mmdreza.psy
New member
خواهش می کنم, مرسی از شما که نظرتون رو گفتید
درسته بهداشت خیلی به منبع تکیه داره البته سالهای اخیر به خاطر رقابت زیاد سوالها داره به سمت مفهومی شدن می ره و امسال همونطور که شاهد بودید از لاکان تست داده بودند که اگر صرفا مطالعه از کتاب داشتیم حتی اسمش رو هم نشنیده بودیم!
اگر انقدر زبان قوی ای داشته باشیم که بتونیم رفرنس لاتین رو بخونیم که عالیه در غیر این صورت مترجم حق نداره تو مطالب کتاب دست ببره و اونها رو تغییر بده و در واقع کتاب و منبع همون هست فقط با ترجمه های متفاوت.
اینکه خود اصطلاح رو به کار بردند اگه از دید روانشناسانه نگاه کنیم از وسواس زیاد ایشون به استفاده از کلمه درست ناشی می شه و جایی که امکان انتخاب نبوده خود اصطلاح رو طبق نظر سنجی از مخاطب به کار بردند در واقع تمام تلاششون این بوده که به اصل منظور نویسنده خدشه وارد نشه, و از همه مهمتر رسوندن ترجمه کل کتاب سنگین کاپلان قبل از همه ی مترجم ها هست که واقعا جای تقدیر و تشکر داره. من خودم هر بار با ارجمند تماس گرفتن یه حرفی زدن, یه جورایی حرف منم که به استناد اونها اینجا به دوستان اعلام کردم زیر سوال رفته, قبل از عید هرچی تماس می گرفتم قاطعانه می گفتند حتما تا نمایشگاه چاپ می شه! تو نمایشگاه تماس گرفتم گفتند تابستون و الان هم خدا می دونه بالاخره کی!
من در رابطه با کتاب و قضایای پشت پرده که به چه دلیل و طبق چه هماهنگی ای چه کتابی رفرنس اعلام بشه و یا اینکه مثلا چقدر از بودجه کتابخونه ها باالاجبار صرف خرید چه نوع کتابی بشه اطلاعاتی دارم
زحمت و سواد دکتر رضاعی رو به هیچ وجه زیر سوال نمی برم و معتقدم همه اساتید تلاششون پیشبرد علم و کمک به اون هست بماند که افراد سودجو حتی از فرهنگ و سواد هم سوء استفاده می کنند و هر روز که از خیابون انقلاب رد بشیم در کمال وقاحت فروش مقاله و پایان نامه رو خیلی راحت فریاد می زنن و هیچ ارگانی جلودار این وضع نفرت انگیز نیست
به هر حال رشته روانشناسی مصداق همون جمله ی زگهواره تا گور دانش بجوی هست, هرچی بخونیم بازم کمه :black_eyed:
بله ..در مفهومی شدن کنکور شکی نیست..امیدوارم کاپلان بیادش...ننم هرچی زنگ میزنم جواب درست نمیدن....