baran71
New member
مناسب برای :
5 نفر
زمان آماده سازی مواد :
10 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : 10 ورق
بستنی : 300 گرم
آب انار : دو فنجان
انار : دو عدد متوسط
کره ذوب شده : به میزان لازم
روش تهیه :
1 خمیر يوفكا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم. قالب مافین را به خوبی با کره ذوب شده چرب میکنیم ، سپس خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده و داخل هر قالب قرار میدهیم .
3 بستنی را با آب انار مخلوط کرده تا مقداری باز شود ، سپس دانه های انار را به آن اضافه کرده و درون کاپ ها ریخته و سرو میکنیم .
5 نفر
زمان آماده سازی مواد :
10 دقیقه
زمان پخت :
15 - 20 دقیقه
مواد لازم :
خمیر یوفکا مستطیلی : 10 ورق
بستنی : 300 گرم
آب انار : دو فنجان
انار : دو عدد متوسط
کره ذوب شده : به میزان لازم
روش تهیه :
1 خمیر يوفكا را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکا منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .
2 یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و سطح آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم. قالب مافین را به خوبی با کره ذوب شده چرب میکنیم ، سپس خمیر را به چهار قسمت تقسیم کرده و داخل هر قالب قرار میدهیم .
3 بستنی را با آب انار مخلوط کرده تا مقداری باز شود ، سپس دانه های انار را به آن اضافه کرده و درون کاپ ها ریخته و سرو میکنیم .