پاتوق بچه های بیوشیمی

bahar9368

New member
نه به جون ناصر این دفعه قضیه سرقتای خودم نیست باور که من این الاغ رو داشتم هر جا میخواستم برم با همین میرفتم.عسکشم تا حالا واسه خیلی از دوستام فرستادم.:sad:
تازشم پولای تو گاوصندوق پس نمیدم مال خودمه خیلی دلتون پول میخواد مثه من راه و رسم سرقت یاد بگیرید بی زحمت چیزی بدست نمیاد:thumbsupsmileyanim:

به جون تو که عزیزتر از ناصری این الاغ مال خودمه .جز اموال قانونیمه .بهم ارث رسیده :25r30wi:
بهم گفتن این الاغ رو میخای یا زمین.منم الاغو برداشتم .باهاش دارم نون حلال در میارم .عمرا بهت بدمش.:tonguesmiley:

bahar9368

New member
www.roozgozar.com-114.gif

اصن کی تو رو تا حالا با این الاغ دیده .من شاهد دارم که الاغ منه .یکیش هم رییسه .

konjkave

New member
باور کن راست میگم شاهدام اینجا نمیان والا شهادت میدادن اصن خیلی موقعها واسه سرقت از الاغ استفاده میکنم.تازشم اون پاپیونی که به دم وموش وصل کردم مال خودم سبد گلم خودم بهش چسبوندم
زود باش پسش بده:mad_majidonline:

konjkave

New member
باور کن راست میگم شاهدام اینجا نمیان والا شهادت میدادن اصن خیلی موقعها واسه سرقت از الاغ استفاده میکنم.تازشم اون پاپیونی که به دم وموش وصل کردم مال خودم سبد گلم خودم بهش چسبوندم

bahar9368

New member
اگه زورت میرسه بیا پسش بگیر:tonguesmiley:

یه سوال:ارشد و دکترای رشته ی ما طرح داره؟ اگه داره.چند سال؟ بعد قبل از پایان طرح نمیشه دکترا شرکت کرد؟؟؟

roman30

New member
طرح که نداره ولی برا ارشد فک کنم در حین تحصیل باید چند ساعت در هفته رو اجباری تو بخش آزمایشگاه بیمارستانی که دانشگاه تعیین میکنه بگذرونی

sahand55

New member
سلام برآقایان وخانمها
میشه بگید فوق لیسانس بیوشیمی بالینی چه کاره میشه ؟ یا دکترای بیوشیمی بالینی؟؟؟

bahar9368

New member
سلام برآقایان وخانمها
میشه بگید فوق لیسانس بیوشیمی بالینی چه کاره میشه ؟ یا دکترای بیوشیمی بالینی؟؟؟

خب بستگی داره .بعضی دانشگاهها ممکنه فوق لیسانس بیوشیمی بالینی هم بخوان .اما با دکترا میتونی هیئت علمی بشی و یا تدریس برداری.
میتونی کار تحقیقاتی هم انجام بدی.
میشه با همکاری چندین دکترا اقدام به تاسیس آزمایشگاه کرد که کمی غیر ممکنه .

davoudi

New member
سلام من کارشناسی زیست بودم و ارشد میکروبشناسی بهداشت. برا ارشد 2 سال طرح اختیاری داشت که رفتم آزمایشگاه بیمارستان کار کردم. حین طرح هم امتحان دادم دکترا قبول شدم.

bioshimi93

New member
سلام من کارشناسی زیست بودم و ارشد میکروبشناسی بهداشت. برا ارشد 2 سال طرح اختیاری داشت که رفتم آزمایشگاه بیمارستان کار کردم. حین طرح هم امتحان دادم دکترا قبول شدم.

سلام بیوشیمی بالینی هم طرح اختیاری داره؟به نظرتون طرح داشتن خوبه؟

davoudi

New member
بله داره
خوبی اینکه میتونی بعد از ارشد اگه دوست داشتی 2 سال بری سر کار. هم یه حقوقی میگیری هم 2 سال سابقه کار داری و توی این مدت هم ممکنه همون جایی که هستی تو رو استخدام کنن.

bahar9368

New member
بله داره
خوبی اینکه میتونی بعد از ارشد اگه دوست داشتی 2 سال بری سر کار. هم یه حقوقی میگیری هم 2 سال سابقه کار داری و توی این مدت هم ممکنه همون جایی که هستی تو رو استخدام کنن.

جدی؟همه رشته ها طرح اختیاری دارن ارشد؟این که خوبه .البته ما که اجبارشو داریم
اما برا بچه ها خوب میشه یه موقعیت کاریابی محسوب میشه براشون .مرسی از خبرت :riz304:

davoudi

New member
همه رشته ها رو نمیدونم. من که میکروبشناسی پزشکی بودم داشتم. بیوشیمی هم داره.

bioshimi93

New member
بله داره

خیلی ممنون از اینکه این خبر خوش حال کننده رو دادین .من که دیگه از کار پیدا کردن نآمید شده بودم کلا

roman30

New member
باز که همه غایبن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه وضعشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

بالا