گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fate

New member
سلام ديروز درس جديدي نخواندم g5 مرور كردم ، امروز صبح هم 4 تا 6 صبح و در سرويس g5 مرور كردم . البته دارم الان بهتر متوجه ميشوم . به اميد خدا و موفقيت تك تك شما
آفرين بچه ها سرعتتون عاليه

cheshmak

New member
سلام سلام به بچه های درس خووون این تاپیک!!!خسته نباشید!!!من امروزم 7ساعت درسیدممم

fate

New member
سلام
من ديروز3 تا passage از لزگي خوندم
فعلا از مديريت و بيماري شناسي و كد گذاري هم مقداري G5 مونده بود ديروز حدود 2ساعتي امروز هم از 4 صبح تا 6 مرور كردم .
بچه ها خيلي سرعتم پايينه .....

cheshmak

New member
سلام
من ديروز3 تا passage از لزگي خوندم
فعلا از مديريت و بيماري شناسي و كد گذاري هم مقداري G5 مونده بود ديروز حدود 2ساعتي امروز هم از 4 صبح تا 6 مرور كردم .
بچه ها خيلي سرعتم پايينه .....

اشکال نداره دوست عزیز همینجوری ادامه بده!!پشتکارت عالیه!!!:a2d3:

mw.ashel

New member
سلام دوستای ارشدی سال آینده: من امروز 6 ساعت اونم فقط ویلیامز تونستم بخونم چون حس ویلیامز خوندنم داشتم.

cheshmak

New member
امروز به علت وجود دو عدد وروجک شیطوووون!!!فقط تونستم 1ساعت درس بخونم!!!یعنی کلی تلاش کردم تا تونستم همین یک ساعتو درس بخونم!!! الان عذاب وجدان دارم
494717_352nmsp.gif

mw.ashel

New member
چشمک جون همین که به فکرش بودی و خوندی ، خودش ارزش داره و این خوندن برات یه عادت شده:thumbsupsmileyanim::applause:

darya63

New member
سلام بچه ها:heart:
منم اومدم و میخواام بترکونم.:thumbsupsmileyanim:
اخیش دیگه کلاس زبان هم نمیرم و کاری جز شوهر داری و خونه داری ندارم و میخوام از فردا بخونم.چشم شیطون کور و گوشاشم کر
ان شالله به امید خدا
میدونم دیره و خیلی از همه دوستان مخصوصا ماماهای گل عقبم اما شما به من انگیزه و روحیه بدید:smiliess (4):

parnia

New member
سلام بچه ها:heart:
منم اومدم و میخواام بترکونم.:thumbsupsmileyanim:
اخیش دیگه کلاس زبان هم نمیرم و کاری جز شوهر داری و خونه داری ندارم و میخوام از فردا بخونم.چشم شیطون کور و گوشاشم کر
ان شالله به امید خدا
میدونم دیره و خیلی از همه دوستان مخصوصا ماماهای گل عقبم اما شما به من انگیزه و روحیه بدید:smiliess (4):
من ی نفرم مثه خودتم دریا جون..نگران نباش...قبولیم ایشالا...
110610_praying.gif

cheshmak

New member
من امروز5ساعت درسیدمممم!!! اصن روزای تعطیل نمیشه درست حسابی درس خوتد! !

mw.ashel

New member
سلام دوستای خوبم.منم 6 ساعت خوندم.

چشمک جون داری عالی پیش میری و مطمئنم که سال بعد تموم بچه های اینجا ارشدی میشن.

fate

New member
من روز چهارشنبه همون دو ساعت درس خوندم و روز پنج شنبه تقريبا هيچي چون مهمون داشتم ور ز جمعه همون دو ساعت .و امروز هم همون دوساعت صبح و توي سرويس مرور كردم . خيلي سرعتم پايينه و كارام

زياده

psychology123

New member
من روز چهارشنبه همون دو ساعت درس خوندم و روز پنج شنبه تقريبا هيچي چون مهمون داشتم ور ز جمعه همون دو ساعت .و امروز هم همون دوساعت صبح و توي سرويس مرور كردم . خيلي سرعتم پايينه و كارام

زياده
سلام
با اینکه اینجا گزارش نمی دم اما هر از گاهی نگاهی به این تاپیک می کنم.نحوه ی مطالعه شما برام خیلی جالب بود و می دیم با تمام مشکلات پیش رو همچنان همون مقدار ساعتی رو که می تونی داری مطالعه می کنی.خیلی عالیه
مطمئن باش بازده شمایی که روزی 3یا4 ساعت مطالعه داری با کسی که یه روز دوپینگ می کنه 7یا 8 ساعت می خونه و یکی دو روز نمی خونه یا خیلی کم می خونه ,کمتر که نیست شاید بیشتر هم باشه.

رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود /رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود

البته خود من هم مثل شما اینقدر پیوسته نمی خونم یه بار کم یه بار زیاد اما سعی می کنم مثل شما پیوستش کنم.

اگر همین جوری که داری می ری پیش بری و 2 یا 1 ماه آخر رو اگه بتونی مرخصی بگیری و فول تایمش کنی ,شکی در موفقیت شما دوست عزیز نخواهد بود.

موفق ,پیروز ,استوار و با انگیزه باشی.

sokout

New member
سلام بچه ها خدا قوت
thelittlesun چرا نیست؟
fate واقعا بهتون خسته نباشید میگم که با این همه مشغله
با پشتکار دارین میخونین ایشالا نتیجه خوبی میگیرید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا