baran71
New member
مواد لازم:
شکر ۵/۱ لیوان
روغن مایع۵/۱ لیوان
شیر۵/۱ لیوان
ارد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پکینگ پودر ۱ بسته یا ۱۰ گرم (من از مارک کنتون استفاده میکنم نتیجه عالی میشه که ۱۰
گرمی هستن بسته هاش)
وانیل ابسته یا ۵ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم یا ۴ ق غ
شکر ۵/۱ لیوان
روغن مایع۵/۱ لیوان
شیر۵/۱ لیوان
ارد ۲ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
پکینگ پودر ۱ بسته یا ۱۰ گرم (من از مارک کنتون استفاده میکنم نتیجه عالی میشه که ۱۰
گرمی هستن بسته هاش)
وانیل ابسته یا ۵ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم یا ۴ ق غ
طرز تهیه:
1:ارد -وانیل- پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم .
۲:شکر -شیر-روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم
قاطی بشن .
۳:از مایع فوق ۱ لیوان برداشته و کنار میزاریم .
۴:بعد تخم مرغارو اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشن.
۵:مخلوط ارد وانیل پکینگ پودرا اضافه کرده و مخلوط میکنیم همون ۲ لیوان اردو بریزین نه بیشتر
نه کمتر.
۶:ظرف مورد نظرمونو چرب کرده روش ارد میپاشیم و موادمونو توش میریزیم.
۷:در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم .
۸: در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر رو باز کنین .
۹:بعد که از فر دراوردیم داغ برشش میزنیم یه ذره حوصله داشته باشین اروم اروم .
۱۰:حالا نوبت ریختن اون ۱ لیوان سسی میرسه که از مواد کاکویی برداشته بودیم روی کیک
میریزیم.
۱۱:کیک برش خورده سس را به خودش جذب میکنه و یک طعم فوق العاده به کیک میده .
۱۲:بزارین تو همون ظرف کاملا سرد بشه بعد برش هارو با دقت در بیارین و زوشو با
پودر نارگیل یا هر چی دلتون خواست تزیینش کنین .
نگران نباشین خمیر نمیشه
گوارای وجود
1:ارد -وانیل- پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم .
۲:شکر -شیر-روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم
قاطی بشن .
۳:از مایع فوق ۱ لیوان برداشته و کنار میزاریم .
۴:بعد تخم مرغارو اضافه کرده و با همزن میزنیم تا مخلوط بشن.
۵:مخلوط ارد وانیل پکینگ پودرا اضافه کرده و مخلوط میکنیم همون ۲ لیوان اردو بریزین نه بیشتر
نه کمتر.
۶:ظرف مورد نظرمونو چرب کرده روش ارد میپاشیم و موادمونو توش میریزیم.
۷:در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم .
۸: در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر رو باز کنین .
۹:بعد که از فر دراوردیم داغ برشش میزنیم یه ذره حوصله داشته باشین اروم اروم .
۱۰:حالا نوبت ریختن اون ۱ لیوان سسی میرسه که از مواد کاکویی برداشته بودیم روی کیک
میریزیم.
۱۱:کیک برش خورده سس را به خودش جذب میکنه و یک طعم فوق العاده به کیک میده .
۱۲:بزارین تو همون ظرف کاملا سرد بشه بعد برش هارو با دقت در بیارین و زوشو با
پودر نارگیل یا هر چی دلتون خواست تزیینش کنین .
نگران نباشین خمیر نمیشه
گوارای وجود