سلام کارشناس جان .... من ازمون سری دوم 89-90 را ترجمه میکنم تا اول دی خوبه؟
سلام.آزمونهای 84-83سری صبح و85-84سری صبح با من.تا آخر آذر تحویل میدم
بچه ها شماها خوندن لزگی رو شروع کردین یا فقط دارین ترجمه میکنین...خواهشا یکی جواب بده:21:
کارشناس.......شما که مثلا این تاپیکو اداره میکنی چرا به سوالات من جواب نمیدین:sadsmiley:
کارشناس عزیز دوست گرامی از شما بسیار ممنونم.من 4بار به reihoon ایمیل فرستادم. ایمیل شما جی میل است به این دلیل بدستتان نرسیده است. زود قضاوت نکنید.ابتدا علت را جویا شوید و بعد نامه سرگشاده بنویسید.
khob khodaro shokr ke sargoshade bood.
khoob bood dafeye dovomi ke man elam kardam be dastam nareside hamino migoftin: be gmail nemirese va addresse yahoo elam konid.
dige nemidoonam chejuri bayad ellat ro juya mishodam!!!!!i
دوست عزیز. لطفاً به جای کش دادن این قضیه، آدرس ایمیل yahoo خود را به من بدهید تا فایل ها را دوباره برایتان ارسال کنم...
سلام
بچه ها حالا كه مهربون شدين منم مي خوام بابا منم زبونم مو در اورد ايقد گفتم و هيچ كس جوابمو نداد ..
من مي خوام...
.
اينم ميلم ..
hadissfathi@gmail.com
ولي خدايي دسته همگي درد نكنه ..ايشالله مام جبران كنيما..
.
.بدرود
سلام خسته نباشید
قبلا ایران خانم ازمون 87-88 فیزیک پزشکی رو به من داده بودن ولی نشد ترجمش کنم.
الان هم میتونم همین ازمونو ترجمه کنم و براتون بفرستم؟
مرسی
من این قسمتهارو ترجمه میکنم
متن 2 ص 131
متن 3 ص 131
متن 4 ص 131
متن 5 ص 132
:thanks:
کارشناس جان نگفتم هر روز بیا جواب بده
من ده تا پست گذاشتم و منتظر جواب شدم هیچ خبری نشد
حتی به ایران خانوم هم ایمیل زدم ولی جواب نداد....
من سوالم اینه که نحوه خوندنمون چه جوری باشه؟
یعنی به شکل لایتنر الان فقط لغت بخونیم وبعد از مهارت در این زمینه بعد متن ترجمه کنیم؟
یا از الان متن بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از همکاریتون:riz304:
کارشناس جان نگفتم هر روز بیا جواب بده
من ده تا پست گذاشتم و منتظر جواب شدم هیچ خبری نشد
حتی به ایران خانوم هم ایمیل زدم ولی جواب نداد....
من سوالم اینه که نحوه خوندنمون چه جوری باشه؟
یعنی به شکل لایتنر الان فقط لغت بخونیم وبعد از مهارت در این زمینه بعد متن ترجمه کنیم؟
یا از الان متن بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از همکاریتون:riz304:
سلام این هم یاهومیل من drmh4101@yahoo.com از زحماتی که می کشید ممنون البته ایران خانم دوتا میل برای من داده نمی دونم غیر این هم هست یا نهبله! ایران خانوم درست می گویند. دیروز من هم برای یکی از دوستان (prancess yasaman) فایلها را ایمیل کردم اما به دستشان نرسید، چون ایمیلشان Gmail بود. امروز مجدداً ایمیل yahoo خود را به من دادند و من هم مجدداً ارسال کردم و بدون مشکل به دستشون رسیده. پس لطفاً آدرس Gmail خود را به ما ندهید که شرمنده تان می شویم. / باتشکر