sepid71
New member
بچه ها من تصمیم دارم دندون آزاد شرکت کنم ...
نطرتون درمورد این تصمیمم چیه؟
2 راه هست :
1. الان ک ترم 6 هوشبری هستم انصراف بدم برم برا کنکور از نو بخونم
2.وایسم تا تموم شه یونی بعد بشرکتم... ولی مشکل اینه ک باید طرح برم ...یعنی باید بمونم تا 3.5 ساله دیگه!(1.5 تا تموم شدن یونی و 2 سال هم طرح)
سوال : الان اگر من بخوام قبل از طرح برم کنکورشو بدم میتونم لیسانسمم بگیرم؟ یا فرقی نداره ک تموم کنم یا نه درهرصورت انصرافی محسوب میشم؟؟؟؟
کسی میدونه هزینه های ازاد الان چقدره؟
بنطرتون می ارزه؟ یا بهتر اینه ک برم ارشد بخونم ؟ هرچند رشتمون ارشد نداره .منظور حالا هررشته ای شد.
من متولد 71 هستم.بنظرتون سنم زیاد میشه تا اونموقع ؟؟؟؟؟؟؟؟
آزاد خوابگاه نداره ؟
ازمون لیسانس ب دندون ک احیانا وجود نداره دیگه؟
بچه ها یک سوال دیگه
اگرم بخوام سراسری قبول شم هزینه ی شبانه رو ک باید بدم این هزینه اش رو نمیدونید پقده؟ ک ل ا س ای شبانه با روزانه فرق داره ؟یعنی مشترک نیست؟
در چ صورت میتونم تطبیق واحد بدم ؟؟ ازاد میشه ؟ شنیدم ازاد میشه ولی سراسری نمیشه .این درسته؟
ممنون
نطرتون درمورد این تصمیمم چیه؟
2 راه هست :
1. الان ک ترم 6 هوشبری هستم انصراف بدم برم برا کنکور از نو بخونم
2.وایسم تا تموم شه یونی بعد بشرکتم... ولی مشکل اینه ک باید طرح برم ...یعنی باید بمونم تا 3.5 ساله دیگه!(1.5 تا تموم شدن یونی و 2 سال هم طرح)
سوال : الان اگر من بخوام قبل از طرح برم کنکورشو بدم میتونم لیسانسمم بگیرم؟ یا فرقی نداره ک تموم کنم یا نه درهرصورت انصرافی محسوب میشم؟؟؟؟
کسی میدونه هزینه های ازاد الان چقدره؟
بنطرتون می ارزه؟ یا بهتر اینه ک برم ارشد بخونم ؟ هرچند رشتمون ارشد نداره .منظور حالا هررشته ای شد.
من متولد 71 هستم.بنظرتون سنم زیاد میشه تا اونموقع ؟؟؟؟؟؟؟؟
آزاد خوابگاه نداره ؟
ازمون لیسانس ب دندون ک احیانا وجود نداره دیگه؟
بچه ها یک سوال دیگه
اگرم بخوام سراسری قبول شم هزینه ی شبانه رو ک باید بدم این هزینه اش رو نمیدونید پقده؟ ک ل ا س ای شبانه با روزانه فرق داره ؟یعنی مشترک نیست؟
در چ صورت میتونم تطبیق واحد بدم ؟؟ ازاد میشه ؟ شنیدم ازاد میشه ولی سراسری نمیشه .این درسته؟
ممنون
آخرین ویرایش: