نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد پرستاری مراقبتهای ویژه خرداد 93

sajad93

New member
بازم رفتم مینویسه هنوز از طرف مدیر سایت هیچ پیامی برای شما نیامده همچین چیزی

خوب توی همون صفحه که نوشته از طرف مدیر سایت برا شما پیامی ارسال نشده از منوی بالا قسمت تخمین رتبه رو بزن

sajad93

New member
رفتم ولی بازم جوابی نداد مال پارسال فک کنم
درصدتاونو دیدم نگران نباش حتما قبولی زبان رو عالی زدی
کتاب لزگی رو تا حالا ندیدم ولی حتما کتاب خوبیه
تو همین سایت علوم پزشکی دات کام کارنامه نفر183 رو گذاشته که گیلان قبول شده میتونی بری درصداشو ببینی

لیلوک

New member
درصدتاونو دیدم نگران نباش حتما قبولی زبان رو عالی زدی
کتاب لزگی رو تا حالا ندیدم ولی حتما کتاب خوبیه
تو همین سایت علوم پزشکی دات کام کارنامه نفر183 رو گذاشته که گیلان قبول شده میتونی بری درصداشو ببینی

خدایی تلاشمو کردم ولی بچه کوچکم دارم تصور کنم امسال قبول نشم دیگه سخته خوندنش شما ویژه خوب زدی !سوالا خوب بودا ولی وقتی کلیدا اومد غلط زیاد شد

لیلوک

New member
بچه ها یه چیزی هر کی که رفته تو سایت تخمین رتبه و جواب گرفته پولم داده یا رایگان انجام دادین؟

لیلوک

New member
بچه ها تو رو خدا یکی جواب منو بده من تو جاهای دیگه خوندم سایت تخمین رتبه خطرناکه!کد رهگیری بدیم به سایت خطرناکه؟من که اصن نمیتونم به من هیچ جوابی نداده تاحالا ولی ترسیدم بچه هاگفتن کسایی میتونن از کد رهگیری سو استفاده کنن تورو خدا یکی بگه

sajad93

New member
بچه ها یه چیزی هر کی که رفته تو سایت تخمین رتبه و جواب گرفته پولم داده یا رایگان انجام دادین؟
رایگان بود، نه چه خطری داره من چند ساله که آزمون کارشناسی ارشد شرکت میکنم و سومین ساله از سایت تخمین رتبه استفاده میکنم تا حالا مشکلی پیش نیومده، اصن چه خطری میتونه داشته باشه؟

آخرین ویرایش:

لیلوک

New member
رایگان بود، نه چه خطری داره من چند ساله که آزمون کارشناسی ارشد شرکت میکنم و سومین ساله از سایت تخمین رتبه استفاده میکنم تا حالا مشکلی پیش نیومده، اصن چه خطری میتونه داشته باشه؟

اخه بچه ها جاهای دیگه میگفتن نمیدونم راستش من بعد از چند سال دوباره ارشد شرکت کردم و تاحالا از این سایت استفاده نکردم فک کنم چون شما پارسالم بودین جواب شمارو داده چون جواب منو نمیده !
یه چیز دیگه اون فرمولی که بچه ها میگن برا نمره من برا نفرات برتر سالای قبلو حساب کردم درست در نمیاد!
اینقد دلم میخاد بدونم نمره خودم چند میشه!:

MEHRABANA

New member
ویژه 60-داخلی جراحی 25-روان65-زبان38
من اولین سالیه شرکت میکنم.امیدی هست؟

sajad93

New member
درصدات خوبه به جز داخلیت تو که ویژه 60 زدی داخلی رو چرا اینقدر کم زدی؟ به نظرم نمرت مرزی میشه

saeedkhan

New member
دوستان سایت هنوز بروز نیست -اطلاعات سال قبلو میاره-خیلی مسخرستتتتتتتتت-هیچکس هم جوابگو نیست

لیلوک

New member
دوستان سایت هنوز بروز نیست -اطلاعات سال قبلو میاره-خیلی مسخرستتتتتتتتت-هیچکس هم جوابگو نیست

من که دارم دیونه میشم از صبح ۱۰بار میرم تو سایت همش مینویسه هنوز هیچ جوابی از طرف مدیر برای شما نیامده

saeedkhan

New member
شما که شک نکن قبولی-خودتو اذیت نکن-سال اولته شرکت می کنی؟

saeedkhan

New member
من پارسال هم شرکت کردم-همه رو بالا 50 زدی- خیلی عالیه-راستش من اصولی درس نمی خونم-امسال هم فقط دوتا درسنامه ویژه و داخلی خوندم

بالا