کتاب کیت همش انگلیسیه و خودش لیسینگش نسبتا خوبه(سی دی همراهش). واقعیتش اونایی که لیسینگشون ضعیفه اصولا توصیه میشه رو بخش پسیج و گرامر سرمایه گذاری کنند. گرامر هم که گرامر خالص نیست استراکچر و حتی بعضی وقتا من دیدم املا هم مد نظرشونه. بنابراین به نظرم برای گرامر و پسیج برنامه داشته باشید. پسیجاش راحتر از پسیج های ارشده اصولا.ضعیفترین افراد هم معمولا تو لیسینگ و پسیج امتیاز 25 را روی هم میگیرند. ضمنا کتاب بارونز هم اگه وقت داشته باشین میتونه کمک حالتون باشه. همون کتاب کیت و اسنشیال و نمونه سوالات خود کتاب کیت میتونه براتون مفید باشه.ممنون آقای نوتر
کتاب کیت چطوریه؟ همش انگلیسیه یا توضیح فارسی هم داره؟
برای کسی که گرامرش خیلی ضعیفه چطوریه؟
برای تقویت لیستنینگ هم پیشنهادی دارین؟
کتاب کیت همش انگلیسیه و خودش لیسینگش نسبتا خوبه(سی دی همراهش). واقعیتش اونایی که لیسینگشون ضعیفه اصولا توصیه میشه رو بخش پسیج و گرامر سرمایه گذاری کنند. گرامر هم که گرامر خالص نیست استراکچر و حتی بعضی وقتا من دیدم املا هم مد نظرشونه. بنابراین به نظرم برای گرامر و پسیج برنامه داشته باشید. پسیجاش راحتر از پسیج های ارشده اصولا.ضعیفترین افراد هم معمولا تو لیسینگ و پسیج امتیاز 25 را روی هم میگیرند. ضمنا کتاب بارونز هم اگه وقت داشته باشین میتونه کمک حالتون باشه. همون کتاب کیت و اسنشیال و نمونه سوالات خود کتاب کیت میتونه براتون مفید باشه.
کتاب کیت همش انگلیسیه و خودش لیسینگش نسبتا خوبه(سی دی همراهش). واقعیتش اونایی که لیسینگشون ضعیفه اصولا توصیه میشه رو بخش پسیج و گرامر سرمایه گذاری کنند. گرامر هم که گرامر خالص نیست استراکچر و حتی بعضی وقتا من دیدم املا هم مد نظرشونه. بنابراین به نظرم برای گرامر و پسیج برنامه داشته باشید. پسیجاش راحتر از پسیج های ارشده اصولا.ضعیفترین افراد هم معمولا تو لیسینگ و پسیج امتیاز 25 را روی هم میگیرند. ضمنا کتاب بارونز هم اگه وقت داشته باشین میتونه کمک حالتون باشه. همون کتاب کیت و اسنشیال و نمونه سوالات خود کتاب کیت میتونه براتون مفید باشه.
دوست عزیز من یه بار به یه کتابفروشی رفتم توخیابون انقلاب پاساژ فروزنده که فروشندش رویکی از کتابای زبانش که متاسفانه اسم دقیقش یادم نیس خیلی سفارش میکرد ومعتقد بود یه خانمی از این کتاب استفاده کرده والان داره تویکی از اموزشگاهای زبان تدریس میکنه.فک کنم کتابفروشیه دی بود تااونجاییکه حافظم یاری میکنه نویسنده کتابش عباس فرزام بود.فروشنده میگفت خیلی برای تقویت گرامرو...عالیه.بازم اگه تهران هستی یا به تهران میای دوست داشتی یه سر به اونجابزن.
من تا حالا کتاب لانگمن رو نخوندم و از اون آزمونم واقعیتش خبر ندارم.فقط این کتاب لانگمن که میگن چطوریه؟
راستی کسی اطلاعی از آزمون gre داره به چه درد میخوره؟
من تا حالا کتاب لانگمن رو نخوندم و از اون آزمونم واقعیتش خبر ندارم.
ممنون میرم نمایشگاه کتاب همون کتابه کیت رو میخرم.
فقط نویسنده شو میدونین؟:smilies-azardl (181
دوست عزیز من یه بار به یه کتابفروشی رفتم توخیابون انقلاب پاساژ فروزنده که فروشندش رویکی از کتابای زبانش که متاسفانه اسم دقیقش یادم نیس خیلی سفارش میکرد ومعتقد بود یه خانمی از این کتاب استفاده کرده والان داره تویکی از اموزشگاهای زبان تدریس میکنه.فک کنم کتابفروشیه دی بود تااونجاییکه حافظم یاری میکنه نویسنده کتابش عباس فرزام بود.فروشنده میگفت خیلی برای تقویت گرامرو...عالیه.بازم اگه تهران هستی یا به تهران میای دوست داشتی یه سر به اونجابزن.