شفق بانو
New member
مواد لازم :
آرد سه لیوان
شکر 2 لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
جوش شیرین 2 ق چ
نمک 1 ق چ
آب گرم 2 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
سرکه سفید 2 ق غ
نسکافه 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
مراحل اولیه:
1.فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم
2.همه مواد رو اندازه میگیریم و جلو رومون قرار میدیم.
3.آرد و شکر و کاکائو و جوش شیرین و نمک رو توی ظرف بزرگی میریزیم والک میکنیم(تصویر)
4.آب و روغن و سرکه و نسکافه و وانیل رو مخلوط میکنیم
5.مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم. فقط به اندازه ای که مخلوط شه هم میزنیم.
چون جوش شیرین با سرکه سریع عمل میکنه به محض اینکه مایع رو توی مخلوط آرد میریزید شروع میکنه به تولید حباب؛
پس زیاد هم زدنش باعث میشه حباب ها از بین برن و کیک خوب پف نکنه. خیلی خیلی کم هم بزنید.
نکته بسیار مهم : به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید
باید از قبل قالبها رو کاغذ انداخته و چرب کرده باشید که سریع مایه رو به قالب منتقل کنید.
زمان پخت: 35 تا 40 دقیقه ولی نیم ساعت که شد چکش کنید اگه تستر(یا چنگال) تمیز بیرون اومد از فر خارجش کنید
این کیک واسه کسانی که نمیتونن زرده تخم مرغ مصرف کنن عالیه. و میبینید که مقرون به صرفه هم هست.
ولی هرچی باشه بازم یه کیک شکلاتی رژیمیه
آخرین ویرایش: