روی همون عکس که نوشته تخمین رتبه کلیک کن باز که شد خودش روش استفاده از سایت رو نوشته
بازم رفتم مینویسه هنوز از طرف مدیر سایت هیچ پیامی برای شما نیامده همچین چیزی
روی همون عکس که نوشته تخمین رتبه کلیک کن باز که شد خودش روش استفاده از سایت رو نوشته
بازم رفتم مینویسه هنوز از طرف مدیر سایت هیچ پیامی برای شما نیامده همچین چیزی
خوب توی همون صفحه که نوشته از طرف مدیر سایت برا شما پیامی ارسال نشده از منوی بالا قسمت تخمین رتبه رو بزن
درصدتاونو دیدم نگران نباش حتما قبولی زبان رو عالی زدیرفتم ولی بازم جوابی نداد مال پارسال فک کنم
درصدتاونو دیدم نگران نباش حتما قبولی زبان رو عالی زدی
کتاب لزگی رو تا حالا ندیدم ولی حتما کتاب خوبیه
تو همین سایت علوم پزشکی دات کام کارنامه نفر183 رو گذاشته که گیلان قبول شده میتونی بری درصداشو ببینی
رایگان بود، نه چه خطری داره من چند ساله که آزمون کارشناسی ارشد شرکت میکنم و سومین ساله از سایت تخمین رتبه استفاده میکنم تا حالا مشکلی پیش نیومده، اصن چه خطری میتونه داشته باشه؟بچه ها یه چیزی هر کی که رفته تو سایت تخمین رتبه و جواب گرفته پولم داده یا رایگان انجام دادین؟
رایگان بود، نه چه خطری داره من چند ساله که آزمون کارشناسی ارشد شرکت میکنم و سومین ساله از سایت تخمین رتبه استفاده میکنم تا حالا مشکلی پیش نیومده، اصن چه خطری میتونه داشته باشه؟
به نظرم شانست زیاده میتونی نمرتو بگی؟
از بین بچه ها کسی اونقدر زبان بالا نمبزنه چون بقیه رو بالا 50 زدی 100در100 قبولی شک نکن
ویژه 60-داخلی جراحی 25-روان65-زبان38
من اولین سالیه شرکت میکنم.امیدی هست؟
دوستان سایت هنوز بروز نیست -اطلاعات سال قبلو میاره-خیلی مسخرستتتتتتتتت-هیچکس هم جوابگو نیست
شما که شک نکن قبولی-خودتو اذیت نکن-سال اولته شرکت می کنی؟