سلام....اینکه میگین امسال ضرایب درنظر گرفته میشه،یعنی در محاسبه درصد،تعداد سوال باید در ضریب ضرب بشه یا 3؟؟؟؟؟
حالا باز شما خوبین درصداتون همه بالاست .من معلوم نیست اوضام چی بشه. اگه ضریبا رو بذارن شاید قبول شم. وگرنه اصلا قبول نمیشم:dadad4:یعنی الان بلاتکلیف ترین آدمای روی زمین ما هستیم
سلام دوستان.خوب هستید..
ببخشید میخواستم بپرسم برای درس سلولی و ملکولی چه کتاب رو بخونم که خیلی خوب جواب بده البته به غیر از لودیش؟؟؟
ممنون از همگی...
سلام دوستان.خوب هستید..
ببخشید میخواستم بپرسم برای درس سلولی و ملکولی چه کتاب رو بخونم که خیلی خوب جواب بده البته به غیر از لودیش؟؟؟
ممنون از همگی...
همون لودیشو می خونی 50 60 بیشتر نمیشه زد . چون اصن طراحا معلوم نیست با خودشون چند چندن. کتاب مهدوییم خوبه. خلاصه لودیشم خوبه. اما کلا بالا زدن زیست سخته . بعدم ببین امسال چی میشه چون اگه ضریب اعمال کنن از امسال ارزش زیستو و بیو واقعا کم میشه و همون 40 یا 50 بزنی کفایت میکنه لازم نیست خیلی خودتو اذیت کنی
من که درصدامو نگفتمحالا باز شما خوبین درصداتون همه بالاست .من معلوم نیست اوضام چی بشه. اگه ضریبا رو بذارن شاید قبول شم. وگرنه اصلا قبول نمیشم:dadad4:
من که زیست زیاد نخوندم اما هرچی دیدم سوال اپاپتوز بود. به نظرم خلاصه لودیش خوبه اما اگه وقت دارین که هیچی جای لودیش نمیگیره. بازم ببینین امسال چی میشه . چون ضرایب اعمال کنن ارزش نداره زیاد زیست بخونیین اونم لودیش. به جاش خون بخونینیعنی چی ضریب اعمال کنن اقا مهرداد؟؟؟خلاصه لودیش چطور؟؟؟کتاب خوبیه؟؟؟یعنی امسال زیستشو چنددرصد پوشش میداد؟؟؟
سوال 26 رو سایت خ.ل.ی.لی اشتباه جواب داده!!!دیوید سون فصل اول دقیقا میگه سلول های گرانولدار!متن کتاب جلومه!عججججب!!!!
من که زیست زیاد نخوندم اما هرچی دیدم سوال اپاپتوز بود. به نظرم خلاصه لودیش خوبه اما اگه وقت دارین که هیچی جای لودیش نمیگیره. بازم ببینین امسال چی میشه . چون ضرایب اعمال کنن ارزش نداره زیاد زیست بخونیین اونم لودیش. به جاش خون بخونین
خیلی خوبه ک در طول کاراموزی خوندین
ما مسءولامون سخت گیر بودن و چون سرشون شلوق بود ملزم بودیم مثل خودشون کار کنیم و هنوز هم
اقا مهرداد عزیز خلاصه لودیش=کتاب برای کنکور =کتاب تست دک..تر..عبا..دی چطوره؟؟؟البته من قبلا 1 جلد از لودیش و کتاب تست دک..تر .عبا..دی رو هم خوندم...[/quo به نظر من مولکولی رو از رو مهدوی بخون و سلولی از رو لودیش یا خلاصش
منم موافقم با نظرش :thumbsupsmileyanim:اقا مهرداد عزیز خلاصه لودیش=کتاب برای کنکور =کتاب تست دک..تر..عبا..دی چطوره؟؟؟البته من قبلا 1 جلد از لودیش و کتاب تست دک..تر .عبا..دی رو هم خوندم...[/quo به نظر من مولکولی رو از رو مهدوی بخون و سلولی از رو لودیش یا خلاصش
سلام دوستان.خوب هستید..
ممنون از همگی...