الکی جوش نیارید . دامپزشکی رشته ی مهمی نیست . غیر پزشکیه . من خودم دانشگاه آزاد پرستاری میخونم ترم اخرم . یه دانشجوی پرستاری بیارید از علوم پزشکی تهران که سوادش از من بیشتر باشه . سطح علم دانشجو های کم هوش به استاد بستگی داره نه دانشجو های نابغه . چیز دیگه ای که برام جالبه اینه که شما چرا جوش میارید برای اینکه پذیرش بیشتر شده. من اون موقع که کنکور دادم راحت میتونستم دامپزشکی بخونم اما نرفتم چون ارزشی نداره . دکترای تخصصی دام هم خیلی از رشته ها میتونن شرکت کنن . پس الکی جوش نیارید .
در دیدگاه شما بیشتر یک جور عقده نهفته بود تا مغز و بار علمی
رشتتون برای سلامت جامعه خیلی مهمه حتی یک جا خوندم اگر تعداد پرستار ها بیشر بشه 30 درصد مرگ و میر بیمارستان کاهش پیدا می کنه
من 2 سال دانشجوی دامپزشکی دانشگاه تهران هستم 12 واحد آناتومی پاس کردم 9 واحد فیزیولوژی 6 واحد بافت 6 واحدم بیوشیمی
حتی با دانشجو های دانشکده پزشکی اطالعات فیزیولوژیم رو مقایسه کردم خوشبختانه بهتر هستیم هر چند که مباحث بیوشیمی رو ضعیف تر هستیم (که اونم به ضعف دانشکده امون مربوطه)
استاد دانشکده پزشکی دانشگاه تهران می گفت پچه های دامپزشکی در ایمنولوژی تخصص بیشتری دارن
مغز کلامم اینه که تخصص و تبحر بچه های دامپزشکی در علوم پایه از تمام پیراپزشک ها و حتی دندان پزشک ها بیشتر و همپایه بچه های پزشکیست
به شما توصیه می کنم قبل از اینکه پست اسپم بدید یک گوگل سرچ کنید ببینید چارت پایه ما رو پزشکی مقایسه کنید
البته فک کنم یک دو واحدی روانشناسی بیشتر می خونید می تونید وارد ارشد روانشناسی بشید ولی جالبه بدونی یک دامپزشک می تونه وارد رشته ی نوروسانس در مقطع pHd بشه ولی یک ارشد پرستار نمی تونه
نه فقط نوروساینتس بقیه رشته های علوم پایه پزشکی از ژنتیک تا تغذیه رو یک دکتر دامپزشک می تونه وارد بشه ولی پیراپزشک ها گزینه های مثل سالمند شناسی و مطالعات اعتیاد و....رو می تونند انتخاب کنند.
.بازم میگم برای کار پرستاری خیلی احترام قائلم ولی در باب آسون بودن درساشون و گستردگی در علوم پایه پزشکی اصلا قابل مقایسه با رشته دامپزشکی نیست این تظر شخصی من نیست حتی وزارت بهداشتم که از با دامپزشکا رابطه ی خوبی نداره اجازه وارد شدن به دامپزشکا رو برای وارد شدن به علوم پایه پزشکی میده ولی پیراپزشک ها جایگاهی در علوم پایه پزشکی ندارند
در مورد عنوان تاپیک که میگید شلوغش کردم باید به شما بگم تنها حرف من اینه که پس فردا دامپزشکی از این دانشگاه ها فارغ التحصیل بشه اطلاعات علوم پایه پزشکیش از یک پیراپزشک یا پرستار هم پایین تر باشه!!!!
و با توجه به دیدگاه بی ارزش بودن جان حیوان و پندار اشرف مخلوق بودن انسان دست به اسکالپل جراحی بشه و بگه حیونه!!! یا میمیری یا زنده می مونه!!!