waria
New member
تا به حال به این فکر کرده*اید که در دنیای میکروسکوپی نوشیدنی*های مورد* علاقه*تان از نوشابه*های انرژی*زا گرفته تا شیرهای طعم*دار و چای چه می*گذرد؟ بد نیست نگاهی به این تصاویر که با میکروسکوپی با بزرگنمایی بالا گرفته شده*اند بیندازید تا با ترکیبات ایجادکننده طعم و رنگ دلچسب آنها بیشتر آشنا شوید.
اندرو سیرد که در آزمایشگاه خود این تصاویر را عکاسی کرده، به دیلی*میل می*گوید: «اغلب در زیر میکروسکوپ به تماشای باکتری*ها می*نشینیم که چندان رنگارنگ و زیبا نیستند؛ اما نوشیدنی*ها اغلب به دلیل وجود شیرین*کننده*ها و حباب*ها در آنها بسیار زنده و شبیه به تابلوهای نقاشی به نظر می*رسند».
در اين تصوير ميكروسكوپي بلورهاي رنگارنگ گلوكز و اسيداسكوربيك را در يك نوشيدني نيروزا مشاهده مي*كنيد.
اين قطرات كوچك كه شبيه قطره*هاي باران نشسته روي شيشه پنجره به نظر مي*رسند، حباب*هاي دي*اكسيدكربن موجود در يك نوشابه كولا هستند.
اين تركيب زيبا را حباب*هاي دي*اكسيدكربن در ماءالشعير قهوه*اي رنگ ايجاد كرده*اند.
اين حباب*هاي دي*اكسيدكربن در نمونه قديمي*تري از ماءالشعير تصويري شبيه به كاغذ ديواري را خلق كرده*اند
اندرو سیرد که در آزمایشگاه خود این تصاویر را عکاسی کرده، به دیلی*میل می*گوید: «اغلب در زیر میکروسکوپ به تماشای باکتری*ها می*نشینیم که چندان رنگارنگ و زیبا نیستند؛ اما نوشیدنی*ها اغلب به دلیل وجود شیرین*کننده*ها و حباب*ها در آنها بسیار زنده و شبیه به تابلوهای نقاشی به نظر می*رسند».
در اين تصوير ميكروسكوپي بلورهاي رنگارنگ گلوكز و اسيداسكوربيك را در يك نوشيدني نيروزا مشاهده مي*كنيد.
اين قطرات كوچك كه شبيه قطره*هاي باران نشسته روي شيشه پنجره به نظر مي*رسند، حباب*هاي دي*اكسيدكربن موجود در يك نوشابه كولا هستند.
اين تركيب زيبا را حباب*هاي دي*اكسيدكربن در ماءالشعير قهوه*اي رنگ ايجاد كرده*اند.
اين حباب*هاي دي*اكسيدكربن در نمونه قديمي*تري از ماءالشعير تصويري شبيه به كاغذ ديواري را خلق كرده*اند