سلام بچه ها میشه جوابای بیوشیمی رو بزارید مطمئن شم درصد بگیرم?
البته میدونم تابلو بود ولی محض اطمینان
نه علیرضا جان، هرکی خونده بود ضرر کرده.یعنی خوشم میاد زدن توی برجک بیوشیمی ها هیچکس حرفی ازش در نمیاد. اینجا فقط بیوشیمی ها ضرر کردن.
:tsimuzpzwoap1t9y3o7من که خودمو واسه ی بیوشیمی سخت آماده کرده بودم خوندن اون همه متابولسم، دولین با بالینی هاش افسوس ...:smiliess (2): یعنی کسی که از اسفند شروع کرده با منی که از پاییز شروع کردم فرقی نبوده واقعا این درست نیست ،همیشه درس با ضریب بالا تعیین کننده رتبست ولی حالا ی درس مثل سلولی که واسه ماهم تازه اضافه شده تعیین کننده باشه .
حتما ظرفیتها هم کمتر از پارسال میشه!!!!!ولی دقت کردید از پارسال کنکور بهداشت با علوم هماهنگ شدن؟
پارسال علوم بیوشیمی سخت بهداشت سخت. پارسال علوم سلولی نسبتا آسون بهداشت آسون
امسال علوم بیوشیمی آسون بهداشت هیچی نگم بهتره. امسال علوم سلولی سخت بهداشت سلولی هیچی نگم بهتره.
امیدوارم ظرفیتهاش هم با علوم هماهنگ بشه.
سلام دوستای گل بیوشیمیستم
محض همدردی اومدم
من رشته اولم نانو هستش و بیوشیمی رو همینطوری به عنوان رشته دوم شرکت کردم و سر جلسه فقط منتظر بودم یه سری سوال بیوشیمی تخصصی دستم بدن ...که البته خبری نشد و با وجود اینکه روز قبلش تا 6 سرجلسه نانو بودم و کلن از خستگی داشتم میمرم بازم چهل و خورده ای بیوشیمی زدم..
واقعن آدم میمونه به اینا چی بگه آخه؟!
بخاطر بی برنامگی و بی تدبیریبه خاطر گروه زنتیک بیوشیمی اسون شد و زیست شد سلولی مولکولی ؟؟؟؟؟؟؟
ای خدا...به راحتی آیندم رو به باد فنا دادن...کی گفت کار وزارت علوم درسته که الان میرن ازشون کپی برداری میکنن. چقد بیو خوندم هیشکی نمیفهمه.از مرور همه زدم .فقط بیو رو تقویت کردم.حالا یه ضریب ۶ با اون همه مبحث شد ۲۴ تا سوال. :sad: سر امتحان همش میگشتم دفترچم از نظر تعداد سوال درس باشه. بی برنامگی و اطلاع رسانی ضعیف تا چه حد