رشته های احتمالی که در آینده وزارت بهداشت قراره اعلام کنه میتونن ارشد سهله دکترای تغذیه هم بدن
مهندسی عمران، مهندسی صنایع، حقوق( شاخه بین الملل)، دبیری ورزش، معلم علوم دوره ی راهنمایی، معلم ریاضی دبیرستان های نمونه، مدیر رستوران های بزرگ، مجسمه سازی، رشته ی طراحی پارچه، مترجمی زبان عربی، اقتصاد صنعتی، تاریخ گرایش ماقبل دوره ی صفوی، جغرافیا،باستان شناسی، مترجمی زبان ژاپنی، فیزیک پزشکی، کاردان فنی کشتی، مهندسی نفت، امور گمرکی و سایر رشته های سببی و نسبی .../// جالبه همشونم میخوان مطب بزنن:motat:
درسته که زیاد شدن متقاضی برای ورود به یه رشته ای باعث میشه مشکل بازار کار واسه فارغ اتحصیلان اون رشته به وجود بیاد ولی درست هم نیست که اینجوری رشته های دیگه و متقاضیان تغذیه از رشته های دیگه رو تمسخر کرد.
من خودم عاشق تغذیه بودم اما فقط 3 نفر با نفر آخری که تغذیه شهید بهشتی قبول شده بود فاصله داشتم و فقط هم تغذیه شهید بهشتی رو زده بودم نه شهر های دیگه وگرنه می تونستم شهر های دیگه قبول شم. (حتی آزاد هم میشد چون ترازش تو آزاد خیلی پایین هست و من هم از اول عاشق دانشگاه دولتی بودم)
واسه همین میکروب قبول شدم. ولی دیدم که زده کارشناسی میکروب شناسی هم می تونه ارشد تغذیه شرکت کنه.
برای همین اگه منظور از میکروب شناسی میکروبیولوژی باشه (سوالم هم همین بود) من هم دوست دارم که در ارشد تغذیه شرکت کنم و به عشق همیشگیم برسم. البته من تازه سال 1 میکروب هستم و 3 سال مونده تا ارشد. واسه همین به نظرم برای دوستانی که الآن می خوان ارشد بخونن هیچ مزاحمت و ناراحتی ایجاد نمی کنم.