گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

شوکا88

New member
بچه ها توو سایت علوم پزشکی فک کنم نوشته بود دانشگا مازندرانو زاهدان شدن تیپ 1

parnia

New member
الان دانشگاه گیلانم تیپ 1 شده تارا جون.....فکر کنم اونی که گذاشتی قدیمی باشه....:28:

sara67

New member
بچه ها اصلا به این رتبه بندی توجه نکنین.. رشته به رشته فرق داره.. مثلا من که تو تبریز بودم میدونم که بیوشیمی تبریز برد قوی ای نداره..

برا بیوتک و ژنتیک زنجان خیلی خوبه.. همین طوری الی آخر.. برید بر اساس رشتتون شهرتون رو انتخاب کنید..

sara67

New member
پس این بچه های پارسال چرا نمیان یه دقیقه به حال ما برسن؟؟؟؟

این بود رو من حساب کنید رو من حساب کنیدتون؟؟؟ :smiliess (2):

mehrshad

New member
بچه ها این تیپ یک که می گید ینی چی؟ انتخاب محل تحصیل تو قبولی تاثیر داره؟؟ مثلا من اول اگه تهران رو بزنم یا مشهد رو بزنم رو قبولی تاثیر گذاره؟:14:

لبخند

New member
تو رو خدا یکم راهنمایی کنید تصمیم گرفتم جاهای دیگه هم انتخاب کنم
ترتیب انتخاب هرطور که خواستیم میتونیم بزنیم یا باید این تیپ ها رعایت بشه؟؟

آخرین ویرایش:

sara67

New member
باورتون نمیشه دارم چه مدلی انتخاب شهر و دانشگاه میکنم.. یه تسبیح گرفتم دستم دعا میخونم استخاره میکنم که مثلا بین مدرس و تهران کدومشون رو اول بزنم.. اصن یه وضی :25r30wi:
499321_Laie_87B.gif

Tarsa

New member
بچه ها تاثیر نداره شهرای خوبو اول بزنیم؟
شانس قبولیمون میاد پایین؟

sara67

New member
تو رو خدا یکم راهنمایی کنید تصمیم گرفتم جاهای دیگه هم انتخاب کنم
ترتیب انتخاب هرطور که خواستیم میتونیم بزنیم یا باید این تیپ ها رعایت بشه؟؟

لبخند جان در مورد تهران بهتره اول تهران رو بزنی چون زودتر پر میشه بعد شهرهای دیگه رو... اگه تیپ 1 بودن رو لحاظ بکنی که بهتره.. مثلا یه دفعه نیا همدان رو قبل از اصفهان شیراز بزن... سعی کن به ترتیب قدرت دانشگاهها بزنی.. معمولابعد از تهران دانشگاههای شیراز و اصفهان و مشهد و اهواز و تا حدودی تبریز قوی هستن.. بعد دانشگاههای دیگه ای مثل مازندران و همدان و رشت و یزد و کرمان و زنجان و ارومیه و ...

از دوستات هم کمک بگیر از هر کسی که فکر میکنی میتونه از این ور اون ور برات اطلاعات جمع کنه...

من نمیخواستم انقدر براش وقت بذارم ولی این وزارت بهداشت حالش سر جاش نیس یدفه میزنه بعد از کنکور وقت ویرایش نمیده اونوخ ما میمونیم و 2 تا دستمون که..
214920_Cherna-facepalm.gif

Tarsa

New member
هی...
میدونید آدم گذشته رو ببینه از الان خوشحال میشه
من رو 30نفر حساب کرده بودم حالا 7نفر
کمتر از پارسال روم اثر نداره:5:

k-b

New member
:25r30wi:سلام بچه ها یه سوال: به نظرتون وزارت بهداشت به روح اعتقاد داره؟؟!!!

bacillus.bs

New member
يعني اين هفته تموم ميشه به خوبي
يعني هفته ي ديگه اين موقع ناراحتيم يا خوشحال
خدايا كاري كن روز ٩٢/٣/٩ بهترين ازمون زندگيمونو بديم
خاطره اي تا ابد ماندگار
446219_prispallsmile.gif

parnia

New member
بچه ها روزا واسه شما هم کند میگذره؟؟؟ واقعا خسته شدم.....بهناز خوشبحالت که 5 شنبه داری...ما عصر جمعه....:sad:......:13:

لبخند

New member

لبخند جان در مورد تهران بهتره اول تهران رو بزنی چون زودتر پر میشه بعد شهرهای دیگه رو... اگه تیپ 1 بودن رو لحاظ بکنی که بهتره.. مثلا یه دفعه نیا همدان رو قبل از اصفهان شیراز بزن... سعی کن به ترتیب قدرت دانشگاهها بزنی.. معمولابعد از تهران دانشگاههای شیراز و اصفهان و مشهد و اهواز و تا حدودی تبریز قوی هستن.. بعد دانشگاههای دیگه ای مثل مازندران و همدان و رشت و یزد و کرمان و زنجان و ارومیه و ...

از دوستات هم کمک بگیر از هر کسی که فکر میکنی میتونه از این ور اون ور برات اطلاعات جمع کنه...

من نمیخواستم انقدر براش وقت بذارم ولی این وزارت بهداشت حالش سر جاش نیس یدفه میزنه بعد از کنکور وقت ویرایش نمیده اونوخ ما میمونیم و 2 تا دستمون که..
214920_Cherna-facepalm.gif
مرسی دوست من خیلی خیلی ممنونم من فعلا اینطور انتخاب کردم:
1.اهواز
2.اصفهان
3.تربیت مدرس
4.مازندران
5.کرمان
فقط مشهد رو نزدم خیلی دوره
واقعا من که تا حالا همش میگفتم فقط یکیشو انتخاب میکنم حالا یکدفعه اینطور با اصرار خونواده تصمیم گرفتم بقیه رو هم بزنم دقیقا شدم مثل سازمان سنجش که کاراش معلوم نیست!!!:25r30wi:

ولی حسابی امروز وقتمو گرفت..دیگه فردا انتخاب شهرمیکنم تا این اوضاع یکم آروم شه..واسه ثبت نام زیادی عجله کردم همش ارور میداد منم که بار اولم بود خیلی استرس گرفته بودم توصیه می کنم شما هم بذارید تا سایت هم کامل راه اندازی بشه بعد اتخاب کنید

Taraa

Well-known member
فعلا اینطور انتخاب کردم:
1.اهواز
2.اصفهان
3.تربیت مدرس
4.مازندران
5.کرمان
فقط مشهد رو نزدم خیلی دوره

اشتباه نمیکنید؟
مشهد دوره ولی مسافت زیاد از یه حدی که بگذره دیگه فرقی نمیکنه ... مثلا شما مازندرانو زدید ... اون با مشهد خیلی فرقی ندارن که ... بعد فک کنم علوم پزشکی مشهد خوب باشه ... شماهایی که امسال خوب خوندید از دست ندید انتخاباتونو

vida68

New member
سلام دوستان... یه سوال که بدجور فکرمو مشغول کرده اینه که اگه اول دانشگاه های تیپ 1 مث تهرانو بزنیم و دست اخر تیپ 3 رو..احتمال قبولی مون تو تیپ 3 میاد پایین؟ یا نه مث کنکورسراسری دوره کارشناسیه فرقی نمیکنه هرجا رتبه بخوره همو جا می مونه؟ خواهش میکنم جوابمو بدید...
امیدوارم خوب منظورمو رسونده باشم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا