به به فلور جان. ببخشید یه سوال کوچولو: میشه بگین از کجا این درصد هارو گفتین؟من بچه های ارومیه و تبریز میشناسم دوست گرامی. تا اونجایی که من میدونم کسی تو ارومیه زبان رو 45 نزده. بچه های ارومیه همگی زبان رو بالاتر از 50 زدن.کسی با این درصدهایی که گذاشتی نمیتونه قبول بشه. میانگین درصد این فرد که نوشتین 57.25 هست و این یعنی رتبه 150///ت: 51 ب: 51 ف 43 زبان 71 با میانگین 54 این فرد سال 90 رتبه ش میشه 187// آیا درصدهای اون فردی که نوشتین میتونه رتبه 103 بیاره؟؟؟. درحالی که کنکور 91 راحترین کنکور تاریخ تغذیه بوده و بچه ها همگی درصدهای بالایی داشتن میشه با درصد میانگین 57 قبول شد تو تغذیه.؟؟؟ هرگزرتبه 103
حدودا اخرین نفر قبولی ارومیه
تغذیه:62
بیو:60
فیزیو:62
زبان:45
به به فلور جان. ببخشید یه سوال کوچولو: میشه بگین از کجا این درصد هارو گفتین؟من بچه های ارومیه و تبریز میشناسم دوست گرامی. تا اونجایی که من میدونم کسی تو ارومیه زبان رو 45 نزده. بچه های ارومیه همگی زبان رو بالاتر از 50 زدن.کسی با این درصدهایی که گذاشتی نمیتونه قبول بشه. میانگین درصد این فرد که نوشتین 57.25 هست و این یعنی رتبه 150///ت: 51 ب: 51 ف 43 زبان 71 با میانگین 54 این فرد سال 90 رتبه ش میشه 187// آیا درصدهای اون فردی که نوشتین میتونه رتبه 103 بیاره؟؟؟. درحالی که کنکور 91 راحترین کنکور تاریخ تغذیه بوده و بچه ها همگی درصدهای بالایی داشتن میشه با درصد میانگین 57 قبول شد تو تغذیه.؟؟؟ هرگز
:smilies-azardl (181
ممنون شما لطف داری من شاگردم نیستم چه برسه به استاد. بله میشه خیلی هم خوبه اما باید بچه هایی که زبانشون خیلی قویه این کارو بکنن. تو همون تایپک سوال بذارن تا بچه ها متفرق نشن. من اگه بخوام این کارو بکنم یهویی دیدی بجای What گذاشتم Which:1dco2x0p1lilzhfpg1t. اون وقت اسم تایپک رو باید بذاریم کمی باهم بخندیم .خواهش بابا شما استتتتتتادی نوتر جان.این تاپیک هر شب یه تست تغذیه رو نمیشه برای زبان راه بندازی.؟کمکه بزرگی به ما میکنی استاد:applause::thumbsupsmileyanim:
سلام ....کارنامه های رشته ی تغذیه تغییری نکرده لطفا جدیدشو بزارین و کارنامه ی آخرین قبولی هارم بزاریییییییین