نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی اسفند 91

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

qom

New member
سلام به همگی . اقا من دیر رسیدم نمیشه اینهمه رو بخونم.... یکی بگه منکه 99 زدم پاس میشم ؟؟؟؟؟؟؟....خداییش این خر ما از دوران طفولیتش دم نداشت :auizz3ffy9vla57584x

متاسفانه پس از اعلام سازمان مبنی بر بالا بردن بیس و پایه علمی دانشجویان پزشکی نمره 101 به بالا پاس هستن و متاسفانه شما علی رغم شایستگی پاس نیستی

rezaaaaa

New member
xaheshan dar morede tabriz o weblageshun inqad ba etminan nazar nadid o ba dalile mohkami mesle lahne harf zadaneshun taqalobeshun ro monharef nakonid
kasi dar in mored bish az man ru qazie weblageshun karshenasi nakarde

man tabrizi nistam ama khodetun ghezavat konin.chera bayad bian inghadr sarih az taghalobeshun harf bezanan? yani ta in had...? man ke baeid midunam!

sheida

New member
چیه مگه ؟ مورد داره؟[/quote]

منم این بازیو یادمه بچه بودیم می کردیم ولی اسمش همین بودا ولی این کلمه نبود!!

soheil

New member
بچه ها من استرس گرفتم :dadad4::dadad4::
باید 14-13 تا بدن تا پاس بشم...
یعنی میدن؟:idea_majidonline:
مثل دور قبل 15 تا هم بدن پاس میشم
خیلی واسم حیاتیه:14:

qom

New member
نوشته اصلی توسط afshin & Onar نمایش پست ها
نه ایشاالله که پاس میشم . اسفند پیش که کمترین نمره رو داددن 9 تا ددادن الان یکی هم ککه بدن پاس میشم
خوش به حالت آقاااااااااااااااااااااااااااااااا

ایشالا که پاس میشی. اما آرزوت عزیزم یکم خیلی خود خواهانه بود . بگو ایشالا 25 تا بدن که منم با نمره خوب پاس شم.
آرزوت مث این میمونه که خانومی که بارداره بشینه کنار خانومی که سقط کرده و یا بچه دار نمیشه با آب و تاب تعریف کنه که دعا کن بچه ام دختر بشه:dadad4:

sheida

New member
نوشته اصلی توسط afshin & Onar نمایش پست ها
نه ایشاالله که پاس میشم . اسفند پیش که کمترین نمره رو داددن 9 تا ددادن الان یکی هم ککه بدن پاس میشم

ایشالا که پاس میشی. اما آرزوت عزیزم یکم خیلی خود خواهانه بود . بگو ایشالا 25 تا بدن که منم با نمره خوب پاس شم.
آرزوت مث این میمونه که خانومی که بارداره بشینه کنار خانومی که سقط کرده و یا بچه دار نمیشه با آب و تاب تعریف کنه که دعا کن بچه ام دختر بشه:dadad4:

همه میگن دعاکن پسر بشه...:4d564ad6:

qom

New member
بچه ها من استرس گرفتم :dadad4::dadad4::
باید 14-13 تا بدن تا پاس بشم...
یعنی میدن؟:idea_majidonline:
مثل دور قبل 15 تا هم بدن پاس میشم
خیلی واسم حیاتیه:14:

بابا 13 14 که رو شاخشه . این دوره 23 تا میدن

miss.marya

New member
سلام به همگی . اقا من دیر رسیدم نمیشه اینهمه رو بخونم.... یکی بگه منکه 99 زدم پاس میشم ؟؟؟؟؟؟؟....خداییش این خر ما از دوران طفولیتش دم نداشت :auizz3ffy9vla57584x

اگر اسمم " مراد " بود اونوقت زندگی بر وفق " هوشنگ " بود :4d564ad6:

qom

New member
قم چرا از نقاشیم تعریف نمیکنی؟ :p7977cujr38iyymsu8:

woooooooow
نقاشی ؟؟؟؟؟؟ هدیه ام ؟؟؟؟؟؟؟
تووووووووووپ . شما آقا؟ شما خانم ؟ هدیه ستاره سوم رو گرفتم در حد قبولی در امتحان علوم پایه . توووووووووووپ .
اگه به قانون کپی رایت احترام میگذارین برای عرضه و نمایش در معرض دید عموم قرار میدم.
میس عاااااالی بود میسی:heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا