سلام بچها دو روز نبودماااااااا.....تاپیکو بهم ریختین!!!!!!!!کی بوده به زیستیا توهین کرده!!؟؟؟ خودتو نشون بده!؟؟t0837h0nn8zfqu8ult
بچه ها من دوتا سوال داشتم اگه کسی بتونه جواب بده:
یکی اینکه دانشگاه شاهد مصاحبش چطوریه؟ علمی هستش؟ و اینکه این دانشگاه رو اگه انتخاب کنیم و بعدش واسه مصاحبه قبول شیم ولی توی مصاحبه رد شیم، انتخاب بعدیمون باطل میشه یا نه اون حساب میشه؟ اگه قبول بشیم تو مصاحبه چی؟ مثال بزنم مثلا من اول بزنم شاهد، تو مصاحبه هم قبول شم انتخاب بعدیم بابل باشه، اون باطل میشه یا نه؟
rose:
سلام سارا خانوم بخاطر حرفهای صفحات قبل از شما وبقیه دوستان معذرت خواهی میکنم شما نمیدونی هزینه یک ترم بین الملل رشته ایمنی چنده؟
سلام به همگی میخواستم نظرتونو در رابطه با سوال 19 بدونم اینکه گزینه د انتخاب کردن یعنی معادل c1s میشه masp2 ؟ میدونم الان دیگه به درد نمیخوره ولی ممنون میشم نظر بدین
زبان به کام بگیر پسرم:riz481:
بچه ها من تو یونی اصن نفهمیدم چی خوندم طی چند ماهیم که درس خوندم باور کنین جور 4 سال بیخیالی و نرفتن سرکل.اس بود
اصن این رتبه ها ربطی نه به معدل داره نه به دانشگاه
به نطر من مهم تلاش خود ادماست تا به جایی برسن
دوستای من که ادعای هوش و درسخونیشون بود اصن مجازم نشدن...
توکلتون به خدا باشه هرچیم قسمته...
اینقد دل خودتونو به ارشد خوش نکنید چه نفر اول چه نفر اخر همه اخرش بیکارن حتی اگه دکترا هم داشته باشین یکی از دوستای خودم ارشد بیوشیمی از دانشگاه تربیت مدرس داره ولی حالا بیکاره وکارش زل زدن به در دیواره من خودم که دیگه از امتحان ارشد منصرف شدم میخوام دوباره از اول کنکور بدم کسی میدونه افرادی که کارشناسی روزانه خوندن میتونن دوباره کنکور بدن؟ من خودم تو این یک سال کلی وقت تلف کردم آخرشم رتبه ام 150 شد اصلا معلوم نیست کنکور ارشدسال آینده چه شرایطی داشته باشه
مطمئن باش رفته دنبال کار وپیدا نکرده آزمایشگاهای خصوصی هم بیشتر ازسیصد چهارصدتومن حقوق نمیدن معلومه شما اینقد تو این مدت درس خوندی وتو خونه بودی که از اوضاع بیرون خونه خبر نداری هممون بدبخت شدیم با این رشته های مزخرف من که به هیچی امید ندارم تازه وضعیت پسرا خیلی بدتره مطمئن باش هیچ آینده ی خوبی در راه نیست
سلام بچها سنجش اطلاعیه زده..........
بله معادل c1s=masp2:rose:
اصلاعیش کو اخه؟؟
بچه ها حس میکنم بدبخت شدیم.... توروخدا اونی که گفته بود فقط بین الملل مجاز شده بیاد بگه رتبشو
اینا گفتن 4 برابر ظرفیت کل (روزانه، بین الملل، مجازی و ...) رو مجاز کردن. من فکر نکنم کسی که رتبش 400 باشه مجاز شده باشه! اگه اینطوری باشه یعنی کلا روزانه و بین الملل و ... 100 نفر میگیرن!
حس میکنم اونیکه گفته بود 80 نفر میگیرن درست گفته...
- - - Updated - - -