از بچه هايي كه در حال خوندن براي كنكور ارشد، كارشناسي به پزشكي و يا دكترا هستند مي خوام توي بخش اختصاصي رشته خودشون يه تاپيك مطالعه گروهي راه بندازند... به عنوان تاپيك زير توجه كنيد:
قرار نيست توي اين تاپيك ها تضعيف روحيه بشه و اطلاعات غيرواقعي از وضعيت خودتون بديد چون شايد شما بتونيد با اطلاعات غلط روحيه يكي از رقيباتون رو تضعيف كنيد ولي با بقيه مي خواين چيكار كنيد! خوشبختانه با تجربه اي كه من در اين چند سال توي سايت داشتم مي بينم علوم پزشكيا با اينكه ميدونند يك كسي رقيبشون هست ولي كاملا صادقانه و بدون هيچ غرضي به رقيباشون كمك ميكنند كه اين براي من خيلي جالبه... من اين رفتار رو هيچ جا نديدم...
گزارش روزانه(هفتگی) مطالعه گروهی داوطلبان ارشد رشته ...........
در اين تاپيكها دوستانيكه هر روز و يا هفته ای يكبار سري به سايت علوم پزشكي مي زنند، در اجراي برنامه ريزي و فهم بيشتر مطالب از سايرين كمك بگيرند... يعني به اين صورت كه شما با بچه ها برنامه ريزي مي كنيد و باهم قرار ميذاريد كه مثلا تا فردا یا تا آخر هفته فلان مباحث رو بخونيد... روز قرار مياين انجمن و سوالات و ابهامات خودتون رو با شخص يا اشخاصي كه دارن همزمان با شما پيش ميرن درميون مي ذاريد... يا اينكه مثلا به اونها مي گيد كه كجاها ممكنه بيشتر توي كنكور بياد متقابلا دوستاتون هم نكاتي كه شما ازش غافل بودين رو به شما گوشزد مي كنند...
از من می شنوید این روش رو جدی بگیرید... پارسال چندتا از بچه های سایت از طریق جعبه چت این روش رو اجرا میکردن و امسال مهرماه بعنوان رتبه برتر پیش ما اومدند برای همکاری!!
از من می شنوید این روش رو جدی بگیرید... پارسال چندتا از بچه های سایت از طریق جعبه چت این روش رو اجرا میکردن و امسال مهرماه بعنوان رتبه برتر پیش ما اومدند برای همکاری!!
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم... :idea_majidonline:
قرار نيست توي اين تاپيك ها تضعيف روحيه بشه و اطلاعات غيرواقعي از وضعيت خودتون بديد چون شايد شما بتونيد با اطلاعات غلط روحيه يكي از رقيباتون رو تضعيف كنيد ولي با بقيه مي خواين چيكار كنيد! خوشبختانه با تجربه اي كه من در اين چند سال توي سايت داشتم مي بينم علوم پزشكيا با اينكه ميدونند يك كسي رقيبشون هست ولي كاملا صادقانه و بدون هيچ غرضي به رقيباشون كمك ميكنند كه اين براي من خيلي جالبه... من اين رفتار رو هيچ جا نديدم...
منتظر نظرات شما در اين رابطه هستم. پيروز باشيد