پان اسپانیا

baran71

New member
مواد لازم:

شیر.......... 4لیوان
آرد.......... نصف لیوان
نشاسته ذرت........ 2 ق س
تخم مرغ........ 2عدد
شکر........... 1لیوان
کره......... 50گرم
خامه صبحانه...... 200گرم (یک بسته)

وانیل......... نصف ق م
بیسکویت بتی پودر....... 2بسته
گردوی خرد شده....... به میزان دلخواه
پودر کاکائو....... 1 ق س
طرز تهیه:

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را باهم مخلوط میکنیم.
سپس شیر را 2قسمت میکینم بعد در یک قسمت آن آرد را و در قسمت دیگر نشاسته را مخلوط میکنیم حال مواد بالا و شیرها را باهم مخلوط میکنیم.
مواد را روی گاز گذاشته تا مانند فرنی سفت شود حواستان باشد همش هم بزنید گوله نشود و ته نگیرد.
اگر دوست داشتید میتوانید 2رنگ کنید یعنی قبل آنکه روی گاز بگذارید یکی از ظرف ها را کاکائوی میکنیم هر وقت سفت شد از روی گاز برمیداریم.
2ihxshd_th.jpg



حال خامه و کره را بطور مساوی بین دو ظرف تقسیم و مخلوط میکنیم.
کف ظرف را بیسکویت بچینید.
index.php


سپس از مواد سفید روی آن بریزید بعد روی آن گردوی خرد شده بریزید.
index.php

حالا مجدد بیسکویت روی آنها قرار داده
index.php


 

baran71

New member

و مواد کاکائوی را بریزید دوباره گردو ریخته
index.php

و مجددا سفید و بعد طبقه کاکائوی را بریزید.
index.php

درون ظرف شامل 2طبقه سفید و 2طبقه کاکائوی میباشد.
در آخر روی آن را با شکلات تخته ای رنده شده تزئین کنید و به مدت 13ساعت بذارید توی یخچال باشه تا خودشو خوب بگیره.
من با شکلات سفید و قهوه ای تزئین کردم امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
33m0nlz_th.jpg
 
بالا