nahal5555
New member
ای جانم...
قربونت برم...
حتما... اگه قابل بدونین...
مرسى عزيزم...فداى تو بشم...
- - - Updated - - -
ای جانم...
قربونت برم...
مرسى عزيزم...فداى تو بشم...
ای جانم...
قربونت برم...
ای جانم...
قربونت برم...
دلم براتون تنگ شده بچه ها...:-(
دلم براتون تنگ شده بچه ها...:-(
سلام به همه دوستان گل تاپیک وآقا مدیر محترم
چه آواتار خوشگلیم گذاشتی آق مدیر:smiliess (3):
من نه درس میخونم نه اینجا میام...التماس دعا دوستان.
خیلی محتاجم به دعا...سحر جونی اگه رفتی حرم منم فراموش نکن....دانشجوهای گل امیدوارم تو امتحانات موفق باشین...:riz304:
سلامبچه ها جون تویه انجمنتون که پرنده پر نمیزنه.میشه بگید واسه ایمنی با ضریبه یک چی بخونم؟۴استاد دارم ولی اصلا خوب نیست واسم.تستم نمی تونم باهاش بزنم.لطفا کمک کنید زودی.مقسی
سلام
ایمنی برای کنکور هم خلاصست هم نوعی ابوالعباسه. برو از نزدیک ببینش یحتمل خوشت میاد ازش.
بچه ها جون تویه انجمنتون که پرنده پر نمیزنه.میشه بگید واسه ایمنی با ضریبه یک چی بخونم؟۴استاد دارم ولی اصلا خوب نیست واسم.تستم نمی تونم باهاش بزنم.لطفا کمک کنید زودی.مقسی
سلام... دخترم امی کم پیدایی ... :***سلام به همه دوستان گل تاپیک وآقا مدیر محترم:riz304:
چه آواتار خوشگلیم گذاشتی آق مدیر:smiliess (3):
من نه درس میخونم نه اینجا میام...التماس دعا دوستان.
خیلی محتاجم به دعا...سحر جونی اگه رفتی حرم منم فراموش نکن....دانشجوهای گل امیدوارم تو امتحانات موفق باشین...:riz304:
:5:
خب ببین ایمنی همینطوریش سخت هست، باید یکم وقت بذاری ارتباط برقرار می کنی.احسانه اکتیو من کتابایه برایه کنکورو بیوشیمی و قارچ و دارم.ولی اصلا ارتباط برقرار نکردم باهاشون.بهم کتابه یوسفی پوران پژوهش پیشنهاد شد و خ.ل.ی.ل.ی نظرتون چیه؟
کی جواب دادی؟ چه جوابی دادی؟ من یادم نمیاد :21::5:
اونور جوابتو دادم....
به قیافه تم نمیاد این حرفا.... :14:
عسل جون سلام:ad54ad:
کتاب 4استاد واسه رشته های دیگه کتاب خوبیه...چند فصلشو نگاه کردی که میگی جالب نبوده؟!
اول بگو ببینم رشتت چیه؟
نیازی نیست تمام فصل ها رو بخونی...یکسری فصلها که متنش برات قابل هضم تر هس رو انتخاب کن مثلا فصل مربوط به ژنتیک برای شما الزامی نیست.کتاب برای کنکور هم خوبه...این دو کتابی که خودت معرفی کردی رو ندیدم و نظری ندارم... خلی لی برای خود رشته ایمنی که خیلی مفصله به دردت نمیخوره یحتمل منظورت واسه سایر رشته هاس که یک جلده فک کنم اما بازم زیاده...شما درصد ایمنیت 50 هم که باشه واست کافیه پس اینقد وسواس به خرج نده و زودتر شروع کن به خوندنش.
ایمنی درس فراریه به خاطر سپردن اینترلوکینا و سی دی مارکرا کار یکی دوماه نیستا...باید براش وقت بذاری وگرنه همه رو با هم قاطی میکنی
موفق باشی:riz304:
مرسی مهربون.من دارم می خونمش.ولی تستایه رو نمی تونم باهاش بزنم.رشته من میکروبه.
بچه ها کسی بیوشیمی دولین رو داره؟ واسه تقویت بالینی خوبه همین رو بخونیم؟