اینا رو دکتر برای منم نوشتن... منم دستخوش دارم
ای کاش شما رو هم میدیدیم باهاتون آشنا میشدیم
اره واقعا ما خیلی جالب همو پیدا کردیم...من بعد 13 ساعت ماشین بودن وقتی پیچک جونو دیدم اصن چشام نورشون برگشت بخدا .. با اینکه در کل همو ندیده بودیم و شماره همم نداشتیم منم نت نداشتم ولی خدا خواست و ما همو دیدیم...:حالا داستان دیدار منو پریا خیلی جالب بود... بین 800 نفر آدم یهو پریدم جلوش گفتم من دنبال پریا میگردم... اونم گفت خودمم:5::5:... ما قبلش اصلا همدیگرو ندیده بودیم و هیچ قراری با هم نذاشته بودیم.
هزار ماشاالله خیلی خانومه
یعنی میشه یه روز منم بیام پست بزارم وبنویسم آهاااااای ورودی های میکروب شناسی جمع شین اینجا؟؟.
هوووووووووووف هی خدااا عظمتت رو شکر آرزو به دل ازین دنیا نرم
سلام دوستان همگی خسته نباشید..
بله واقعا کنگره پربار و مفید بود برای من که خیلی خووب بود ...جای همه عزیزان که نبودند و افتخار اشنایی نداشتم باهاشون خالی بود واقعا..
دکتر اسپوتین واقعا استاد نمونه هستند بتطرمن خیلی محترم و با شخصیت گلا هرچی از ایشون تعریف کنیم واقعا کمه و لایق همه خوبی ها هستند...من پیچک جوون هم رفتیم خدمتشون با اینکه استاد خسته بودند ولی کلی راهنمایی کردند و تشویق برای ادامه تحصیل..
در کل خیلی مفید و خوووب بود کنگره:4d564ad6:
فقط از یک چیز دوره دکترا دلخورم اینکه آزمایشات رایج و کلاسیک انگل شناسی (رسوب، شناورسازی، تغلیظ و ...) رو فعلاً که بهمون یاد ندادند ...
به نظر این آزمایش ها ارکان علم انگل شناسی هستند؛ اما دریغ ... عمدتاً چسبیدیم از همون اولش به مولکولی و کیت و فلان .... :65d6a5d6s: :riz277:
اره واقعا
منم همین گلایه رو دارم
اتفاقا من این مسئله رو با استادم مطرح کردم گفت شما دانشجویان تحصیلات تکمیلی دسترسی کامل به تجهیزات و وسایل ازمایشگاه دارید خودتون اقدام کنید اگه مشکلی هم داشتید از اساتید بپرسید مطمئن باشید اسقبال میکننبه نظرم اول باید بیان این اصول و قواعد اصلی رو یاد بدن و بعد بریم سر مولکولی و روش های سرولوژی ...
اتفاقا من این مسئله رو با استادم مطرح کردم گفت شما دانشجویان تحصیلات تکمیلی دسترسی کامل به تجهیزات و وسایل ازمایشگاه دارید خودتون اقدام کنید اگه مشکلی هم داشتید از اساتید بپرسید مطمئن باشید اسقبال میکنن
یعنی خودتون خارج ازبرنامه کلاسی برید ازمایشگاه از روی دستور عمل ها کارهای که میخواید تجربه کنید اگرهم مشکلی داشتید بپرسیدمنظور به چی اقدام کنید؟! ...
سلام
من میخوام بدونم دوستانی که امتحان زبان دادن درچه حال هستن
خوب امتحان دادن یانه
توصیه اشون برای دور بعد چیه
چه تجربه ای کسب کردن
چه منبعی الان روبورسه
خدا قوت سروش جان! یعنی احتمال میدی قبول نشی که دوباره میخوای زبان بخونی؟ ...
سلام هیوا جان
و سلام خدمت همه هم رشته ای ها
به دلیل آزمونهای انگلیسی ، کنگره انگل شناسی شرکت نداشتم :smilies:
آزمون 7 خرداد (MHLE) و 8 خرداد (msrt) شرکت کردم - آزمون msrt به مراتب سختتر بود ، ضمن اینکه بخش Listening از msrt اشتباهی پخش شد (سرار کشوری بود) البته روی Listening این 2 آزمون حساب نکرده بودم و وقتشو به بقیه اختصاص دادم.
آزمون msrt چهارتا Reading داشت و هر کدوم 10 تست (لغت ها توی Reading بود) - 30 تست Listening و 30 تست گرامر (میشه گفت آزمون msrt رقابت توی گرامره)
آزمون MHLE:
20 تست لغت (18 تستش از کتابهای 504 و تافل بود - شایدم 2تای دیگم بود و دقیق نبودم ولی میشد اونهارم حل کرد ، حداقل با معنی جمله)
30 تست Listening (به مراتب راحتتر از msrt)
20 تست گرامر - 30 تست Reading که 7-8-7-8 تست داشتن
کتابهای 504 - تافل ، کتاب دکتر خیر آبادی مشکی (که وسطش زرد و قرمز) هست مناسبه و پوشش میده
جواب هردو آزمون 17 خرداد میاد
همین ابتدا خیالتونو از انگلیسی راحت کنین چون مدرکش 2 سال اعتبار داره
سوای هر نتیجه ای ، دوباره از 16 خرداد انگلیسی رو شروع میکنم با این پیش فرض که به اکثر لغت های 504 و تافل (هر دو 90%) همراه با مترادفشون تسلط دارم.
برای این 2 آزمون Reading خوب نرسیدم (تسلط بطور کامل) و باید متن کار بشه ، متن زیاد کار کنین چون خیلی لغت های توی Readingها از لغتهای ضروری 504 و تافل نیستن ولی میشه اینو براحتی حل کرد.
کتاب لزگی برای آزمونهای MHLE و msrt هم مناسبه
به نظرم وقتگیر ترین قسمت (لغت ها هستن که تعدادشون زیاده - ضمن اینکه هر لغت باید با مترادفش خونده بشه)