گراتن سیب زمینی

baran71

New member
مواد لازم

سیب زمینی 2 کیلوگرم
شیر 1 لیوان
خامه 100 گرم
کره 100 گرم
پنیر گرویر 100 گرم
سیر 1 بوته
خردل 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
gratinsibzamini.jpg
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]گراتن سیب زمینی[/FONT]
طرز تهیه
سیر را پوست کنده،نرم می کوبیم.خردل و سیر کوبیده و کمی نمک و فلفل را در شیر حل می کنیم. سیب زمینی ها را پوست می گیریم و آنها را با کارد یا ماشین مخصوص به شکل ورقه های نازک درآورده می شوئیم و در صافی می ریزیم تا آب آن گرفته شود.
کمی نمک و فلفل روی سیب زمینی ها می پاشیم و آنها را زیر و رو می کنیم تا همگی به نمک و فلفل آغشته شوند.
ظرف نسوز مناسبی را کمی چرب می کنیم،سیب زمینی ها را با مایه شیر و خردل مخلوط نموده،در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق روی آن را صاف می کنیم.
کره را آب کرده،روی سطح سیب زمینی ها می دهیم. خامه را نیز روی آنها می ریزیم.پنیر را رنده می کنیم و سطح سیب زمینی ها را با پنیر رنده شده می پوشانیم. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم می کنیم.
ظرف سیب زمینی را به مدت 45 تا 60 دقیقه روی بالاترین پنجره فر قرار می دهیم تا سیب زمینی ها بپزند و روی آنها کاملا طلایی شود. گراتن را با همان ظرف داغ سر میز می بریم.
 
بالا