نظرات شرکت کنندگان در مورد آزمون ارشد پرستاری 1 تیر 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

پرستاری86

New member
سلام
پارسال تاریخ 90/5/15 اطلاعیه دادن که نتایج دیر اعلام میشه
احتمالا اگر این روزا اطلاعیه ندن تاخیر نداریم امسال همون 6ام نتایجو بزنن.
یه سوال داشتم
فقط پارسال پیرینت پاسخنامه شرکت کننده ندادن؟
سال های قبل پیرینت پاسخنامه شرکت کننده دادن؟

S

smko.boukan

Guest
گرچه چشمان تو جز در پی زیبایی نیست
دل بکن! آینه این قدر تماشایی نیست

حاصل خیره در آیینه شدن*ها آیا
دو برابر شدن غصه تنهایی نیست؟!

S

smko.boukan

Guest
ان باغبان رفته دگر باز نگردد
حرفی که ز کف رفت دگر راز نگردد
چند روز عشرتت همدم دوست باش
پرهای شکسته توان پرواز نگردد…

nurse83

New member
سلام
بچه ها واقعا به نظرتون در مقایسه با درصدای پارسال گفت
رتبه چند
میشه
التماس دعای زیاد

پرستاری86

New member
سلام به دوستان پرستاری گل
فقط کمتر از 2 هفته مونده
من که 24 ساعته فکرم شده 6ام
:65d6a5d6s:
:1dco2x0p1lilzhfpg1t

S

smko.boukan

Guest
سلام دوستان
امروز 24مه تا 6م 13 روز مونده
توکل به خدا همه مون قبول میشیم

S

smko.boukan

Guest
سا دوست عزیز
بله که میشه اگه شما پارسال شرکت کرده بوده باشین میتونستین از روی درصدای 89 عملکرد خودتونو بسنجین

سلام
بچه ها واقعا به نظرتون در مقایسه با درصدای پارسال گفت
رتبه چند
میشه
التماس دعای زیاد

k800

New member
وای خیلی استرس دارم>میانگین50 قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟؟خداااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!

m nurse

New member
سلام به نظر من که آزمون امسال آسون بود، یعنی یه جورایی سهل ممتنع بود، روان و نوزادان و بهداشت جامعه ش که خیلی آسون بود، داخلی جراحی ش هم همینطور ولی گیج کننده بود، یهو بین 2تا جواب میموندی وحشتناک! دعاکنین قبول بشم،ایشالا همه مون قبول بشیم، آآآآمین

پرستاری86

New member
سلام به نظر من که آزمون امسال آسون بود، یعنی یه جورایی سهل ممتنع بود، روان و نوزادان و بهداشت جامعه ش که خیلی آسون بود، داخلی جراحی ش هم همینطور ولی گیج کننده بود، یهو بین 2تا جواب میموندی وحشتناک! دعاکنین قبول بشم،ایشالا همه مون قبول بشیم، آآآآمین
سلام دوست عزیز
میانگین درصدای شما چند بود؟

S

smko.boukan

Guest
سلام دوستان
به نظر من واقعأنمیشه گفت امسال آسون بود یا پارسال آسون بود همه چیزاییم که میگیم در حد فرضیه بر اساس یا تجربه ست یا مستندات گذشته ولی در هر صورت باید منتظر جواب بود.
به هر حال ایشالا همه نتیجه زحماتمونو میگیریم.
خوشبین باشین.

S

smko.boukan

Guest
از امروز تا روز جواب 10 روز مونده
:New (6):
:65d6a5d6s:

m nurse

New member
به نظر من زبان آسون بود، من 30% زدم، اشتباه خودم بود که مدیریت زمان نداشتم و گرنه نسبت به سالهای قبل به نظرم آسون تر بود،کودکان هم درحد متوسط بود، راستی درمورد کتاب لزگی باید بگم که فقط در صورتی کاربرد داره و به درد میخوره که انقدر بخونیش که تمام مطالبش ملکه ی ذهن بشه تا بتونی درست و به جا استفاده کنین

m nurse

New member
سلام خیلی جالب نبود ولی حدود 40% شده،به نظرتون امیدی هست؟ من داخلی رو خراب کردم بقیه ش بدک نیست

m nurse

New member
به نظرم اگه کسی یه کمی با دقت خونده باشه قبوله،امسال آزمون سخت نبو خداییش،هرچند من ادعایی ندارم و شک دارم قبول شم،چون درگیر کارورزی بودم و نشد درست و حسابی بخونم،امید به خدا

پرستاری86

New member
به نظر من زبان آسون بود، من 30% زدم، اشتباه خودم بود که مدیریت زمان نداشتم و گرنه نسبت به سالهای قبل به نظرم آسون تر بود،کودکان هم درحد متوسط بود، راستی درمورد کتاب لزگی باید بگم که فقط در صورتی کاربرد داره و به درد میخوره که انقدر بخونیش که تمام مطالبش ملکه ی ذهن بشه تا بتونی درست و به جا استفاده کنین
سلام به دوست عزیزm nurse
با کمال احترام با نظرتون راجع به اسونی زبان مخالفم من واقعا تا به حال همچین سوال سختی ندیده بودم با این که سال قبل اسونترین درس زبان به راحتی میشد60 درصد زد و من 75 دقیقه برای زبان سر کنکور وقت گزاشتم که خوبم خونده بودم 37 درصد زدم.
و با نظر شما راجع به کتاب لزگی کاملا موافقم(البته من بیشتر زبانم با لزگی خوندم) متاسفانه کتاب بهتر از لزگی نداریم.
ان شا الله شاهد موفقیت همگیمون باشیم.

S

smko.boukan

Guest
سلام
عید همگی مبارک
ایشالا به برکت این عید بزرگ همگی نتیجه زحماتمونو میگیریم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا