نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

soheil

New member
سلام به همه ی دوستان
من در جریان علوم پایه اسفند هم بودم ...اولش یه قولایی دادن مثله الان ولی وقتی کار از کار گذشتو کلاسا شروع شده بود گفتن هیچی نمیدیم....دفه پیش خودشون 9 تا دادن و مطمئنن ایندفه بیشتر از این مقدار نمیدن چون بچه های اسفندی هم که سر یکی دوتا تست افتاده بودن اعتراض میکنن.....اگه خیلی بخوان لطف کنن دوباره همون 9 تارو میدن....اینجا از 15 تا از دوستای من 12 تاشون افتادن با اینکه بعضی هاشون دفه دومشون بود که امتحان دادن..... پس تلاشتونو بکنین ولی اگه دیدین دارن میپیچونن برین درستونو بخونین چون اسفند احتمالا بیس عوض میشه و سخت تر میشه......یادمه اسفند ملت رفتن وزارت خونه ....مجلس هم رفتن....همه هم قول مساعد دادن ....ولی اخرش گفتن کسی که نتونه نصف نمره رو بگیره که همون 10 از 20 میشه ...
نسل سراجی :
در پاسخ به این خواسته دانشجویان که چرا چون گذشته به آنها ارفاق نشده است، گفت: از نظر من به عنوان رئیس مرکز سنجش اگر دانشجویی نتواند نیمی از نمره را کسب کند شایستگی ادامه تحصیل در این رشته را ندارد چرا که ارفاق در حد 3 تا 5 نمره طبیعی است نه 20 نمره.
نمره ندن من و دوستم خودمون رو تو میدان انقلاب آتیش میزنیم بلکه ملت نجات پیدا کنن از دست این بی قانونی ها
شما نگران نباش...اینجا هم هی نیا چرت بگو...اسفند دیدم هی میامدی حرف ... میزدی!
به دندون ها باید 20 تا بدن...ما می خوایم بریم بیت رهبری ...
تبریز زلزله اومدم دوستای مام اونجا بودن:heart::heart:

soheil

New member
محض اطلاع اسفند به دندون 20 نمره دادن
شهریور هم به دندون 20 نمره دادن....پس کسی معترض نمیشه اگه باز 20 نمره بدن اگه ندن همه معترض میشن

afshin & Onar

New member
سوال های غلطو درست کنن بعد هرچقدر خواستن اضافه بدن..اسفند حتی سوال های غلط نیومد روی کارنامه زیر نودیا....

فک کنم شما در جریان نیستین ... سوالای غلطو برای اسفند به همه دادن فقط 9 تای ارفاقو به بالای 90 دادن...دوتا از دوستای خودمم با 90 افتادن......

mahdie

New member
نمیشه که همش قوانینو عوض کنن! فک کنم همون کنکور سراسری بس بود که کسی بخواد نشون بده شایستگی داره یا نه! همه می دونن درسای علوم پایه واسه دندونا که بی فایده است.
هیچ جای دنیا این درسا رو نمیگذرونن که ما تازه به خاطرش عقب هم بیفتیم!!! خیلی حرفه!! ما تا حالا هیچ کس از دانشکدمون علوم پایه نیفتاده ........ خیلی ها بودن که اوضاع درسیشون از منم بدتر بوده!

afshin & Onar

New member
نمره ندن من و دوستم خودمون رو تو میدان انقلاب آتیش میزنیم بلکه ملت نجات پیدا کنن از دست این بی قانونی ها
شما نگران نباش...اینجا هم هی نیا چرت بگو...اسفند دیدم هی میامدی حرف ... میزدی!
به دندون ها باید 20 تا بدن...ما می خوایم بریم بیت رهبری ...
تبریز زلزله اومدم دوستای مام اونجا بودن:heart::heart:

یادم نمیاد اومده باشم چرت بگم . اگه به قول شما اسفند حرف مفت میزدم مطمئنن مدیرای محترم باهام برخورد میکردن....من فقط اطلاعاتی که دارمو دارم میدم . همین و قصد توهین به کسیو ندارم.اشکال نداره شما خودتو اتیش بزن حداقل دوستای من پاسشن حالشو ببریم.....ممنون که میخوای همچین لطف بزرگی در حق بچه ها بکنی. انشاالله حرف شما درست باشه

jojo

New member
نه آقای افشین...تمام بچه ها نمره شون همونی شد که با کلید اولیه شده بود..فقط به بالای نود 9 تا اضافه شد..که 4 تاش مال جوابای غلط بود و 5 تا ارفاق....

soheil

New member
فک کنم شما در جریان نیستین ... سوالای غلطو برای اسفند به همه دادن فقط 9 تای ارفاقو به بالای 90 دادن...دوتا از دوستای خودمم با 90 افتادن......
وزارت خونه و استاد دانشگاه که نتونه تو رشته ی تخصصی خودش 4 تا سوال درست و استاندارد طرح کنه حق نداره بگه دانشجو بی لیاقته
بی لیاقت اون کسی هست که معلوم نیست چه جوری مدرک گرفته که بلد نیست 4 تا سوال از رو کتاب بده بعد از دانشجویی که 2 سال درس خونده چه توقعی دارن
اول سوال رو استاندارد کنن
یه سوال غلط تو همچین آزمونی کل آزمون رو زیر سوال میبره حالا بماند 20 تا غلط هم واسه اینا عادیه!!!!
بچه های دندون مثل همیشه باید با 80 پاس بشن...تا حالا بالای 80 نیافتاده

soheil

New member
یادم نمیاد اومده باشم چرت بگم . اگه به قول شما اسفند حرف مفت میزدم مطمئنن مدیرای محترم باهام برخورد میکردن....من فقط اطلاعاتی که دارمو دارم میدم . همین و قصد توهین به کسیو ندارم.اشکال نداره شما خودتو اتیش بزن حداقل دوستای من پاسشن حالشو ببریم.....ممنون که میخوای همچین لطف بزرگی در حق بچه ها بکنی. انشاالله حرف شما درست باشه
من این لطف رو مثل اون دانشجوی تونسی که خودش رو آتیش زد در حق ملت ام میکنم....وزارت خونه حق نداره بدون قوانین مجلس یه همچین قوانینی بزاره با زندگی ملت بازی کنه
ما میریم پیش رهبر

رهبر حرف ما رو میفهمه:thanks::thanks::thanks:

آخرین ویرایش:

soheil

New member
سهیل بیت رهبریو بلدی داداش؟؟؟
آره بلدم دکتر
بابام رفیق این رئیس جمهور مردمی مون هست...اما واسه کارم رو نمیندازه
انشالله میریم پیش سید علی کارمون درست میشه:heart:....این کار غیر کارشناسانه زندگی جون مردم رو هدر میده من مطمئنم نظر رهبرمون هم همینه
تا حالا بالای 80 در تاریخ علوم پایه در رشته ی دندان پزشکی نیافتاده حتی بعد از تصویب این قانون(البته نه در مجلس)

آخرین ویرایش:

dr.MASOUD

New member
خوب اگه باباتون با رییس جمهور دوسته دیگه نمخواد به رهبری بگین که!
بگو احمدی نژاد به مرضیه خانم یه ندا بده...
همه قبول شن خیالشون راحت شه دیگه.....

soheil

New member
خوب اگه باباتون با رییس جمهور دوسته دیگه نمخواد به رهبری بگین که!
بگو احمدی نژاد به مرضیه خانم یه ندا بده...
همه قبول شن خیالشون راحت شه دیگه.....
خب وقتی رو نمیندازه....:1dco2x0p1lilzhfpg1t:1dco2x0p1lilzhfpg1t
تو این مملکت فقط رهبری:heart::heart:
------------
رهبری 1000 بار گفت به دولت حواستون و جمع کنین

تا حالا در تاریخ علوم پایه دندان پزشکی بالای 80 نیافتاده

delam gerefte

New member
بازم بنظر من هرچی اعتراض بیشتر باشه احتمال نمره دادن خیلی بیشتره....
کسایی که دسترسی دارن حتما برن واسه اعتراض خیلی عالی تره....

ma sale pish raftim goftesh hame gabolim hata raftim natayejo didim goftan ba inke injor zadin gabolid vali vagti javab omad hick kodom to vezarat khone nabodam dorost ta 15 om farvardin vezarat khone to hava bod be elate didobazdide modiran man aslan omidi nadaram be ina............

delam gerefte

New member
من خودم خونم اهل اهرم تبریز ازاد دانشجو دیگه چیزی جز این واسه از دست دادن ندارم

dr saahaar

New member
baba bachehaye dandon chera darid ye tarafe harf mizanid?hala man ke pezeshkiyam bayad ba 84 biyoftam? gonah kardam.? be ghoran 5 term to ghorbat pedaram dar umad ta 110 vahed darso pas kardam to daneshgahi ke avazeye sakht girish hame ja pichide. be khoda bi ensafiye faghat migid dandon dandon.

dr saahaar

New member
dr soheil toro khoda ye kari bokon. mikhay beri pishe rahbar boro khob. be ghoran setame. setameeeeeeeeeeeeeeee. man nemikham 6 mah alaki aghab biyoftam

بالا