mehrshad.namdar
New member
دارم کم کم به آی کیوت شک می کنم! ای تو داری می خونی برای افرادی با بیس غیر تغذیه نظیر خودت نوشته شده . کنکوری هست نه کتاب کراس! این ها برای شما توضیح داده میشه که بفهمی چی می خونی .
مهرشاد جان کسی نگفته این رشته به درد نمیخوره . ولی اگه کی بخواد بگه علم من بیشتره که این که نمیشه حرف . مثل اینه که من بخاطر اینکه توی دوره کارشناسی 2 واحد تغذیه درمانی شرت کردم یا یه دانشجوی دندان که دو واحد تغذیه درمانی دهان و دندان خونده بیاد بگه من تخصصم از تویی که بیست تغذیه بوده بیشتره . تازه این مقایسه ی خوبی نیست چون دامپزشکی درباره ی انسان هم نیست . دلیل اینکه واحد های اناتومی و فیزیولوژیشون بالاست بخاطر تعدد تعداد دام های کوچک و بزرگه . ولی ما عمرمونو گذاشتیم روی فیزیولوژی گایتون و هال و اطلس اناتومی . تفسیر ازمایش و هزارتا پروسیژر عملی مثل سی پی ار . اتاق عمل و اسکراب و سرکولر و هزار تا پروسیژر دیگه . حالا یکی بیاد بگخ من از شما بیشتر میفهمم اصلا قبول ندارم . به نظر من سواد یه دامپزشک در پزشکی بسیار پایین هست و در واقع حتی 0 هست . همچنین شما دوست عزیز نمیتونی ادعا کنی که درباره ی پزشکی علم زیادی داری . من از خوندن کتاب کرواس اینو فهمیدم که جلوی بسیاری از اصطلاحات پزشکی پرانتز باز میکنه و میگه که مثلا اولیگوری یعنی کم ادراری . این یعنی شما اشنایی قبلی نداشتی چون جراحی شوارتز و هاریسون و برونر و بلک فیپس پاس نکردی عزیزم . اب و الکترولیت پاس نکردی اگرم پاس کردی تغذیه درمانی بوده نه مایع درمانی و پزشکی . پس با تمام احترام من با نظرت موافق نیستم . یه دامپزشک هیچگونه تخصصی در پزشکی ندارد .
مایع درمانی بدرد من نمی خوره. رشته من چیز دیگه ای بوده. اینها بدرد شما پرستار ها میخوره.
اینها رو بهت گفتم تا توهومات و سو تفاهمات برطرف بشه...