پودینگ موز و گردو

baran71

New member
نشاسته ذرت : ۱ پیمانه
شیر : ۷ پیمانه
شکر : ۱ پیمانهگلاب : ۱ دوم پیمانهموز کاملا رسیده رنده شده : ۲ عدد
وانیل : ۱ دوم قاشق چایخوری
گردوی خرد شده :۱ دوم پیمانه
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


نشاسته و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و شیر رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم

روی حرارت ملایم میزاریم تا آروم آروم هم بپزه و هم به غلظتی مثه فرنی برسه (تقریبا ۱۵ دقیقه طول میکشه)
زمانی که نشاسته پخت و حجیم شد گلاب و وانیل رو اضافه میکنیم (حرارت رو از قبل کمتر میکنیم تا غلظتش از دستمون در نره)
حالا زمان اضافه کردن موز رنده شده و گردوی نگینی شده رسیده(بهتره که یکی کنارمون باشه تا وسط کار موز رو برامون رنده کنه چون اگه از اول این کارو انجام بدیم موز تیره میشه در غیر اینصورت همون اول موز رو رنده میکنیم چون دیگه وقتی برای اینکار نیست و از شروع تا پایان بطور مداوم باید هم بزنیم وگرنه گوله گوله میشه)بعد از اینکه کامل و بصورت یکنواخت همه جا پخش شدن ظرف رو از حرارت برمیداریم و پودینگ رو داخل ظرفای سرو میریزیم
پیشنهاد میکنم برای بار اول نصف مواد درست کنید تا قلقش دستون بیاد(نصفش هم برای ۴ نفر کافیه)به نظرمن شیرینیش با این مقدارشکر مناسب هست چون موزم شیرینه پس میتونید با توجه به ذائقه خودتون شکرشو کم کنید یا حتی زیادبهتره همون روز سرو بشه چون وجود موز باعث تیره شدنش میشهگردو رو هم میتونید حذف کنید :این دسر خوشمزه رو میتونید در ۳ رنگ درست کنید وانیلی/ کاکائویی / زعفرونی

--------------------------------------------------------------------------------

113101601134-34393929550.jpg
 
بالا