کار خوبی بود رشته ها رو آوردن کنارهم.
ولی باید برای تعداد سوالا یه فکری بشه یعنی چی ژنتیک فقط 25تاسوال |: یا درس ایمنی برای بچهای ایمنی ضریب 6 داره اونوقت فقط 30تا سوال.....یا بچهای هماتولوژی باید برای 30تا سوال 4-5تا کتابو بخونن.
یا باید از منابع مشابه یسری کتابارو بردارن یا تعدادسوالارو بیشتر کنن.
سوالا به نسبت راحت تر بود کسی که آماده بود میتونست درصدای بسیار خوبی بزنه که من هرگز آمادگی کامل نداشتم که انداختن جلو وتوضیحم ندادن با سوالا این کارو کردن بدترش کرد.. .....سوال غلط املایی داشت.
حالا از شانس خوبم امسال وقت نکردم چیزی بخرم ساعت 5:30صبحونه خوردم رفتم . سر جلسم کیکمو باز کردم مثل حباب ترکید پودر شد |: شانس آوردم نریخت رو پاسخنامم.با کاغذ زیرش جمعش کردم خوب مچاله که شد محکم کوبیدمش زمین کنار صندلیم مراقبم دید خواست بیاد تا چهره برافروخته منو دید ازون ردیف متواری شد.:mad_majidonline:
هوچی دیگه موندم گرسنه و سرزبان دریغ از دوتا دونهatpکه این وسط مونده باشه برام ):
مرسی بخاطر توضیح خوب و کامل
باهات کاملا موافقم که 25 سوال واقعا کمی
حداقل هر درسی رو باید 30تا کنن حداقل!
برای بیوتک هم سر درس میکروب باید 4 کتاب بسیار قطور رو خوند تا 25 سوال رو جواب داد تازه همش فقط ضریب 1 هست.
از معضل خوردنی سر کنکور گفتی یادمه سر کنکور سراسری چندتا شکلات تخته ای بزرگ برده بودم سر جلسه
اخراش که گرسنه شدم اومدم یکیشو بخورم قشنگ تلپ نصفش کنده شد و افتاد رو پاسخ نامه و بعضی جاهاشو شکلاتی کرد =))))) اونم منی که خیلی رو تمیزی پاسخ نامم حساس بودم و انواع اقسام پاک کن ها رو برده بودم سر جلسه