گزارش روزانه مطالعه گروهی ارشد تمامی رشته ها91>>>92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fate

New member
امروز صبح از ساعت 3.5 صبح تا 5.5 صبح درس خوندم خيلي درسهاي مديريت فراره ولي اينقدر تكرار مي كنم كه فول بشم
توي سروس ادارم با وروجكم كه خيلي اذيت ميكنه به هر طريقي شده بود مقداري مرور كردم ولي ديروز عصر خيلي كار داشتم فقط يك ساعت درس خوندم
خدا رو شكر كه تونستم اينقدر درس بخونم

asal 92

New member
سلام بچه ها خسته نباشید من هر کتابی روتموم کنم گزارش میدم این دفعه هماتولوزی روتموم کردم با تستهای مربوطه و504 هم درس 15 هستم هم فلش کارت دارم هم نرم افزار لایتنر برای تسلط عالیه راستی این جزوه های سنا روهم دارم ولی به تنهایی کار ساز نیست برای مرور اخر خوبه:thumbsupsmileyanim:.

asal 92

New member
:riz304:دوستای خوبم اهای اونایی که هیچ مسوولیتی هنوز رودوشاتون نیست قدر خودتون ووقتی که دارید روبدونید من باوجود داشتن شیفتهای زیادوداشتن یه دختر 4ساله که باید به نیاز هاش توجه بشه وباوجود داشتن تمام مسوولیتهای یه زن خانه دار ازپخت وپز گرفته تامهمونی دادن و...تصمیم به خوندن گرفتم وخیلی وقتا از خیلی ازلذتها به خاطر درسم میگذرم برای همه کارام برنامه ریزی کردم شما هم تلاش کنید انشااله همه نتیجه بگیریم وروزی برسه که هممون یه جمله بنویسیم :من قبول شدم:riz303:

thelittlesun

New member
سلام
این چندروزه خوندن زبان رو کنارنزاشتم.درس سی و پنج 504م.
سیگنال فصل 2 تموم شد.
نیم نگاهی به الک هم انداختم
مدارفصل 3و2 رو نمیتونم سوالاشو حل کنم
اینجوری پیش برم حتما سال 93 به کنکور میرسم:New (6):
دارم دیوونه میشم
خسته م کرده.بعدنگین فلانی چراسیگاری شد؟!:motat:
sb help me again!

alipour

New member
سلام بچه ها من چن روزی غیبت داشتم خیلی سرم شلوغ بود تو این چن روز ریاضی مهندسی و معادلات خوندم زبانم به تسلط نسبتا خوبی رو درک مطلب رسیدم واسه واژگانم روزی 20 تا تست میزنم تا رو اینم تسلط پیدا کنم. امروز تا الان 9 ساعت درسیدم اما میخوام رکورد بزنم تا ساعت 2 شب مطالعه ام رو ادامه میدم

jonothan

New member
سلام بجه ها امروز خوب بووود میخوام از فردا ساعت مطالعه مو زیاد کنم

cheshmak

New member
سلام بچه ها چه خبر؟؟؟درسا خوب پیش میره!!من امروز6ساعت درسیدم!نمیدونم چرا بیشتر نمیشه!!!؟؟؟؟ولی بازم خوبه بهتر دیروز وبیشتر دیروز درس خوندم ،امیدوارم فردا بتونم بیشتربخونم!!موفق باشید!!!

scarlet

New member
salam bacheha, manam hastam, lezgi to maharate 3 hastam, rozi 2 safhe mikhonam, darsay dige ram shoro kardam , hamaro ba ham mikhonam , rozi az har kodom 5-6 safhe, be nazareton in ravesh khobe ? ya barnamano avaz konam

fate

New member
سلام
ديروز يكمي از g5 مرور كردم
چون رفته بوديم بيرون نرسيدم بيشتر بخونم ديشب هم دير موقع اومديم خونه امروز خواب موندم ولي سعي مي كنم 2 ساعت صبح رو بعد از ظهر جبران كنم .
البته تو راه و ديشب تو ماشين يكم درس خوندم .
البته محمد امين خيلي خيلي اذيتم كرد.

mahnam

New member
salam bacheha, manam hastam, lezgi to maharate 3 hastam, rozi 2 safhe mikhonam, darsay dige ram shoro kardam , hamaro ba ham mikhonam , rozi az har kodom 5-6 safhe, be nazareton in ravesh khobe ? ya barnamano avaz konam

به نظر من روش خوبیه
من خودم سعی می کنم این کارو انجام بدم
دیگه هر روز یه درسی رو بخونی از Mood اون درس بیرون نمیای
من راضی ام
اما شما باید ببینی خودت با این روش راحتی؟
یکی دیگه نمی تونه نظر بده چون اون روشی رو داره که خودش بهتر می فهمه

scarlet

New member
bale mahnam jon az in ravesh raziam, chon kamtar khaste konande mishe,va tanavoe darsa baees mishe az dars khondan khaste nasham, va inke esterese kamtari daram va in negarani ro nadaram ke felan dars ro shoro nakardam

آخرین ویرایش:

asal 92

New member

سلام عزیزم هر کی برای خودش روشی داره ولی به نظر من چون فعلا وقت هست هر مطلبی رو تموم کن وتستهاشو بزن که تثبیت بشه وبعد از تموم شدن همه درسها برای مروراز روش خودت استفاده کن البته زبانو هرروز بخون اول دامنه لغاتو ببر بالا بعد لزگی باروش بالا دچار سردرگمی نمیشی ومطالب رو باهم قاطی نمی کنی {دکترنوقابی هم نظرش همینه میشناسی؟هیئت علمی علوم پزشکی تهران}میخوای چی ادامه بدی؟این خیلی مهمه که هدفتو از اول مشخص کنی موفق باشی:28:

asal 92

New member
سلام
این چندروزه خوندن زبان رو کنارنزاشتم.درس سی و پنج 504م.
سیگنال فصل 2 تموم شد.
نیم نگاهی به الک هم انداختم
مدارفصل 3و2 رو نمیتونم سوالاشو حل کنم
اینجوری پیش برم حتما سال 93 به کنکور میرسم:New (6):
دارم دیوونه میشم
خسته م کرده.بعدنگین فلانی چراسیگاری شد؟!:motat:
sb help me again!

حتما قبولی عزیزم مطمئن باش نتیجه میگیری این دفعه به خاطر همه دوستای تاپیک از سیگار بگذر:tsimuzpzwoap1t9y3o7

karshenasgh

New member
سلام بچه ها. من میخوام کتاب تست های طبقه بندی شده سلولی مولکولی دکتر عبادی رو بخرم. توی اینترنت سرچ کردم، دو نوع کتاب بهم داد که یکی جلدش قهوه ای هست و اون یکی جلدش سبزه. آیا هر دو این کتابها یکی هستن یا با هم فرق دارن؟ من باید کدومشون رو بخرم؟ ممنون از راهنماییتون...:rose:

مجموعه سؤالات طبقه بندی شده زیست سلولی و مولکولی ,دکتر غلامرضا بیدخوری- دکتر مصطفی عبادی - لاله عارف عشقی- نادیا کریم پور ,انتشارات کتابخان

زیست سلولی و مولکولی

فروشگاه اینترنتی کتاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز

scarlet

New member
:sad:salam asal jon , movafagh bashi, az roy boroner mikhoni dige, doroste? man kheyli to khondane dakheli-jarahi kondam, mashala u ye hafteii ye ketabo tamom mikony, rozi chan saat mikhony?

setare.

New member
من تازه می خوام شروع کنم به مطالعه . البته چون شاغلم زمان خیلی کم دارم ولی امید به خدا .

sss

New member
سلام خوش اومدی ستاره جون ،من و عسل و فاطی همه متاهل و شاغلیمو هر کدوم یه بچه سه تا چهار ساله داریم امید همه ما به داست تو هم تلاشت بکن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا