کتاب لزگی را با هم تمومش کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

karshenasgh

New member
سلام.آزمونهای 84-83سری صبح و85-84سری صبح با من.تا آخر آذر تحویل میدم

سلام دوست عزیز. پس این قسمت ها هم با شما:

آزمون سال 83-84 (سری صبح)
و
آزمون سال 84-85 (سری صبح) متن 2و3و4و5و بخش vocabulary

به نامتان ثبت کردم.

تاریخ تحویل : 91/9/30

موفق باشید.:rose:

نفس

New member
کارشناس.......شما که مثلا این تاپیکو اداره میکنی چرا به سوالات من جواب نمیدین:sadsmiley:

karshenasgh

New member
بچه ها شماها خوندن لزگی رو شروع کردین یا فقط دارین ترجمه میکنین...خواهشا یکی جواب بده:21:

سلام. ما در این تاپیک در حال ترجمه متون کتاب لزگی هستیم و مسلماً هر کس خودش هم در حال مطالعه این کتاب می باشد. شما هم اگر دوست دارید از ترجمه های ما در مطالعه کتاب استفاده کنید، باید با مراجعه به صفحه 105 همین تاپیک، پست 1044 ، یکی از قسمت ها را ترجمه و به آدرس ایمیل biology_gh91@yahoo.com ارسال کنید تا ترجمه های دوستان در پاسخ به ایمیل شما، برایتان ارسال شود.

موفق باشید.

karshenasgh

New member
کارشناس.......شما که مثلا این تاپیکو اداره میکنی چرا به سوالات من جواب نمیدین:sadsmiley:

اما من همین الان داشتم به سؤال تون جواب می دادم که شما این پست رو گذاشتین!!!
من که نمی تونم صبح تا شب اینجا بشینم و به سؤال هاتون سریع جواب بدم.
خب! باید یه کم صبور باشین! منم کار و زندگی دارم خووووووووووو!!!:sadsmiley::shocked::1dco2x0p1lilzhfpg1t

آخرین ویرایش:

reihoon

New member
کارشناس عزیز دوست گرامی از شما بسیار ممنونم.من 4بار به reihoon ایمیل فرستادم. ایمیل شما جی میل است به این دلیل بدستتان نرسیده است. زود قضاوت نکنید.ابتدا علت را جویا شوید و بعد نامه سرگشاده بنویسید.

khob khodaro shokr ke sargoshade bood.

khoob bood dafeye dovomi ke man elam kardam be dastam nareside hamino migoftin: be gmail nemirese va addresse yahoo elam konid.

dige nemidoonam chejuri bayad ellat ro juya mishodam!!!!!i

karshenasgh

New member
khob khodaro shokr ke sargoshade bood.

khoob bood dafeye dovomi ke man elam kardam be dastam nareside hamino migoftin: be gmail nemirese va addresse yahoo elam konid.

dige nemidoonam chejuri bayad ellat ro juya mishodam!!!!!i

دوست عزیز. لطفاً به جای کش دادن این قضیه، آدرس ایمیل yahoo خود را به من بدهید تا فایل ها را دوباره برایتان ارسال کنم...

reihoon

New member

دوست عزیز. لطفاً به جای کش دادن این قضیه، آدرس ایمیل yahoo خود را به من بدهید تا فایل ها را دوباره برایتان ارسال کنم...

dige tarjih midam in filaro nagiram ba in lahne barkhord. in kari bud ke gharra bud dar avazesh man ham nafei bebaram, vali age gharar bashe ba in lahn mennati ham bar saram bashe,

motmaenana ba inke kheili montazeresh budam, gheydesho mizanam va fek mikonam aslan hamchin topicio nadidam

in engar noei gedaei kardane. dige kesh dadadni ham vojud nadare.

moafagh bashin

hadis90

New member
سلام
بچه ها حالا كه مهربون شدين منم مي خوام بابا منم زبونم مو در اورد ايقد گفتم و هيچ كس جوابمو نداد ..
من مي خوام...
.
اينم ميلم ..
hadissfathi@gmail.com

ولي خدايي دسته همگي درد نكنه ..ايشالله مام جبران كنيما..
.
.بدرود

karshenasgh

New member
سلام
بچه ها حالا كه مهربون شدين منم مي خوام بابا منم زبونم مو در اورد ايقد گفتم و هيچ كس جوابمو نداد ..
من مي خوام...
.
اينم ميلم ..
hadissfathi@gmail.com

ولي خدايي دسته همگي درد نكنه ..ايشالله مام جبران كنيما..
.
.بدرود

من متوجه منظور شما نشدم!

لطفاً وقتی از قضیه خبر ندارید همین طوری برای خودتون قضاوت نکنید!!!

http://olumpezeshki.ir/forum/thread1663-105.html

صفحه 104 و 105

پست 1044

bahramisj3339

New member
سلام خسته نباشید
قبلا ایران خانم ازمون 87-88 فیزیک پزشکی رو به من داده بودن ولی نشد ترجمش کنم.
الان هم میتونم همین ازمونو ترجمه کنم و براتون بفرستم؟
مرسی

karshenasgh

New member
سلام خسته نباشید
قبلا ایران خانم ازمون 87-88 فیزیک پزشکی رو به من داده بودن ولی نشد ترجمش کنم.
الان هم میتونم همین ازمونو ترجمه کنم و براتون بفرستم؟
مرسی

سلام. آزمون 87-88 فیزیک پزشکی می شه همون آزمون سال 87-88 (نوبت صبح) کتاب لزگی، که هنوز کسی اون رو برنداشته. بنابراین شما هنوز هم اگر می خواهید همکاری کنید می تونید انجامش بدید.

اگر موافقید لطفاً تاریخ تحویل تان را مشخص کنید تا این قسمت را به نام شما ثبت کنم.

تاریخ تحویل : ؟

نفس

New member
من این قسمتهارو ترجمه میکنم

متن 2 ص 131
متن 3 ص 131
متن 4 ص 131
متن 5 ص 132

:thanks:

نفس

New member
کارشناس جان نگفتم هر روز بیا جواب بده

من ده تا پست گذاشتم و منتظر جواب شدم هیچ خبری نشد

حتی به ایران خانوم هم ایمیل زدم ولی جواب نداد....

من سوالم اینه که نحوه خوندنمون چه جوری باشه؟

یعنی به شکل لایتنر الان فقط لغت بخونیم وبعد از مهارت در این زمینه بعد متن ترجمه کنیم؟

یا از الان متن بخونیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنون از همکاریتون:riz304:

karshenasgh

New member
من این قسمتهارو ترجمه میکنم

متن 2 ص 131
متن 3 ص 131
متن 4 ص 131
متن 5 ص 132

:thanks:

ممنون که میخواید همکاری کنید. پس این قسمت ها را به نام شما ثبت می کنم. لطفاً تاریخ تحویل کار را هم مشخص کنید.

زمان تحویل : ؟

karshenasgh

New member

یعنی به شکل لایتنر الان فقط لغت بخونیم وبعد از مهارت در این زمینه بعد متن ترجمه کنیم؟

دوست عزیز. ما اینجا مطالعه گروهی نداریم. فقط برای راحت تر شدن کار مطالعه کتاب، ابتدا تصمیم گرفتیم لغات اون رو دربیاریم که هرکس دوست داره همین طوری لغات رو حفظ کنه یا با نرم افزار لایتنر بخونه، بتونه ازشون استفاده کنه. بعد هم تصمیم به ترجمه متون کتاب گرفتیم تا در زمان مطالعه کتاب راحتتر باشیم.

نحوه خوندن رو هم خودتون باید در موردش تصمیم بگیرید.
کاری که ما داریم انجام می دیم کار کتاب کمک درسی رو انجام میده و شما می تونی در حین مطالعه کتاب ازش به عنوان کمک درسی استفاده کنی.
نمیدونم تونستم منظورم رو کامل بهتون برسونم یا نه؟!:riz304:

لطفاً بقیه دوستانی که می تونن، بهتر توضیح بدن.

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member

به نظر من با روش خود کتاب پیش برو. از مهارت اول شروع کن و طبق برنامه کتاب جلو برو تا تمومش کنی. در کنار اون هم، اگه نیاز به استفاده از ترجمه های تهیه شده توسط دوستان داشتی، ازشون استفاده کن و لغات رو هم با نرم افزار یا جعبه لایتنر بخون یا همیشه یادت بمونه.
موفق باشی.:ad54ad:

maryam58

New member
بله! ایران خانوم درست می گویند. دیروز من هم برای یکی از دوستان (prancess yasaman) فایلها را ایمیل کردم اما به دستشان نرسید، چون ایمیلشان Gmail بود. امروز مجدداً ایمیل yahoo خود را به من دادند و من هم مجدداً ارسال کردم و بدون مشکل به دستشون رسیده. پس لطفاً آدرس Gmail خود را به ما ندهید که شرمنده تان می شویم. / باتشکر
سلام این هم یاهومیل من drmh4101@yahoo.com از زحماتی که می کشید ممنون البته ایران خانم دوتا میل برای من داده نمی دونم غیر این هم هست یا نه
اززحماتی که می کشید ممنون

zibaz71

New member
سلام كارشناس عزيز.مشكلي برام پيش اومده ك شايد شايد شايد نتونم سر وقت ترجمه تحويل بدم ولي قبل از 30 حتما تحويل ميدم. ولي سعي ميكنم سر وقت تحويل بدم:smiliess (7):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا