خیلییییییییی برات ناراحتم خیلیییییییییییییعزیزم متاهلم.نمی تونم شهرستان برم..دور ارشد رو خط کشیدم..
بله قطعا نظر شما در مورد انستیتو دقیق تر هست. در مورد کیس دیدن بچه های ارشد گفتم تا جایی که شنیدم نه اینکه حتما اینطوره و البته به استثنای کارورزی. در مورد اساتید قطعا اساتید خوبی داره و من هم سر بعضی از این اساتید بوده ام اما منظورم این بود در مقایسه با دانشگاه های هم سطح تفاوت آنچنانی که فکر کنیم ندارن و البته من هم انستیتو رو به عنوان انتخاب اول قبول دارم
اجازه بدید در مورد دپارتمان های روانکاوی سایر دانشگاه ها خصوصا بهزیستی صحبتی نکنیم چون فکر نمیکنم اینجا جای مناسبی باشه پس به نظر من نقطه قوت بهزیستی همون رویکرد شناختی رفتاری هست به اضافه جو خوبی که داره تا حدی که به همین دلیل رتبه سه دکتری امسال اولویت اول بهزیستی زد. من در مورد دانشگاه تهران نظری ندارم چون میدونستم امسال دانشجو نمیگیرن و نظرات در مورد تهران متفاوت هست! امکانات خوبی داره ولی بگذریم که چرا امسال اجازه ندادن دانشجو بگیره
اجازه بدید اولویت های خودمون رو اینجا ننویسیم و اجازه بدیم بچه ها خودشون با توجه شناخت شخصی انتخاب کنن
خیلییییییییی برات ناراحتم خیلییییییییییییی
:sadsmiley::13::sad:
صفورا ما الان به نظرت به کجا اعتراض بدیم ؟
اعتارض ندیم ؟
خودمونو تسلیم زاهدان کنیم ؟!
وای بچه ها من دارم دیونه میشم ، تو دفترچه نوشته: با توجه به اینکه رتبه بر اساس نمره تعیین می شود لذا احتمال کسب رتبه ی مشترک بین دو یا چند نفر وجود دارد!!!!!! پس این کارنامه های کوفتی رو واسه چی بهمون دادن؟؟
اینجا بر اساس معدل انتخاب میشه هرکی معدلش بیشتر بشه انتخابش رو میبره !
آخه اگه معدل رو تاثیر میدادن که دیگه رتبه ها یکسان نمی شد!!
مگه بهداشت معدل رو تاثیر میده؟
وقتی نمره کل و نمره درصد ها و رتبه یکی باشه براساس معدل دوباره براتون رتبه بندی میشه بین خودتونآخه اگه معدل رو تاثیر میدادن که دیگه رتبه ها یکسان نمی شد!!
بعید میدونم اعتراض فایده ای داشته باشه
اینکه برید زاهدان یا نه همش به خودتون برمیگرده یک قانون کلی نداره که در مورد همه صدق کنه
راستی از زاهدان چی میدونید ؟
من امسال هر جور شده میخوام مهر برم دانشگاه حالا هر جا شد !
وقتی نمره کل و نمره درصد ها و رتبه یکی باشه براساس معدل دوباره براتون رتبه بندی میشه بین خودتون
پس معدل موقع ثبت نام واسه چی میگیرن ؟واسه همین روزا دیکه
معدل رو برای انتخاب رشته تاثیر میدن
از کاشان چه اطلاعاتی دارید? چند روز در هفته است?روزاش پشت همه یا تو هفته پخش شده?دوستان به نظرتون کاشان رو بزنم. ( اگر تونستم.)یا بین الملل؟