نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
صفورا جون يك رها جون به نظر شما كابلان قديمي رو بخونيم ? تفاوت dsm جديدو قديم زياده? خواهش راهنمايي كنيد? هاستي من تصميم دارم مترجم هايي كه قصد دارن امسال كابلان جديدو ترجمه كنن رو به قتل برسونم !هركس قصد كمك داره بيام شهص بده!

دل آرام

New member
بله قطعا نظر شما در مورد انستیتو دقیق تر هست. در مورد کیس دیدن بچه های ارشد گفتم تا جایی که شنیدم نه اینکه حتما اینطوره و البته به استثنای کارورزی. در مورد اساتید قطعا اساتید خوبی داره و من هم سر بعضی از این اساتید بوده ام اما منظورم این بود در مقایسه با دانشگاه های هم سطح تفاوت آنچنانی که فکر کنیم ندارن و البته من هم انستیتو رو به عنوان انتخاب اول قبول دارم
اجازه بدید در مورد دپارتمان های روانکاوی سایر دانشگاه ها خصوصا بهزیستی صحبتی نکنیم چون فکر نمیکنم اینجا جای مناسبی باشه پس به نظر من نقطه قوت بهزیستی همون رویکرد شناختی رفتاری هست به اضافه جو خوبی که داره تا حدی که به همین دلیل رتبه سه دکتری امسال اولویت اول بهزیستی زد. من در مورد دانشگاه تهران نظری ندارم چون میدونستم امسال دانشجو نمیگیرن و نظرات در مورد تهران متفاوت هست! امکانات خوبی داره ولی بگذریم که چرا امسال اجازه ندادن دانشجو بگیره
اجازه بدید اولویت های خودمون رو اینجا ننویسیم و اجازه بدیم بچه ها خودشون با توجه شناخت شخصی انتخاب کنن

صفورا ما الان به نظرت به کجا اعتراض بدیم ؟
اعتارض ندیم ؟
خودمونو تسلیم زاهدان کنیم ؟!

zahra2013

New member
وای بچه ها من دارم دیونه میشم ، تو دفترچه نوشته: با توجه به اینکه رتبه بر اساس نمره تعیین می شود لذا احتمال کسب رتبه ی مشترک بین دو یا چند نفر وجود دارد!!!!!! پس این کارنامه های کوفتی رو واسه چی بهمون دادن؟؟

fada19990

New member
UOTE=zahra2013;504045]وای بچه ها من دارم دیونه میشم ، تو دفترچه نوشته: با توجه به اینکه رتبه بر اساس نمره تعیین می شود لذا احتمال کسب رتبه ی مشترک بین دو یا چند نفر وجود دارد!!!!!! پس این کارنامه های کوفتی رو واسه چی بهمون دادن؟؟[/QUOTE]
خخخخخخخخخخخخخخ.........!!!كلا اسكل كردن ما رو !اخه رتبه و نمره خام منو يكي از بجه ها يكيه !خوب اينطوري ،جطور ميخوان يكي از ما رو كزينش كنن!

safoora

New member
صفورا ما الان به نظرت به کجا اعتراض بدیم ؟
اعتارض ندیم ؟
خودمونو تسلیم زاهدان کنیم ؟!

بعید میدونم اعتراض فایده ای داشته باشه
اینکه برید زاهدان یا نه همش به خودتون برمیگرده یک قانون کلی نداره که در مورد همه صدق کنه

دل آرام

New member
وای بچه ها من دارم دیونه میشم ، تو دفترچه نوشته: با توجه به اینکه رتبه بر اساس نمره تعیین می شود لذا احتمال کسب رتبه ی مشترک بین دو یا چند نفر وجود دارد!!!!!! پس این کارنامه های کوفتی رو واسه چی بهمون دادن؟؟

اینجا بر اساس معدل انتخاب میشه هرکی معدلش بیشتر بشه انتخابش رو میبره !

zahra2013

New member
مگه بهداشت معدل رو تاثیر میده؟

در صورتی که 2 نفر نمره ی یکسان داشته باشن رتبه بر اساس معدل تعیین میشه اما امسال تو دفترچه زدن ممکنه از هر رتبه ای چنتا باشه!! مثلا من که 17 شدم ممکنه 2 نفر دیگه هم 17 شده باشن!!

دل آرام

New member
آخه اگه معدل رو تاثیر میدادن که دیگه رتبه ها یکسان نمی شد!!
وقتی نمره کل و نمره درصد ها و رتبه یکی باشه براساس معدل دوباره براتون رتبه بندی میشه بین خودتون
پس معدل موقع ثبت نام واسه چی میگیرن ؟واسه همین روزا دیکه
معدل رو برای انتخاب رشته تاثیر میدن

دل آرام

New member
بعید میدونم اعتراض فایده ای داشته باشه
اینکه برید زاهدان یا نه همش به خودتون برمیگرده یک قانون کلی نداره که در مورد همه صدق کنه

راستی از زاهدان چی میدونید ؟:)

من امسال هر جور شده میخوام مهر برم دانشگاه حالا هر جا شد !

zahra2013

New member
وقتی نمره کل و نمره درصد ها و رتبه یکی باشه براساس معدل دوباره براتون رتبه بندی میشه بین خودتون
پس معدل موقع ثبت نام واسه چی میگیرن ؟واسه همین روزا دیکه
معدل رو برای انتخاب رشته تاثیر میدن

خوب منم همینو میگم ولی تو دفترچه چیز دیگه ای نوشته: صفحه 2 زیر عنوان کارنامه اعلام نتایج اولیه قسمت تذکرات مهم

دل آرام

New member
به اون دفترچه های خودشونم پای بند نموندن !

امسال کارنامه ما رتبه درصد داره پارسال نداشته و این یک ملاک جدیدشونه واسه رتبه دادن فکر کنم !

yeganehh

New member
از کاشان چه اطلاعاتی دارید? چند روز در هفته است?روزاش پشت همه یا تو هفته پخش شده?دوستان به نظرتون کاشان رو بزنم. ( اگر تونستم.)یا بین الملل؟

yeganehh

New member
با توجه به این که هر رتبه رو چند نفر دارن هم معلوم نیست که کاشان قبول شم یا نه؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا