چشمک جوووووووون....آفرین !!پرنیا 4فصلو تو یه روز خوندی؟؟؟؟؟ماشالا!ماشالا
سلام خوب داری میخونیسلام
این چندروزه خوندن زبان رو کنارنزاشتم.درس سی و پنج 504م.
سیگنال فصل 2 تموم شد.
نیم نگاهی به الک هم انداختم
مدارفصل 3و2 رو نمیتونم سوالاشو حل کنم
اینجوری پیش برم حتما سال 93 به کنکور میرسم:New (6):
دارم دیوونه میشم
خسته م کرده.بعدنگین فلانی چراسیگاری شد؟!:motat:
sb help me again!
خدا قوتسلام بچه ها من چن روزی غیبت داشتم خیلی سرم شلوغ بود تو این چن روز ریاضی مهندسی و معادلات خوندم زبانم به تسلط نسبتا خوبی رو درک مطلب رسیدم واسه واژگانم روزی 20 تا تست میزنم تا رو اینم تسلط پیدا کنم. امروز تا الان 9 ساعت درسیدم اما میخوام رکورد بزنم تا ساعت 2 شب مطالعه ام رو ادامه میدم
سلام دوست عزیز ترمو چند زبان هستی؟کتابت چیه؟باراهنمایی های دوستان به سرم زدسیگاری شدن رو ازسرم بندازم بیرون:idea_majidonline:
دیروز2/5مدارباتمرکزخوندم
زبان درس سی وشش 504
و درس کلاس زبان چون هفته دیگه فاینال دارم:smiliess (13):
دیروزکلی کارخونه انجام دادم وامروز هم کلی کار تو خونه هست که بایدانجام بشه:riz303: شب 10نفری مهمون داریم:4d564ad6:
سلام نه عزیزم داخل جراحی رو اگه از روبرونربخونی باید کنکور 94 شرکت کنی!من چند تا درسنامه جامع به جای برونر میخونم جاهایی که به مشکل برمیخورم برمیگردم به برونر درضمن ویزه ضریب 5داره اونو از روی رفرنس خوندم ولی داخلی ضریب2داره البته برای ارشدویزه:idea_majidonline::sad:salam asal jon , movafagh bashi, az roy boroner mikhoni dige, doroste? man kheyli to khondane dakheli-jarahi kondam, mashala u ye hafteii ye ketabo tamom mikony, rozi chan saat mikhony?
سلام.اولین ترمیه که کلاس میرم.سطح Pre1 کانون زبان میرم.کتاب هم ILI خودکانون میزنه:1dco2x0p1lilzhfpg1tسلام دوست عزیز ترمو چند زبان هستی؟کتابت چیه؟