یعنی همون ظرفیت پارسال؟پس شانس قبولی خ خیلی میاد پایین .چون ظرفیت پارسال پایین بودهبچه ها تو سایت نظام پرستاری نوشته که ظرفیت ارشد امسال عین سال گذشتس و تغییر قابل توجه ای نداره
سایتشو بگونوشته با توجه به امکانات و شرایط دانشگاهاس و نسبت به سال قبل تغیر قابل توجه ای نداره
من رفتم حساب کردم با این اوصاف تا رتبه652روزانه میگیره و تا رتبه700هم ازاد و بین المللino.ir !!!
همه رشته ها باهم حساب کردممن رفتم حساب کردم با این اوصاف تا رتبه652روزانه میگیره و تا رتبه700هم ازاد و بین الملل
اینطوری باشه تقریبا بستگی به رتبمون هس.تا 652اوردیم قبولیم و گرنه یا ازاد یا بین المللهمه رشته ها باهم حساب کردم
همه چی بستگی به نتیجه شیش تیر داره!!!ماشالا به این همه اطلاعات!
خوبیش اینه چون به صورت مجموعه هس ممکنه اونای که رتبه هاشون خوبه مثلا ویژه هارو برن وداخلیرو بعد بقیه رشته ها میمونه واس ما که رتبمون خوب نمیشه و اینطوری قبول میشیم!!!ماشالا به این همه اطلاعات!
کمترین ظرفیت مال کودکانه.روزانش51فقط هسخوبیش اینه چون به صورت مجموعه هس ممکنه اونای که رتبه هاشون خوبه مثلا ویژه هارو برن وداخلیرو بعد بقیه رشته ها میمونه واس ما که رتبمون خوب نمیشه و اینطوری قبول میشیم!!!
[emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji4]خوشم میا هر خبر بدی از ارشد میاد شما یه قانون و تبصره پیدا میکنی ادمو امیدوار میکنی
سلام بچه ها.اینطوری باشه تقریبا بستگی به رتبمون هس.تا 652اوردیم قبولیم و گرنه یا ازاد یا بین الملل
عزیز برادر پارسال رشته ها جداگانه بوده.تو هر رشته تا رتبه 200خورده ای میگرفتن.ظرفیتا بخون من بر اساس ظرفیت روزانه گفتم.امسال تجمیعه رشته ها.پس سیصدی که میگی بی معناسآخه میدونی پارسال یه کار عجیب سازمان سنجش این بود ک میگفت چند نفر میتونن یه رتبه داشته باشن.ملاک قبولی نمره کل هس.
نمیدونم تا چه نمره ای پارسال قبول شدن ولی میدونم تارتبه سیصد و خورده ای قبول شدن