سلام به همه دانشجویان ارشدی امسال
0 روز تا ارشد 92
.
.
.
.
.
.
سلام دوستان و همراه های خوبم، خسته نباشید و امیدوارم که حال همگی خوب باشه ، خیلی خوشحالم کهخدای مهربون عمری رو باقی گذاشت تا لحظات آخر در کنار هم باشیم و بعد چند ماه تلاش بلاخره روز موعود آزمون فرا رسید.
اگه نتونستم این چند روز آخری رو در کنارتون باشم از همتون معذرت میخوام چون قبلا هم دلیلشو تو روزشمار قبل گفته بود.و طبق قولی که داده بودم امشب اومدم تا چند لحظه هم شده حرفاتونو بخونم و لذت ببرم.
امسال با همه خوبی ها و بدی ها و اتفاقات بد و غیر منتظره ای که برام مدام پیش اومد گذشت تا رسیدیم به این روز ، با اینکه الان خیلی ناراحتم که شاید از فرصت هایی که پیش رو داشتم نهایت استفاده رو نکردم ولی دیگه بیشتر اتفاقات ناخوشایند دست خودم نبود ولی از طرفی خیلی خوشحالم که این هم نوعی آزمون الهی هستش تا بدونیم روزهای عمرمون بیشتر از اونی که فکرشو میکنیم میگذره و ما در آخر راه چقدر تونستیم توشه راهمون رو با اعمال نیک مهیا کنیم و خودمون رو برای ملاقات با خدا آماده کنیم.
در مورد آزمون هم که دوستان میگفتن استرس دارن و نگران هستن ، خب این یه نوع رفلکس طبیعیه و هر کدوم ما از وقتی چشامون رو باز کردیم همش در حس و حال امتحان بودیم و یه جورایی پوست کلفت شدیم ولی برای من نگران کننده ترین و استرس زا ترین روزای عمرم از روز شنبه بعد آزمون شروع میشه که کلی کار دارم که باید انجام بدم و زندگیم یه جورایی تغییرمیکنه و این فصل از زندگی من جمعه تموم میشه .( بر خلاف بقیه دوستان که منتظر اعلام نتایج میمونن)
از همه خانواده خوبم که وقتشون رو اینجا گذاشتن و در کنارمون بودن و بهم روحیه دادن و هر کاری که از دستشون بر میومد انجام دادن تشکر میکنم چون این دوستای مجازی من ، الان دیگه تو دنیای واقعی من هم حضور دارن و ازشون تشکر میکنم چون خانوادمون پر جمعیته دیگه اسم نمیارم ولی خیلی ممنون که بودید و هستید .
اگه وقت همگی رو گرفتم معذرت میخوام ولی اینا رو دوست داشتم که امشب ، شب آخری که قبل آزمون اینجا هستم بگم.
:rose:
به امید موفقیت همگی شما دوستان عزیز
و خداوند بزرگ همراه و پشتیبان همه شما دوستان و خانواده کنکوری خودم تو این تایپک
دعا در حق همدیگرو فراموش نکنید
فقط یک بار برای همیشه
بسیار زیب و احساساتی بود آشل عزیز
ممنون.منم از خدا میخوام که برای شماو همه یدوستان که البته خودت بدرستیگفتی که الاناینجا همه 1خانواده شدن نه صرفایک دوست ,اونم از نوع مجاری
بهترینها رو رقم بزنه و از شنبه به بعد هم اگرچه گفتی روزای پراسترسی رو خواهی داشت اما دوست دارم که استرسهاس شیرین در انتظارت باشه و ضمنا اینجا رو هم فراموش نکنی.
به امید موفقیتت و بقیه ی بچه ها