پاور پوینت موزیکال...

Artmis.a

New member
سلام دوستای خوبم:thanks:

ببخشید که بازم سوال دارم:black_eyed:

چطور میشه یک پاور پوینت موزیکال ساخت که در حین نشون دادن اسلایدهاش یک موزیک خیلی آرام هم در زمینه اش اجرا بشه؟:(50):

پوسته های زیبا برای پاور پوینتو باید از کجا پیدا کنم که حجمش هم زیاد نباشه و قابل دانلود باشه؟:rose:

8521413

New member
سلام دوستای خوبم:thanks:

ببخشید که بازم سوال دارم:black_eyed:

چطور میشه یک پاور پوینت موزیکال ساخت که در حین نشون دادن اسلایدهاش یک موزیک خیلی آرام هم در زمینه اش اجرا بشه؟:(50):

پوسته های زیبا برای پاور پوینتو باید از کجا پیدا کنم که حجمش هم زیاد نباشه و قابل دانلود باشه؟:rose:

سلام.
من معمولا از این روش استفاده می کنم... پاورپوینت 2010
ابتدا اسلاید اول رو باز میکنم...
سپس از منوهای بالای صفحه منوی transition رو انتخاب می کنم... این منو برای اضافه کردن افکت و جلوه های ویژه به اسلایدها هست... یعنی میتونین نحوه ی اومدن اسلاید جدید رو تعیین کنین... مثلا از بالا به پایین و...
در همین قسمت... سمت راست یک گزینه به نام sound داره... که یه سری صداهای پیش فرض داره... شما با انتخاب آخرین گزیته یعنی other sound میتونین آهنگهای جدید رو اضافه کنین... اما یه مشکل وجود داره... اون هم اینه که باید آهنگ هاتون حتما با پسوند wav باشه... و mp3 قبول نمی کنه... این مساله هم با استفاده از converter های mp3 to wav به راحتی حل میشه...

2007 هم این چیزایی رو که گفتین داره
سربرگ insert رو انتخاب می کنین انتها سمت راست Sound داره کشویی رو کلیک می کنین باز می شه نوشته Sound from a file
و محدودیت WAv نداره من الآنم امتحان کردم بعد از شما سوالاتی در باره نحوه پخش موزیک می پرسه که با کلیک شروع شه یا بطور خودکار شروع به کار کنه
بعد روی اسلاید شکلک بلندگو ایجاد می شه اگر کلیک کنید روش تنظیماتش بالای صفحه مشخصه که فقط باید یکم انگلیسی بدونین...
مثلا اگر آهنگ تموم شد ولی کنفرانس شما تموم نشد آیا آهنگ دوباره شروع به خوندن کنه یا نه؟ یا علامت بلندگو در اسلاید پنهان بشه یا نه و همینطور آهنگ مختص یه اسلاید باشه یا نه

20.png

آخرین ویرایش:

8521413

New member
2008 هم این چیزایی رو که گفتین داره
سربرگ insert رو انتخاب می کنین انتها سمت راست Sound داره کشویی رو کلیک می کنین باز می شه نوشته Sound from a file
و محدودیت WAv نداره من الآنم امتحان کردم بعد از شما سوالاتی در باره نحوه پخش موزیک می پرسه که با کلیک شروع شه یا بطور خودکار شروع به کار کنه
بعد روی اسلاید شکلک بلندگو ایجاد می شه اگر کلیک کنید روش تنظیماتش بالای صفحه مشخصه که فقط باید یکم انگلیسی بدونین...
مثلا اگر آهنگ تموم شد ولی کنفرانس شما تموم نشد آیا آهنگ دوباره شروع به خوندن کنه یا نه؟ یا علامت بلندگو در اسلاید پنهان بشه یا نه و همینطور آهنگ مختص یه اسلاید باشه یا نه

20.png

مرسی ...
خیلی روش خوبی بوذ!!!
حدیث خانم از این روش استفاده کنین...
روش من زیاد جالب نیست...

مرسی ...
خیلی روش خوبی بوذ!!!
حدیث خانم از این روش استفاده کنین...
روش من زیاد جالب نیست...

2007 & 2010 زیاد با هم فرق نمی کنن این محدودیت wav رو یادم اومد منم دیدمممم

تو دو هزار و هفت سربرگ Animations سمت راست Transition sounds که در حالت عادی روی No Sound هست موقع رفتن از یک اسلاید به اسلاید دیگه صدای کوتاهی پخش می کنه

باید روی کشویی اش کلیک کنید و صدای مد نظرتون رو انتخاب کنین

بالا