امتحانای ما بشدت سخت....
4شنبه امتحان مالاریا دارم انقدررررر بحثش مفصل و عظیم هس که از اساتید خواهش کردیم جداش کردن :smilies-azardl (181:13::13::sadsmiley:
من هنوز دارم امتحان میدم.سخته حسابیییییییییییی.اصلا از مطالبی که سرکلاس گفته میشه نیست.باید مطالعه زیاد داشته باشیم تا بتونیم بجوابیم
انگل شناسای مهربون حلول ماه رمضون به همتون تبریک میگم.
هرروز یه برنامه هر روز یه اتفاق جالب اینجاست که خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن فقط میخوان یه کاری کرده باشن چوبشم ما میخوریم اخه مملکت بی صاحب همینه هرکی صبح زودتر از خواب پاشه اون .....خداحافظی احتمالی از کنکور دکترای امسال 1394
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي - اخبار > ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال جاری تغيير قابل توجهي نسبت به سال گذشته نخواه
با توجه به این پیام
اونهایی که پایان نامشونو نمیتونن تا پایان تابستان تمام کنند نمیتونن دکترای امسال ثبت نام کنند!!!
برخلاف پارسال و سالهای قبل
و البته بیشترین ضربه به دانشجویانی میخوره که طرح اجباری دارن
ولی هیچی معلوم نیست باید منتظر بود (باید درس رو ادامه داد شاید برای امسال انجام نشه)
اگه این اتفاق عملی بشه بعید نیست احتمال این وجود داره برای دکترا ایران ادامه ندم البته با گرفتن IELTS
هرروز یه برنامه هر روز یه اتفاق جالب اینجاست که خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن فقط میخوان یه کاری کرده باشن چوبشم ما میخوریم اخه مملکت بی صاحب همینه هرکی صبح زودتر از خواب پاشه اون .....خداحافظی احتمالی از کنکور دکترای امسال 1394
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي - اخبار > ظرفیت آزمون کارشناسی ارشد رشته های گروه پزشکی سال جاری تغيير قابل توجهي نسبت به سال گذشته نخواه
با توجه به این پیام
اونهایی که پایان نامشونو نمیتونن تا پایان تابستان تمام کنند نمیتونن دکترای امسال ثبت نام کنند!!!
برخلاف پارسال و سالهای قبل
و البته بیشترین ضربه به دانشجویانی میخوره که طرح اجباری دارن
ولی هیچی معلوم نیست باید منتظر بود (باید درس رو ادامه داد شاید برای امسال انجام نشه)
اگه این اتفاق عملی بشه بعید نیست احتمال این وجود داره برای دکترا ایران ادامه ندم البته با گرفتن IELTS
هرروز یه برنامه هر روز یه اتفاق جالب اینجاست که خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن فقط میخوان یه کاری کرده باشن چوبشم ما میخوریم اخه مملکت بی صاحب همینه هرکی صبح زودتر از خواب پاشه اون .....
- - - Updated - - -
هرروز یه برنامه هر روز یه اتفاق جالب اینجاست که خودشونم نمیدونن دارن چیکار میکنن فقط میخوان یه کاری کرده باشن چوبشم ما میخوریم اخه مملکت بی صاحب همینه هرکی صبح زودتر از خواب پاشه اون .....
پریا درس دکتر اسپوتین رو امتحان داشتی؟
بهش درود برسون :ad54ad:
رزین جان همکلاست 5شنبه هفته پیش اومده بود ما خانم تبریزی ...چه بد.هر بار یه جوری دانشجوها درگیرند.یادمه یک سال قانون بود که تاطرح نری نمیشه کارشناسی شرکت کنی بازسال بعدش نغییر کرد.
ببخشید اقای هیوا من نت نداشتم شرمنده شدم...پریا خانم امتحان چطور بود
الان که اومدی مطمنم میگی اسون بوده
لطف میکنی سوالات امتحانو اینجا بزارید ماهم استفاده کنیم