اولنش قبول دارم اشتباهات آدم نقش داره. خوب حتماً دوستانی که موفق شدن نسبت به من کمتر اشتباه مرتکب شدن. البته مطمئن نباش تجربشون از من بیشتر بوده ولی مطمئن باش از تجربه کسانی که تجربشون از من بیشتر بوده خوب استفاده کردن. و منم واقعاً بخاطر این موفقیت بهشون تبریک میگم.
و اما درباره اینکه میگین از امری بوده، شما میگین که 36% زدین. خوب شما از من و اکثر دوستان این سایت کمتر زدین!!! خوب پرواضحه که من و اکثر دوستان این سایت نسبت به شما هم خوبتر خوندیم و هم نسبت به شما آگاهی بیشتری از این کتاب داریم. شما میگین که 10 فصلشو خوندین. پس نشون میده طبیعتاً آگاهی شما از کسانی که حتی یکبار کل 24 فصل رو خونده کمتره.(البته فک کنم شما شاید حتی نمیدونستن که امری 24 فصله !!!!). پس خیلی جالبه کسی میاد نظر میده که حتی از نصف کتاب آگاهی نداره!!!!!!!!
باز شما میگین که دوستان نوابغتون میفرمودن حداقل 55 تا سوال از امری داشته. در حالی که همه میدونن حتی اونایی که از شما هم کمتر خوندن میدونن که اکثر سوالات مولکولی بود.... شما 10 فصل از امری رو خوندین ولی هنوز نمیدونین که امری پزشکیه نه مولکولی و اگرم اشارات مولکولی توش هستش خیلی خیلی کم و اونم در حد شنیدن نام اون اصطلاح و حداکثر درحد 4 یا 5 سطر.چرا؟ چون شما برین به اون مطلب از طریق کتاب پیشنهاد شده توسط وزارت مفتضح بهداشت تسلط پیدا کنین.
بله اکثر اون سوالات تو امری بود. ولی فقط وفقط یا نام اصطلاحه بود و یا عرض کردم درحد 4 سطر. به نظر جنابعالی آیا طراح میاد فقط از اون 4 سطر سوال میده؟
والا آدم شاخ در میاره کسانی میان و نظر میدن که هنوز فرق بین پزشکی و مولکولی رو تشخیص نمیدن!!!!!!!!!!!
اولا اینکه دکتر عزیز اینکه می گید من نمی دونم امری 24 فصله کاملا در اشتباهید فک کنم اینو شما نمی دونستید ک با وجود مطالعه 4000 یا بیشتر از منابع مختلف نتونستید بیشتر از 50 درصد داشته باشید. من با توجه به ی وقت ی ماهه ای ک داشتم مجبور بودم با توجه ب سنگینی مطالب به زور همون ده فصلو بخونم و برا سال اولم خیلی خوبه.چون بدون هیچی امکاناتی ن کلاسی ن ازمونی و ن کتابای رنگارنگی ک بعضیا داشتن بوده. تازه اگه اشتباهات بد و ساده ای رو ک مرتکب نمی شدم الان با همون هفت هشت ده فصل درصدم و رتبم خیلی بهتر از شما می شد.
اما اگه واقع بین باشی می تونی از نفرات اول بپرسی ببینی حق با من بوده یا ن؟ ک در حدود 55 تا از امری بوده یا ن؟
اینکه می گی مولکولی و فلان؟ اینا حرفه و منطقی پاش نیس ک می گی!!!! چرا؟ چون ک طراح با توجه ب کل منابعی ک پیشنهاد شده حتی برای سلولی داره سوال طرح می کنه و ممکمه موضوعی تو امری اشاره واضحی و روشنی در خور فهم و شعور شما!!! و ما نشده باشه ولی خوب بازهم ب طور کلی مطرح شده یا ن؟
واقعا چرا ب رهنمود هایی ک دوست و برادر عزیزم مسعود جان گفتن توجه ندارید. ایشون گفتن ک امری رو 12 بار خوندن یعنی دیگه می شه گفت ار خود نویسنده بی سواد هزاره بیشتر می فهمن
ایشون مطالبی ک گنگ بوده و نیاز ب اطلاعات بیشتری داشته از منابع دیگه هم سرچ کردن تا ب آگاهی بیشتر و دقیق تری برسن.
و شما برا اینکه از این حال و هوایی ک دارید خارج بشید پیشنهاد می کنم حداقل با ی استاد تو این زمینه یا از افراد قبول شده مشاوره بگیرید تا مطمئن باشید ک امری می خوندین!!!!!!!! چون گویا شما هم در تشخیص منابع کنکور دچار اشتباه شدید احتمالا!!!!! چون زیاد فرق بین ژنتیک پزشکی و مولکولی رو می فهمید!!!!!
چون من قبلا ایکه پست بزارم حداقل از دو نفر سوال پرسیدم.
در ضمن هر کی هر چیزی می گه مطمئن باشید ک هیچ خصومتی با کسی نداره و هدفش روشن شدن موضوع و حل مشکلات پیش رو هس.
قضاوت با دوستان عادل و واقع بین
در آینده زندگیتون موفق باشید
ان شالله
یا حق