوال داشت که نخونده هم میشد جواب داد :smiliess (15): اونوقت چه جوری فرق کسی که خونده و نخونده معلوم میشه؟؟؟؟ چرا وزارت بهداشت اینجوریه آخه . من با اون همه امید خوندم :sadsmiley:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا