همزمانی کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و کنکور ارشد دانشگاه آزاد

mina6228

New member
سلام دوستان .کارت اعتباری رو باید چه جوری تهیه کنیم؟؟؟؟؟ مهلت ثبت نام تمدید نمیشه؟؟؟

parisakh

New member
دوستان بیاید به این ادرس در خصوص همزمانی ازمون بهداشت و دانشگاه ازاد اعتراض کنیم info@sanjeshp.ir
من فرستادم شاید تعداد زیاد باشه تاریخشو تغییر بدن :thumbsupsmileyanim:

foroozan

New member
سلام دوستان .کارت اعتباری رو باید چه جوری تهیه کنیم؟؟؟؟؟ مهلت ثبت نام تمدید نمیشه؟؟؟

میری سایت azmoon.org
میری قسمت خرید کارت اعتباری ارشدواز طریق اینترنتی کارتتو میخری.مبلغ هم 40000و150تومنه بعدکه خریدی باید رمزوشناسه تو حفظ کنی یاکلا پرینت بگیری که بهترم هست بعد میری سراغ ثبت نام ولی حتما قبلش 20تا رشتتو از دفترچه که دانلود کردی انتخاب کن بعد اقدام به ثبت نام کن.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

mina6228

New member
سلام .ممنون ..فک میکنید بعدظهر بشه خرید؟؟و ثبت نام کرد؟؟؟یا دیگه مهلتی نیس؟؟؟؟

foroozan

New member
سلام .ممنون ..فک میکنید بعدظهر بشه خرید؟؟و ثبت نام کرد؟؟؟یا دیگه مهلتی نیس؟؟؟؟

قاعدتا باید تا ساعت 12 شب باشه ولی بازم برای احتیاط یه سر به سایتی که گفتم بزن وباخیال راحت خرید کن.من مطمعن نیستم عزیزم که جواب قطعی بگم.

jeghele68

New member
اخر ما چكار كنيم؟!!!!!!!!!!!!!:14::13:شايد زمان ازمون بهداشت تغيير كنه.............اخه مگه ما بازيچه ايم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تا بود براي كارشناسي موش ازمايشگاهي بوديم حالاهم براي ارشد!!!!!!!!!!!!واقعا دودل شدم براي ازاد...ميترسم دفترچه پر كنم و بيوفتن هردوشون تويه يه روز از طرف ديگه هم دفترچه پر نكنم و بشه هردوشونو ازمون داد

اي خدااااااااااااااااااااااااا يه صبر عيوب با عمر نوح به همه ما بده از دست ايناااااااااااا:14:

foroozan

New member
اخر ما چكار كنيم؟!!!!!!!!!!!!!:14::13:شايد زمان ازمون بهداشت تغيير كنه.............اخه مگه ما بازيچه ايم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تا بود براي كارشناسي موش ازمايشگاهي بوديم حالاهم براي ارشد!!!!!!!!!!!!واقعا دودل شدم براي ازاد...ميترسم دفترچه پر كنم و بيوفتن هردوشون تويه يه روز از طرف ديگه هم دفترچه پر نكنم و بشه هردوشونو ازمون داد

اي خدااااااااااااااااااااااااا يه صبر عيوب با عمر نوح به همه ما بده از دست ايناااااااااااا:14:

عزیزم باید مثل من دلو بزنی به دریا وبخدا بسپاری
منم با شک ودودلی تمام ثبت نام کردم.توکل برخدا

naari

New member
به نظر شما رشته سم شناسي يا بيوشيمي ازاد كدومشون بهترند؟؟ ممنون ميشم از راهنماييتون

iran khanom

Member
حالا گيريم كنكور با آزاد تداخل پيدا نكرد،حتي يه ماه عقب افتاد و حتي قبولم شديم و حتي فوقم گرفتيم با معدل 20
آخرش چيه؟؟؟؟همه بيكاريم.تازه سركارم بريم با 500هزار فقط ميتوني براي يه ماهت نون بخري
آخرش كه چي؟
اين همه حرص براي چيه؟
عزيز من،من تو هيچ فرقي با ديپلم بيسواد سيكل نداريم
چه بسا اونا زندگي بهتري داشته باشند

متاسفم متاسف ما متاسفانه فقط داريم شماره چشممون ميبريم بالا و ثروت ناشرا و چاپخونه ها و موسسه ها رو افزايش ميديم
به كجا ميخوايم برسيم خدا ميدونه

rainsavor

New member
حالا گيريم كنكور با آزاد تداخل پيدا نكرد،حتي يه ماه عقب افتاد و حتي قبولم شديم و حتي فوقم گرفتيم با معدل 20
آخرش چيه؟؟؟؟همه بيكاريم.تازه سركارم بريم با 500هزار فقط ميتوني براي يه ماهت نون بخري
آخرش كه چي؟
اين همه حرص براي چيه؟

متاسفم متاسف ما متاسفانه فقط داريم شماره چشممون ميبريم بالا و ثروت ناشرا و چاپخونه ها و موسسه ها رو افزايش ميديم

حرف حساب میزنه

آخرش چی ؟؟؟؟؟

ولی بازم باید رفت جلو دو روز دیگه بابت ادامه ندادن خودمون رو سرزنش نکنیم :sadsmiley:

آخرین ویرایش:

bacillus.bs

New member
آخرش كه چي؟
اين همه حرص براي چيه؟

درس خوندن خيلي هم خوبه الان اوضاع اين جوريه
معلوم نيست 10 سال ديگه چه جوري باشه
در طول تاريخ هيچكس از اموختن علم و دانش ضرر نكرده
و به نظر من هزينه كردن در اين مورد هر چه قدرم بالا باشه ارزش داره

jeghele68

New member

daghighan darid sahih migid
harfetoon kamelan 2roste

mehrshad

New member

به طورررررررررررررررررررر کاملللللللللللل موافقم و با تمام وجود این تجربه رو داشتم و دارم و مدتهاست که دارم یدک می کشم بیکاری رو.
مقالات مختلفی تو ارشد داشتم.4 تا ای اس ای تو بهترین زورنالهای خارج از کشور... 8 مقاله ملی 2 سخنرانی... ثبت اختراع .... دانشجو ممتاز... طرح پزوهشی ... و کلی از این اراجیف... اما مدتهاست بیکار می چرخم و از بیکاری مشغول کار ازادی شدم که یه سیکل هم میتونه انجامش بده. بد جوری روحیم داغونه. 4-5 سال بیکاری !!!! و تلاش بیهوده برای درسی که هیچچچچچچچچچچچچچچچچ ثمری نداشت...

mehrshad

New member
وقتتون رو برای ارشد هدر ندید. من که ارشد گرفتم با گوشت و پوستم و با تمام وجود حتی به عزیز ترین کسانم چنین توصیه ای رو کردم.رشته مهم نیست. درس بی فایدس !!! حیف جوونی و عمرمونه به خدا قسم... به جایی هم نمیرسیم

بالا