چگونه سيستم لنفاوی خود را به کار بیندازیم؟

eeeeeeehsan

New member
مواد غذایی قلیایی به بهبود عملکرد سیستم لنفاوی کمک می کنند.

چگونه سيستم لنفاوي خودرا به کار بیندازیم ؟
سیستم لنفاوی ، سیستم فراموش شده و دست کم گرفته ای است که نقش حیاتی در سم زدایی بدن دارد. لنف مشابه با جریان خون در بدن به گردش در می آید و مسئول برداشت تمامی ذرات اضافی از تک تک سلولهای بدن است همچنین وظیفه تنظیم سیستم ایمنی را هم بر عهده دارد. این سیستم به منظور نقل و انتقال چربی ها هنگام جذب و رهایی بدن از سموم و دفع مواد زاید و محیط اسیدی بدن تعبیه شده است. از آنجا که سم زدایی در بدن به عملکرد درست سایر اندامها منجر می شود سلامت این بخش از بدن نیز دارای اهمیت بسیاری است پس اگر تا پیش از این متوجه غدد لنفاوی خود نبوده اید،از این پس بیشتر به این سیستم حیاتی توجه کنید .
بدن در معرض هزاران ماده سمی !!

آیا می دانید در طول هفته ، تقریباً با 82000 نوع ماده سمی مختلف از منابع شیمیایی وغذایی در محیط اطرافتان مواجه هستید که بدن ، کار دفع آن را به عهده دارد ؟
سم زدایی ، یکی از روند های طبیعی و در حال انجام مداوم توسط بدن است که سموم را از بدن خارج می کند. سموم، مواد شیمیایی موجود در هوا ، آب ، مواد غذایی ، مواد شیمیایی پاک کننده و محصولات زیبایی، هستند که همچنین در اثر فرایندهای سلولی در داخل بدن نیز تولید می شوند .
زمانی که سموم از طریق پوست ، مجاری بینی و دهان وارد بدن می شوند ، توسط آب و چربی احاطه شده و در مکان های مختلفی ذخیره ودر نهایت توسط بدن دفع می شوند. این وظیفه مهم را سیستم لنفاوی به عهده دارد. سیستم لنفاوی ، مانند سیستم دفع زباله برای بدن است و زهکشی صحیح آن به پاکسازی بدن و در نتیجه عملکرد صحیح و بازگشت بدن به حالت اولیه کمک می کند .

• نقطه شروع سم زدایی کجاست ؟
شروع سم زدایی از سیستم گوارشی ودر پرزهای روده صورت می گیرد. سیستم لنفاوی موجود در پرزهای روده ، سموم محلول در چربی و مواد مغذی را از دیواره روده، دور می کند بنابر این اگر روده دچار یبوست شود و یا واکنش های روده بسیار زیاد شود ( حالت اسهال )، دیگر سیستم لنفاوی و گلبولهای سفید موجود در آن قدرت ایجاد ایمنی و یا سم زدایی را نخواهد داشت. عروق لنفاوی در سر تاسر بدن و حتی زیر پوست وجود دارند. این عروق در پاکسازی سموم وکمک به ایمنی نقش دارند. زمانی که جریان سیستم لنفاوی کاهش می یابد، پوست تحت تاثیر قرار گرفته و سموم شروع به پیشرفت می کنند. از آنجا که لنف ، بر خلاف جهت جاذبه زمین گردش می کند احتمال احتقان و گرفتگی عروق لنفاوی به طور گسترده وجود دارد و ظهور آن در کف پا ، ساق پا ، ران ها، لگن، شکم و دست ها بیشتر است.

• دلایل اصلی احتقان سیستم لنفاوی
1) استرس
دلیل 80 درصد از موارد احتقان مزمن سیستم لنفاوی استرس است . استرس، تخریب کننده سیستم لنفاوی ایست زمانی که دچار استرس می شویم ،بدن به تولید هورمون های ضد استرس می پردازد تا میزان انرژی تولیدی را افزایش دهد و بدن در یک وضعیت اسیدی قرار می گیرد. مواد زاید ناشی از این واکنشها ، رادیکال آزاد نام دارند که در صورت تجمع در بدن منجر به پیری زود رس می شوند .سيستم لنفاوي در شرايط قليايي , عملكرد بهتري دارد. انواع گوشت و منابع پروتئینی ( گوشت ، تخم مرغ ، لبنیات ) ، اسیدی کننده جریان خون هستند و حرکت و عملکرد سیستم لنفاوی را با مشکل مواجه می کنند . در حالی که میوه ها و سبزیجات قلیایی کننده خون هستند از این رو گروه میوه و سبزی می توانند به بهبود عملکرد سیستم لنفاوی کمک کنند .

2) کمبود آب در بدن
کم آبی یکی از دلایل مهم احتقان سیستم لنفاوی است . بهترین راه برای تامین آب مورد نیاز به منظور عملکرد صحیح سیستم لنفاوی ، نوشیدن یک جرعه آب ولرم ، هر 10-15 دقیقه یکبار در سرتا سر طول روز است . اگر در طول روز احساس تشنگی یا و یا خشکی دهان دارید ، شک نکنید که بدن تان کم آب شده است و احتمال احتقان سیستم لنفاوی وجود دارد .
3) اختلالات گوارشی
اختلالات مزمن در سیستم گوارشی ، یکی دیگر از دلایل احتقان سیستم لنفاوی است . از آنجایی که بیشترین سیستم لنفاوی بدن در مجاری گوارشی قرار دارد ، عملکرد صحیح پرزهای روده به عملکرد صحیح سیستم لنفاوی ، سم زدایی و ایمنی کمک می کند .

4) کمبود ید
کمبود ید هم از دیگر دلایل احتقان سیستم لنفاوی است . ید به سم زدایی و جلوگیری از تجمع سموم در بدن کمک کرده و از سیستم لنفاوی در سطح سلولی مراقبت می کند .

5) مواد نگهدارنده
علف کش ها ، مواد شیمیایی و انواع مواد نگهدارنده از دیگر عوامل ایجاد کننده احتقان سیستم لنفاوی است . سیگار و حتی مواجهه با دود سیگار نیز هم ردیف موارد فوق است .

• سیستم لنفاوی خود را به کار بیندازید
اگر مبتلا به آرتریت ، آماس (تورم ) مفاصل، سردرد و یا سایر بیماریها هستید و یا حتی چاق هستید، سلولیت و یا اضافه وزن دارید باید بگوییم که در همه این موارد ، تنبلی سیستم لنفاوی نقش مهمی ایفا می کند اما می توانید با چند راهکار ساده فعالیت این سیستم حیاتی را افزایش دهید.
• رژیم غذایی خود را پاکسازی کنید تا سیستم لنفاوی شما نیز پاکسازی شود . یک رژیم غذایی سالم ، سموم کمتری داشته و زحمت کمتری برای سیستم لنفاوی شما فراهم می کند.
• از مصرف مواد غذایی فر آوری شده که محتوی نمک فراوان ، شکر و نگهدارنده هستند خودداری کنید.
• کربو هیدراتهای ساده وتصفیه شده را با انواع کامل و سبوس دار و میوه ها جایگزین کنید .
• هر گونه ماده غذایی ای که به آن آلرژی دارید را از رژیم غذایی تان حذف کنید .
• نفس عمیق بکشید. بدن ما محتوی مایعی به نام لنف است ولی هیچ اندامی برای پمپ آن وجود ندارد . میزان فعالیت سیستم لنفاوی شما برای پمپ سموم به جریان خون ، بستگی به عمق تنفس شما دارد بنا بر این نفس عمیق که محتوی اکسیژن و رطوبت است به خروج سموم از بدن کمک می کند.
• ورزش کنید ویا فعالیت بدنی کافی داشته باشید. ورزش به فعالیت صحیح سیستم لنفاوی کمک میکند . ورزشهای استقامتی ، کششی و هوازی به حرکت صحیح سیستم لنفاوی کمک می کند. 20 دقیقه تحرک طی چهار روز هفته ، برای حرکت صحیح سیستم لنفاوی مناسب است . به مرور زمان ، مدت وشدت این حرکت را افزایش دهید .
• سبزیجات برگ سبز تیره و مرکبات برای پاکسازی غدد لنفاوی فوق العاده هستند. این مواد غذایی جریان لنف را افزایش داده و هرگونه احتقانی را برطرف می کنند .
• به مقدار کافی آب بنوشید . بدون وجود مقادیر آب کافی ، بدن شما قادر نخواهد بود جریان صحیحی درسیستم لنفاوی برقرار کند . جهت اطمینان از جذب آب به سلولهای بدن ، مقداری لیمو به آب مصرفی اضافه کنید . انواع دم نوش و چای به پاکسازی سیستم لنفاوی کمک میکند.
• از مصرف نوشیدنی های ورزشی و انرژی زا، نوشابه و انواع نوشیدنی های رنگی که محتوی رنگ های افزودنی هستند پرهیز کنید زیرا مصرف این مواد غذایی ، سیستم لنفاوی شما را به زحمت می اندازد .
• با معده خالی، میوه میل کنید . آنزیمها و مواد مغذی موجود در میوه ها ، بهترین پاک کننده های سیستم لنفاوی هستند. به منظور افزایش قدرت پاک کنندگی، سعی کنید میوه ها را با معده خالی مصرف کنید. اکثر میوه ها در عرض 30 دقیقه متا بولیزه می شوند و به بهتر شدن احساس شما کمک می کنند.
مواد غذایی قرمز رنگ میل کنید . همه مواد غذایی به رنگ قرمز ، به راه اندازی حرکت سیستم لنفاوی کمک میکنند . انواع توت ، گیلاس ، لبو، انار وذغال اخته و حتی گوجه فرنگی به عنوان عوامل به راه اندازی حرکات سیستم لنفاوی بوده و به سم زدایی کمک می کنند . چغندر یکی از مواد غذایی است که در اولویت گروه فوق قرار می گیرد . چغندر باعث تنظیم غلظت صفرا می شود. صفرا ، مسئول 80 درصد از ایمنی مربوط به سیستم گوارشی است. صفرا ، تنظیم کننده حجم مدفوع و هضم وجذب چربی هاست. چغندر، به پاکسازی پرزهای روده هم کمک می کنند .


منبع : مجله غذا شماره ۸۵

 

homai

New member
احسان عزیزم :rose:

چه مقاله قشنگ وارزشمندی تهیه کردید:heart:

این سیستم دوست داشتنی لنفاوی ما

که یکی از هزاران موهبت های خداوند است و مسلم ما قدر و قیمتش را نمی دانیم

انواع و اقسام زهر ها را با فست فود نوش جان می کنیم

انواع و اقسام سموم را خود خواسته روی پوست می مالیم انواع و اقسام

خیانت ها از امواج بگیرید بنزین و گازائیل و هزار کفت و زهرمار دیگه

را بر پیکره این سیستم ارزشمند وارد می کنیم و در نهایت طلبکاریم که چرا

پس این طوری شد پس خداااااااااااااااااا

حتما بود ولی من توجه نکردم سیستم لنفاوی فوضولات خود را به کجا می ریزد

حتما به کبد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (13):
 
بالا