سلام دوستان ميشه راهنمايي كنيد كه چطور ميشه براي آزمون تافل آماده شد؟بخصوص اگه بخواييم تو منزل بخونيم؟چه منابعي چه كتابهايي لازمه؟ اگه ميشه لينك منابع يا اسامي رو بذاريد؟ممنون دوستان
مرسی . می گم رو گوشی هم نصب میشه ؟[/Q
فقط برای کامپیوتر و هر cd برای سه کامپیوتر، لازم به ذکر است بدونیم علاوه بر آموزش لغت و درک مطلب با ترجمه فارسی و هر درس در حدود 40 تا 50 تست دارد که بر ای کارشناسی ارشد دامنه لغت را افزایش می دهد.به نظر من حتی بهتر از لزگی و رضازاده است.
ممنون از راهنماييتسلامدوست عزیز نرم افزاری که میخوام معرفی کنم یک نرم افزار بی نظیره ،فقط کافی یکبار امتحان کنی، چون خودم دارم استفاده می کنم نامش پرآموزی است که شامل تافل، 504، 1100،زبان عمومی پیام نور،OPD و آیلس با مطالعه این نرم افزار نیازی به کتاب نیست واین نرم افزار برای مطالعه کارشناسی ارشد علوم پزشکی خیلی مفید است . می توانید برای تهیه آن به سایت پرآموزی مراجعه نمایید.
سلام
دوست عزیز نرم افزاری که میخوام معرفی کنم یک نرم افزار بی نظیره ،فقط کافی یکبار امتحان کنی، چون خودم دارم استفاده می کنم نامش پرآموزی است که شامل تافل، 504، 1100،زبان عمومی پیام نور،OPD و آیلس با مطالعه این نرم افزار نیازی به کتاب نیست واین نرم افزار برای مطالعه کارشناسی ارشد علوم پزشکی خیلی مفید است . می توانید برای تهیه آن به سایت پرآموزی مراجعه نمایید.
سلام دوستان ميشه راهنمايي كنيد كه چطور ميشه براي آزمون تافل آماده شد؟بخصوص اگه بخواييم تو منزل بخونيم؟چه منابعي چه كتابهايي لازمه؟ اگه ميشه لينك منابع يا اسامي رو بذاريد؟ممنون دوستان
سلام
دارم خودمو اماده می کنم برای امتحان تافل البته خیلی وقت دیگه
504 و esseintial words toefl و how to perpare tor toefl و toefl kit رو یا خوندم یا دارم می خونم
می خوام یه کتاب لغت بهم پیشنهاد کنید
اولا مناسب تافل
دوما اگه شد با ترجمه فارسی (یعنی ترجمه شده ش موجود باشه)
و سوما یه خرده سطح بالاتر از این کتاب ها
کتاب 1100 رو خیلی جاها دیدم توضیه نمی کنن می گن کلمات نامناسب و غیرکاربردی زیاد داره
بیشتر از یه کتاب هم شد اشکال نداره اما این ویژگی ها رو (1 و3 رو حتما) داشته باشه
ممنون