vitamin
New member
منم 4 زدم ..
soaleee 53 gozine 4 nemisheee ??????
منم 4 زدم ..
سلام
به نظر منم گزینه 2 درسته، نمیدونم بر چه اساسی گزینه 4 و انتخاب کرده!
lمن از جزوات کلاسها و امتحانات موسسه دکتر خلیلی استفاده کردم و خیلی جاها به دردم خورد با اینکه تو کتابها و امتحانهاش اشکال زیاد داره ولی برای وزارت بهداشت در کل خوبهسلام بچه ها ی بیوشیمی نمی دونم باید چکار کنم بعد از 9 ماه درس خوندن باز هم نتیجه ای که می خواستم نگرفتم باز سر جلسه که می ریم غافلگیر می شیم باز مثل هر سال از اون قسمتهایی که می خونیم سئوال نمی یاد و این داستان ادامه داره شاید رفتن یک کلاس خوب بتونه کمک کنه نمی دونم 50): من تمام انرژیم رو برای بهداشت گذاشتم چون وزارت علوم بیوشیمی بالینی نداشت . حالا هم کاملا نا امید شدم 7977cujr38iyymsu8:
77و13و57و56و87 رو باهات موافقم.زبانها رو هنوز چک نکردمslm benazare man javabe soalate 13-32-57 va 72 bioshimi eshtebahe hamchenin 77 va 87 shimi va 120 zist
واقعا ممنونم دوست عزیزبجه ها همه برید واسه اعتراض اینو بزنید شاید اگر تعداد زیاد باشه تغییر بدن :
سوال 56 بیوشیمی : جواب درست گزینه 1
دولین سال انتشار 1390 صفحه 784 پاراگراف اول خط 1 تا 7
سوال 57 بیوشیمی:جواب درست گزینه 2
دولین سال انتشار 1390 صفجه 951 پاراگراف آخر خط اول...درشکل صفحه 950 نیز این جوا استنباط میشود
راجع به سوال 57 میتونین لنینجر سال 86 صفحه 907 پاراگراف اول خط چهارم ذکر کنیدبجه ها همه برید واسه اعتراض اینو بزنید شاید اگر تعداد زیاد باشه تغییر بدن :
سوال 56 بیوشیمی : جواب درست گزینه 1
دولین سال انتشار 1390 صفحه 784 پاراگراف اول خط 1 تا 7
سوال 57 بیوشیمی:جواب درست گزینه 2
دولین سال انتشار 1390 صفجه 951 پاراگراف آخر خط اول...درشکل صفحه 950 نیز این جوا استنباط میشود
منم زدم 4
MANAM NEMIDONAAAM DORSOTE YA NA :smiliess (12):منم زدم 4
نمیدونم...درسته؟باید اعتراض بزنیم؟
منبع چی ذکر کنیم؟سوال 87 شیمی آلی در کل صورت سوال اشتباس چون گفته( "درکدام دو مورد زیر" ) اما در جواب ها هرکدام یک مورد ذکرشده...
گزینه 2 اشتباس چون استون استسناس گزینه 4 هم اشتباس چون استالدئیدسبک و رسوب نمی کنه...
این سوالم برید اعتراض بزنید تا کلا حذف بشه... مرسی بچه ها
manba nemidoonamمنبع چی ذکر کنیم؟