کیک راه راه (زبرا کیک)

am-ml

New member
مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: یک و نیم تا دو پیمانه ( دیگه بستگی به ذائقه شما داره. یک و نیم باعث می شه یه کیک عصرانه با شیرینی متعادل داشته باشیم)

شیر: ۱ پیمانه

روغن مایع: ۱ پیمانه

وانیل: کمی

آرد: ۲ پیمانه و دو قاشق ( بعدا می گم این دو قاشق برای چیه.)

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری سرپر ( بسته به سلیقه و ذائقه شما می شه کم و زیادش کرد.

طرز تهیه:

طبق معمول همیشه اول کار، فر رو روشن می کنیم (۱۸۰درجه) و می ذاریم واسه خودش داغ بشه. بعد می ریم سراغ درست کردن مایه کیک. اول تخم مرغها رو پودر قند رو با هم حسابی مخلوط می کنیم تا رنگش روشن بشه. اگه همزن باشه که چه بهتر. بعد شیر و روغن رو کم کم اضافه می کنیم تا حدی هم می زنیم که مخلوط بشن. حالا نوبت مواد خشکه. یعنی آرد و وانیل و بکینگ پودر. (فعلا سراغ کاکائو نمی ریم.) مواد خشک رو قبلا با هم مخلوط می کنیم (اون دو قاشق آرد رو کنار می ذاریم و مخلوط نمی کنیم.) و کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و به صورت دورانی هم می زنیم. زیاد هم نمی زنیم که این کار باعث می شه پف کیک بخوابه. تا اینجا مثل بقیه کیک هاست.

از اینجا به بعد ببینیم چی می شه که کیک، راه راه می شه:

مواد رو به دو قسمت تقسیم می کنیم و هر کدوم رو توی یه کاسه می ریزیم. اون دو قاشق کاکائو یادتونه؟ بهتره یادتون باشه! کاکائو رو به یکی از کاسه ها اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم. برای اینکه توازن قوا (!) برقرار بشه، به اون یکی کاسه مون هم دو قاشق آرد اضافه می کنیم. توی هر کدوم از کاسه ها هم یکی یک ملاقه می ذاریم.

از اینجا به بعد باید خیلی سرعت عمل داشته باشیم. قالب کیک رو چرب می کنیم و شروع می کنیم:

اول از یکی از کاسه ها (مثلا مایه کاکائویی)، یک ملاقه مایه می ریزیم وسط قالب:


و بلافاصله از اون یکی کاسه یک ملاقه می ریزیم درست وسط قالبمون یعنی روی مایه قبلی. اینطوری:


بعدش این کار رو اینقدر تکرار می کنیم که همه مایه کیک به قالب منتقل بشه. یعنی هر ملاقه مایه که می خوایم بریزیم توی قالب، باید وسط ریخته بشه.



 
آخرین ویرایش:

am-ml

New member
نکته ۱: قالب رو اصلا تکون نمی دیم چون شکل به هم می خوره.

حالا قالب رو توی فر داغ شده می ذاریم و درش رو می بندیم و تا نیم ساعت الی چهل دقیقه اصلا سراغش نمی ریم. بعد از نیم ساعت یه چنگال یا چوب کبریک وسط کیک فرو می کنیم. اگه نچسبید، یعنی کیک حاضره:


کیک که سرد شد، از قالب بیرون میاریم و با هرچی که دوست داریم نوش جان می کنیم:



نکته ۲: مایه ای که توسط ملاقه اول ریخته می شه، به آخرین لایه کیک تبدیل می شه. چون هی عقب و عقب تر می ره.

نکته ۳: شما می تونید بنا به سلیقه، نسبت مواد کاکائویی و کرمتون رو تغییر بدید. مثلا یک قاشق کاکائو به کاسه اول اضافه کنید و دو قاشق آرد به کاسه دوم. اینطوری مواد کاکائویی کمتری خواهید داشت در نتیجه غالب رنگ کیکتون، کرمی می شه. این دیگه دست خود شماست.

نکته ۴: من چون هم مجبور بودم سرعت عمل داشته باشم و هم اینکه عکس بگیرم، یکی دو جا دستم خط افتاد!!!

نکته 5: اسم دیگه این کیک، «زبرا کیک» (Zebra Cake) می باشد! زبرا یعنی گورخر!
نوش جان

منبع: میز غذا
 

bacillus.bs

New member
يه كار ديگم ميشه كرد
دوتا پودر كيك بخريد شكلاتي و وانيلي
بعد با همين شيوه كيك راه راه درست كنيد
خيلي راحت
 

behnaz.h

New member
يه كار ديگم ميشه كرد
دوتا پودر كيك بخريد شكلاتي و وانيلي
بعد با همين شيوه كيك راه راه درست كنيد
خيلي راحت
واي بهنازي به تركي يه ضرب المثل داريم ميگه (تنبل بافكر ميشه) خوشم اومد آجي مرسي
 
بالا