ansar1991
New member
خوبه دادا..
البته یه نکته ی مهم اینه که تراز توی درسا هم موثره تقریبا....درس زبان رو چند زدی؟
یعنی چی این تراز مهمه؟ زبانو 45
خوبه دادا..
البته یه نکته ی مهم اینه که تراز توی درسا هم موثره تقریبا....درس زبان رو چند زدی؟
شرمنده ، اینارو من نزدم ، ولی گمونم اون دفاعا جای اعتراض داره
من نوشتم سوالا رو ولي بيشتر از همه رو دومين سوال مكانيسم دفاعي كه زده جنس كردن،اون سوال اسيب كه من فك كنم اسناد منفي ميشه و اون جهارمين سوال ارزيابي!
اون سوالو آسیبو منم اسناد زدم سوال چهار ارزیابی اون آزموهای هیژنوتیزم؟منم آزمون نوسان زدم.هیچ جایی هم جوابشو ندیدم.ولی واسم عجیب بود سوال ده آسیب میشه خودشیفته.من خودشیفته زدم ولی همه میگفتن غلطه
آونگ؟ برا ما زده بود سنگینی سر!من دفترچه الف رو دارم
سوال4 اینه
کدام ازمون از ازمون های تلقین پذیر نمی باشد؟
ج گزینه4
ازمونای تلقین پذیر شامل ازمون نوسان/خستگی پلگ/چسبیدن انگشت/اونگ
یعنی چی این تراز مهمه؟ زبانو 45
ميانكين درصدهاي من 50&51شده،لب مرزي شدم!
من فك كنم يك بشه،اخه سنكيني سر تلقين بذيره
بهداشت روان رو من ضرایبش رو نمیدونم ، درصدام :
آمار27
کلیات روانپزشکی36
اصول روانشناسی 62
عمومی و رشد 37
اصول نمیدونم چی و خدمات نمیدونم چی چی 4درصد
زبان47
منم با همین طرز فکر چواب ددم.سر جلسه دستامو میچسپوندم بهم و سرمو سنگین میکردم میدیدم تلقین پذیره))مراقبه یه جوری نگاه میکرد که آخی نیگا چه فشاری اورده بهش گنگور
50لب مرز نیست که عزیزم ، مرزو رد کردی ، تهران نشد کاشان یا زنجان رو قبولی ، تبریک میگم:heart:
بچه ها باور کنید من گیجم...
اول این که آیا با میانگین 50-51 ،جایی میرم اصلا؟ آخرین رتبه که قبول شده دانشگاه چی بوده؟؟
استرسم سره آزمون کاری کرد خیییلی غلط بزنم..
حالا هم نمیدونم تهش چیه!!
چون من 3-4تا دیدم داخل این انجمن که درصداشون از من بهتر بود ...یکی از دوستان بهم گفت حدودا25ام...نظر شماها چیه؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدین
راستش به نظرم كرمانشاه رو بيارم ،بعيد ميدونم كاشان يا زنجان!
شما قبولی خیالت راحت
پارسال که با میانگین 49 کرمانشاه قبول شدن.امسال به نظرم اسون بود شاید بره بالا میانگین.واقعا نمیشه هیچ حدسی زد قشنگ میانگیانای هممون طوریه که ممکنه همه رتبه هامون پشت سرهم باشهبچه ها باور کنید من گیجم...
اول این که آیا با میانگین 50-51 ،جایی میرم اصلا؟ آخرین رتبه که قبول شده دانشگاه چی بوده؟؟
استرسم سره آزمون کاری کرد خیییلی غلط بزنم..
حالا هم نمیدونم تهش چیه!!
چون من 3-4تا دیدم داخل این انجمن که درصداشون از من بهتر بود ...یکی از دوستان بهم گفت حدودا25ام...نظر شماها چیه؟؟؟؟
ممنون اگه جواب بدین
پارسال که با میانگین 49 کرمانشاه قبول شدن.امسال به نظرم اسون بود شاید بره بالا میانگین.واقعا نمیشه هیچ حدسی زد قشنگ میانگیانای هممون طوریه که ممکنه همه رتبه هامون پشت سرهم باشه
سوال ها رو براي كسايي كه دفترجه ب دارن مينويسم،ارزيابي سوال جهارمش زده كزينه جهار ولي يك ميشه!
رشد سوال سوال ششم زده جهار ولي يك ميشه،!
اسيب سوال جهارمش زده سه ولي يك ميشه!
شخصيت سوال هفت زده سه ولي جهار ميشه!
روان درماني سوال 17زده سه ولي دو ميشه!
باليني سوال 5زده سه ولي دو ميشه!
بجها ميشه شما هم جك كنيد ببينيد درست ميكم يا نه!?