پاتوق بچه های بیوشیمی

پارمیدا

New member
چرا این پاتوق بیوشیمی اطلاعات نداره؟؟؟؟؟ چرا مثل تاپیک ژنتیک پزشکی در مورد آیتده شغلی و کاریش بحث نیست؟؟؟؟؟چرا منابع دکتری رو کسی نمیگه؟؟؟؟

bioshimi93

New member
چرا این پاتوق بیوشیمی اطلاعات نداره؟؟؟؟؟ چرا مثل تاپیک ژنتیک پزشکی در مورد آیتده شغلی و کاریش بحث نیست؟؟؟؟؟چرا منابع دکتری رو کسی نمیگه؟؟؟؟

عزیزم متاسفانه اینجا دانشجوی دکترای بیوشیمی بالینی نداریم بیشتر کارشناسیم و دوستان ارشد هم تازه ترم اولشون هستش به خاطر همینه که کسی اطلاع نداره

fidelity

New member
الان که کارنامه ها امده بچه هایی که قبول شدن بیان درصدا،رتبه ،نمره و شهر قبولیشونو اعلام کنن .

BBT

New member
بله بیاین بگین
من 52 شدم
درصدا رو هم میگم بعدن :riz303:

Mehrnaz B

New member
salam bar shoma doostane bichemistam khub hastid?1 soal dashtam az hozuretun,man emsal mikham vase arshade microb pezeshki sherkat konam va yeki az dorusesh bioshimie,alan man daram ketabe moruri bar bioshimie khanume amire nejat shokuhi ro motalee mikonam,aya in ketab monasebe?doos daram darsade bioshimim bala bashe shoma che pishnahadati darid?mamnoonam baratun arezuye movafaghyat daram!

darab

New member
salam bar shoma doostane bichemistam khub hastid?1 soal dashtam az hozuretun,man emsal mikham vase arshade microb pezeshki sherkat konam va yeki az dorusesh bioshimie,alan man daram ketabe moruri bar bioshimie khanume amire nejat shokuhi ro motalee mikonam,aya in ketab monasebe?doos daram darsade bioshimim bala bashe shoma che pishnahadati darid?mamnoonam baratun arezuye movafaghyat daram!
دوست خوبم کتاب بیوشیمی دکتراحسانی انتشارات پوران پژوهش هم کتاب روان و خوبیه

biomar

New member
دوستان سلام.
نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه اما تاپیک بهتری برای سوالم پیدا نکردم...
من میخوام برای وزارت علوم هم واسه رشته ی بیوشیمی بخونم
نمیخوام منایعم خیلی زیادی یا کم باشن! چون وقت زیادی نمونده و منم اولین سالیه که برای علوم میخونم.

چه کتابی جوابگوی درس ژنتیک و بیوشیمی وزارت علوم (رشته ی بیوشیمی) هست؟
و چه فصل هایی از ژنتیک معمولا سوال نمیاد؟

اگر کسی میدونه راهنماییم کنه مرسی

BBT

New member
مرسی. چه فایده مادر.............:sad:
البته زبان واسه صد خونده بودما:motat:

هر جا بخونی باز موفقی
زبان چی خونده بودی
میرفتی ؟

- - - Updated - - -

مرسی. چه فایده مادر.............:sad:
البته زبان واسه صد خونده بودما:motat:

هر جا بخونی باز موفقی
زبان چی خونده بودی
میرفتی ؟

BBT

New member
دوستان سلام.
نمیدونم جای این سوال اینجا هست یا نه اما تاپیک بهتری برای سوالم پیدا نکردم...
من میخوام برای وزارت علوم هم واسه رشته ی بیوشیمی بخونم
نمیخوام منایعم خیلی زیادی یا کم باشن! چون وقت زیادی نمونده و منم اولین سالیه که برای علوم میخونم.

چه کتابی جوابگوی درس ژنتیک و بیوشیمی وزارت علوم (رشته ی بیوشیمی) هست؟
و چه فصل هایی از ژنتیک معمولا سوال نمیاد؟

اگر کسی میدونه راهنماییم کنه مرسی

بیرای بیوشیمی استرایر
و ژنتیک کتاب حسن اکرمی
موفق باشین

darab

New member
هر جا بخونی باز موفقی
زبان چی خونده بودی
میرفتی ؟

- - - Updated - - -

هر جا بخونی باز موفقی
زبان چی خونده بودی
میرفتی ؟
زبان یه کمی لزگی خوندم.ولی کلا من خیلی زبان انگلیسی دوست دارم هرجا مطلبی ببینم دوست دارم بخونم و ترجمه کنم.واسه همین انتظار داشتم بیشتر بزنم:21:

darab

New member
این رفقای بی وفای ما قبول شدن رفتن دیگه نمیان اینجا:tsimuzpzwoap1t9y3o7 من پیرزنو تنها گذاشتن اینجا:p7977cujr38iyymsu8:

biomar

New member
بیرای بیوشیمی استرایر
و ژنتیک کتاب حسن اکرمی
موفق باشین

ممنون.
مدتیه اکرمی میخونم ولی به نظرم خیلی زیادیه برای وزارت علوم. اونم برای بیوشیمی که ضریب ژنتیکش فکر کنم دو هست.
جزئیاتش زیاده. همه مطالبش مهمن برای علوم؟؟
بیوشیمی دارم احسانی رو میخونم. خوبه؟

بالا