k-b
New member
ترانه جان خبر نداری که واسه قبولی سابقه کار بالینی هم میخواد یانه؟ آخه واسه رشته ی پرفیوژن شرط سابقه کار گذاشتن.بپه ها اگه آمادگی واسه خوندن دارین و مایلین اعلام کنین که مطلب آموزشی بزاریمو خوندنو شروع کنیم
ترانه جان خبر نداری که واسه قبولی سابقه کار بالینی هم میخواد یانه؟ آخه واسه رشته ی پرفیوژن شرط سابقه کار گذاشتن.بپه ها اگه آمادگی واسه خوندن دارین و مایلین اعلام کنین که مطلب آموزشی بزاریمو خوندنو شروع کنیم
ههههه خانم ساداتی استاد ماست تو دانشگاهمنابعی که فعلا توصیه شده که بخونید اینا هستن:
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]دوستان فعلا کتابهای خانم قارداشی و خانم ساداتی رو بخونید[/FONT]تکنولوژی جراحی قلب-اورتوپدی-ای ان تی-زنان انتشارات جامعه نگر و کتاب مقدمه تکنولوژی جراحی و ابزار اتاق عمل
سلام دوستان
من دانشجوی سال آخر کارشناسی اتاق عمل هستم
نمی خوام نا امیدتون کنم ولی من با هرکسی از کارمند بیمارستان تا اساتید و دانشجوهای فارغ التحصیل همه گفتن ارشد رشته ما خیلی فرقی به حالمون نداره و نه حقوق اضافه می شه و نه تو رتبه و نقشمون تو بیمارستان اثری داره
فقط گرایش بندی می شه و براساس علاقه و مصاحبه این چیزا انتخاب می شه که هرکس تو گرایش چه عملی به طور تخصصی بره
این طوری هم که پیداست و دفترچه اومده در نهایت باز هم با اومدن ارشدمون مخالفت شده و در نهایت تائید نشده و تو دفترچه قرار نگرفته
پس بهتره روی یک رشته دیگه وقتتون را بذارید
من دانشجوی دانشگاه تهران هستم و اساتید ما دنبال کار تایید رشته ارشد اتاق عمل بودنولی به من گفتن که دوره ی اول برای اموزش و هییت علمی جذب میشه دوره بعدی برای مربی بیمارستان دوره های بعد برا کار در بیمارستان که در درجه اول برای سوپروایزری میخان.
من دانشجوی دانشگاه تهران هستم و اساتید ما دنبال کار تایید رشته ارشد اتاق عمل بودن
اکثرشون می گن که اگر ارشد بیاد افراد را برای هیئت علمی بیمارستانی می گیرن نه چه چیز دیگه اگر هم دانشگاهی بگیره قطعا دانشگاه های رتبه پایین و شهرستان هستن
کی به شما این حرف را زده؟
ba tedad ame haye modir goruh mishe