ansar1991
New member
شما میدونین میانگین 49 رتبش چند بوده؟
طبق پارسال میشه حول حوش 45
- - - Updated - - -
اینم در نظر بگیرید خیلیا فقط انستیتو میخوان و یا شهرستان نمیرن واسه همین با رتبه بالاتر هم قبول میشن
شما میدونین میانگین 49 رتبش چند بوده؟
خب همون دیگه گزینه 4 یعنی سنگینی سر غلط بود باید تست اونگ میبودآونگ؟ برا ما زده بود سنگینی سر!
رشد سوال ششم
کدام یک از عبارات زیر درباره طرحواره ها درست است؟
ج گزینه 4(اطلاعات همخوان و ناهمخوان با طرحواره ها به یاد می ماند)
گزینه یک درصورتی درست بودکه میگفت فقط اطلاعاتی بهتر بیاد میمانند....
رواندرمانی
کدام گزینه اصل بنیادین روانکاوی بشمار می رود؟
ج گزینه دو (مراجعه هرانچه که به ذهنش می اید رو بدون سانسور بیان میکند) کلید زده 3 صد درصد اشتباهه این
بالینی سوال5
اتحاد درمانی شامل کدام مولفه های زیر است؟
ج گزینه یک(همدلی و تخصص درمانگر)که باز کلید به اشتباه زده3
باقیشو بلد نیستم
منم با همین طرز فکر چواب ددم.سر جلسه دستامو میچسپوندم بهم و سرمو سنگین میکردم میدیدم تلقین پذیره))مراقبه یه جوری نگاه میکرد که آخی نیگا چه فشاری اورده بهش گنگور
رشد سوال ششم
کدام یک از عبارات زیر درباره طرحواره ها درست است؟
ج گزینه 4(اطلاعات همخوان و ناهمخوان با طرحواره ها به یاد می ماند)
گزینه یک درصورتی درست بودکه میگفت فقط اطلاعاتی بهتر بیاد میمانند....
رواندرمانی
کدام گزینه اصل بنیادین روانکاوی بشمار می رود؟
ج گزینه دو (مراجعه هرانچه که به ذهنش می اید رو بدون سانسور بیان میکند) کلید زده 3 صد درصد اشتباهه این
بالینی سوال5
اتحاد درمانی شامل کدام مولفه های زیر است؟
ج گزینه یک(همدلی و تخصص درمانگر)که باز کلید به اشتباه زده3
باقیشو بلد نیستم
سوال 17 رواندرمانی رو کلید زده دو مشاهده فایلپیوست 7983
- - - Updated - - -
اینم در نظر بگیرید خیلیا فقط انستیتو میخوان و یا شهرستان نمیرن واسه همین با رتبه بالاتر هم قبول میشن
- - - Updated - - -
والا منم میانگینم 51 شد حدودا !! کرمانشاه تا چند عموما میارم؟؟ اصلا واسه من که لیسانسمم جای خوب نبودم ارزش داره برم کرمانشاه؟!!
متاسفانه لیسانسم چمران اهواز بوده...
چه جالب من پارسال میانگینم 40 بود رتبم شد 160 ! این ینی با هر یک درصد حدود 10 نفر جابجا میشه!!!
پارسال با میانگین 48-49 رتبه 49 آوردن و کرمانشاه قبول شدن ، امسال الله اعلمبچه ها باور کنید من گیجم...
اول این که آیا با میانگین 50-51 ،جایی میرم اصلا؟ آخرین رتبه که قبول شده دانشگاه چی بوده؟؟
استرسم سره آزمون کاری کرد خیییلی غلط بزنم..
حالا هم نمیدونم تهش چیه!!
چون من 3-4تا دیدم داخل این انجمن که درصداشون از من بهتر بود ...یکی از دوستان بهم گفت حدودا25ام...نظر شماها چیه؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدین
پارسال که با میانگین 49 کرمانشاه قبول شدن.امسال به نظرم اسون بود شاید بره بالا میانگین.واقعا نمیشه هیچ حدسی زد قشنگ میانگیانای هممون طوریه که ممکنه همه رتبه هامون پشت سرهم باشه
wooow!!جدا !!!
پس من با میانگین حدودی 50/43 چند میشم؟!!دیگه اعشارم گفتم که بتونید دقیق تر بگید:smiliess (12):
میشه بگید دیگه آخرین رتبه ای که بشه باهاش قبول شد،چنده؟
منم اینجوری
آمار 20
زبان 50
اصول روانشاسی 80
کلیات روانپزشکی 45
رشد عمومی 50
اون نمیدونم چی چی هم 6 درصد
:4d564ad6:
آخ پشت سره هم شه همه قبول شیم چه حالی میده
درصداتون خوبه ، ولی ظاهرا بهداشت روان فقط انستیتو میگیره !!!
حالا تعداد و رتبشو نمیدونم
میشه بگید دیگه آخرین رتبه ای که بشه باهاش قبول شد،چنده؟
والا من بزرگترین دغدغه م الان پابان ناممه.کنکورم قبول شم اگه تحویل نداده باشم فارغ التحصیل نمیشم
تا 60 زاهدان قبول شدن