کیک توت فرنگی با روکش شکلات

baran71

New member
• تعداد: ۱۲ نفر
• زمان آماده سازی: ۵۰ دقیقه
• زمان پخت: ۱۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت
مواد لازم
• نصف پیمانه کره
• یک پیمانه شکر
• ۱/۳پیمانه پودر کاکائو
• یک عدد تخم مرغ
• یک قاشق چایخوری وانیل
• یک پیمانه آرد سفید
• نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
• ¼ قاشق چایخوری جوش شیرین
• ۱/۸قاشق چایخوری نمک
• ¾ پیمانه شیر
• ¼ پیمانه مربای توت فرنگی
• ۱۲عدد توت فرنگی متوسط
• ۸۵گرم شکلات سفید یا تلخ
• نصف پیمانه کره
طرز تهیه
۱٫فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب های مافین را چرب کنید و کنار بگذارید.
۲٫ در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. از روی حرارت بردارید و ۵ دقیقه فرصت دهید تا خنک شود. شکر و پودر کاکائو را اضافه کنید تا خوب مخلوط شوند. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. با قاشق چوبی آن را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
۳٫در یک کاسه کوچک آرد، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد و شیر را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. مایع به دست آمده را داخل قالب مافین بریزید و دوسوم آنها را پر کنید.
۴٫به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید. برای اطمینان چنگالی در وسط خمیر فرو کنید، اگر نچسبید یعنی کاملا پخته است. کاپکیک ها را از قالب خارج کنید تا خنک شوند.
۵٫مافین ها را سر و ته کنید. برای اینکه ثابت بایستد روی آن را به طورت صاف برش دید. یک قاشق چایخوری مربای توت فرنگی روی آنها بریزید.
۶٫گاناش* شکلات را روی کاپکیک ها بریزید. روی هر کیک یک توت فرنگی قرار دهید. روی آن را نیز می توانید شکلات تخته ای رنده کنید تا ظاهری دلچسب و خوشمزه پیدا کند.
۷٫برای تهیه گاناش شکلات، یک پیمانه خامه پرچرب، ۲۸۰ گرم شکلات خرد شده و سه قاشق غذاخوری کره نیاز دارید. در یک قابلمه، روی حرارت متوسط خامه را بجوشانید. از روی حرارت بردارید. شکلات را اضافه کنید. اجازه دهید ۵ دقیقه باقی بماند. سپس هم بزنید تا یکدست شود. کره را اضافه کنید و هم بزنید تا گاناش نرم شود
.

9841b_172677_101.jpg
:riz304:
 
بالا