نظرات شركت كنندگان كنكور ارشد روانشناسي باليني خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Saeed.Tahmasbi

New member
این حرف دیگه خیلی بی راه بودا .... این همه آدم اینجا غلط زدن نگفتن زمین کجه ! من سر این موضوع دیگه با تو ادامه نمیدم چون عصبی هستی و کاملا داری فرافکنی میکنی . اونی که بیخیال فهمیدن درسته تویی نه من .
غصه نخور دوست من حالت رو میفهمم و منم ناراحتم بابت اشتباهای خودم .

سلام آخرش کی کلید نهایی میاد؟

sara.sharifi

New member
منم..دیگه نمی خونم..امسال 225 نزدیک نمره اقای مصفا قبولی پارسال

- - - Updated - - -

نمره ی شما چی؟

سلام. بچه ها آقای مصفا که پارسال نمره شون 225 شد.اگه میدونید میشه بگین رتبه شون چند شد؟ و اینکه کجا قبول شدن؟!

rawy

New member
راوی تو سایت خود سنجش که هیییییییییچ خبری نیست .. اما چند وقت پیش تو سایت علوم پزشکی به نقل از یکی از بزرگان سنجش بهداشت :whistle: گفته شد که کارنامه ی اولیه 24 تیر میاد .. راست و دروغشو نمی دونم ولی خودم خبرشو از این سایت خوندم

سپیده جون اگر 24 تیر کارنامه میاد, پس کی کلید دوم رو اعلام می کنن؟ :sadsmiley:
کلا کلیدی دومی درکار نیست نه؟
هممونو بازی دادن نه؟
من می دونستم اینا همش یه بازیه
من از اول گفتم که ..............
:rolleyessmileyanim:

sepideeee

New member
سپیده جون اگر 24 تیر کارنامه میاد, پس کی کلید دوم رو اعلام می کنن؟ :sadsmiley:
کلا کلیدی دومی درکار نیست نه؟
هممونو بازی دادن نه؟
من می دونستم اینا همش یه بازیه
من از اول گفتم که ..............
:rolleyessmileyanim:

والا تو دفترچه ی ثبت نام که زده بود کلید نهایی 21 تیر .. حالا نمی دونم با تغییری که برنامه ی بهداشت کرده .. تاریخ کلید نهایی هم عوض بشه یا نه

آخرین ویرایش:

rawy

New member
والا تو دفترچه ی ثبت نام که زده بود کلید اولیه 21 تیر .. حالا نمی دونم با تغییری که برنامه ی بهداشت کرده .. تاریخ کلید نهایی هم عوض بشه یا نه

امسال شور بی برنامگی و همه چی رو در آوردن دیگه
انقد ازشون تعریف کردیم, اینام تو زرد از آب در اومدن
ما رو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتیم :13:

rawy

New member
سلام عزیزم...من که هر روز پایه ی این انجمنم.البته به قول خودت به صورت نا محسوس....

سلام :ad54ad:
شما که طرفدار پر رونقیش هستید پس چرا نامحسوس؟
اگه همه نامحسوس باشیم که کلا از پست و رونق خبری نیست

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

rawy

New member
سلام. بچه ها آقای مصفا که پارسال نمره شون 225 شد.اگه میدونید میشه بگین رتبه شون چند شد؟ و اینکه کجا قبول شدن؟!

سلام, ایشون شهید بهشتی قبول شدند و فکر می کنم در حال حاضر به خاطر امتحانات کمتر تشریف میارن, اگر سوالات رو ببینن حتما خودشون پاسخ می دن
شاید با پیام خصوصی زودتر جوابتون رو بگیرید

sara.sharifi

New member
سلام, ایشون شهید بهشتی قبول شدند و فکر می کنم در حال حاضر به خاطر امتحانات کمتر تشریف میارن, اگر سوالات رو ببینن حتما خودشون پاسخ می دن
شاید با پیام خصوصی زودتر جوابتون رو بگیرید

ممنون بابت راهنماییتون و اینکه جوابمو دادین ... :riz304:

crazy 4 u

New member
سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول باشه

ایشالا ک همتون قبول شید اونجا ک دوس دارین

بچه ها منم 94کنکور دارم بچه ها بعد قبولی مارو تهنا نزاریننننن:wacsmiley:

ی سوال اساسی برام پیش اومده تا رتبه چند قبوله؟؟؟ و دانشگاههای زنجان و کاشان در کل غیر تهران خوبن؟؟؟؟؟؟؟

- - - Updated - - -

من ی سوال دارم کسی از سهمیه شاهد خبر داره ک چ جوریاس؟؟؟

rawy

New member
سلام دوستان طاعات و عباداتتون قبول باشه

ایشالا ک همتون قبول شید اونجا ک دوس دارین

بچه ها منم 94کنکور دارم بچه ها بعد قبولی مارو تهنا نزاریننننن:wacsmiley:

ی سوال اساسی برام پیش اومده تا رتبه چند قبوله؟؟؟ و دانشگاههای زنجان و کاشان در کل غیر تهران خوبن؟؟؟؟؟؟؟

من ی سوال دارم کسی از سهمیه شاهد خبر داره ک چ جوریاس؟؟؟

سلام دوست عزیز, عبادات شما هم قبول باشه, التماس دعا
امیدوارم با یه رتبه ی عالی مهر سال دیگه برای کارشناسی ارشد ثبت نام کنید
اینکه تا چه رتبه ای قبوله بستگی داره به ظرفیتی که از طرف بهداشت اعلام می شه که هنوز اعلام نکردند, احتمالا تا 24 تیر ماه مشخص می شه
طبعا در درجه اول دانشگاههای تهران هستند و بعد از اون شهرستان ها
در مورد سهمیه شاهد چون به ما ارتباطی نداشته دقت نکردم, دفترچه رو دانلود بفرمایید و قسمت مربوطه رو ببینید فکر می کنم پاسخ سوالتون توش باشه

.se7en

New member
در مورد تعداد شرکت کنندگان قلا از آزمون یه جایی خوندم که حدود 1600 نفر این رشته شرکت کننده داره که البته معلوم نبود مال کیه.اما امروز متوجه شدم تعداد شرکتت کنندگان استان کرمانشاه 233 نفره حالا اگه این آمار رو میانگین کشور بزاریم و ضربدر تعداد 30 استان بکنیم میشه حدود 7 هزار نفر !!!
واقعاً نسبت پذیرش به تعداد شرکت کنندگان خیلی کمه
اوهوم منم ميخوام تعداد شركت كننده هاي كل بدونم٠يك براوردي كنيم٠٠٠٠!

اكه امار شما درست باشه كه واقعا بي انصافيه! كاش همه بجه هاي روانشناسي متحد ميشديم نامه مي نوشتيم به وزارت بهداشت اعتراض مي كرديم به تعداد ظرفيت ها٠مثل نامه داوطلبان دستياري و دانشجوهاي بزشكي،روانشناسي بهداشت خيلي خوبه،فقط ظرفيتش فوق العاده كمه:(

.se7en

New member
سپیده من پارسال رتبه ام در وزارت بهداشت 71 شد. فقط تهران رو انتخاب کرده بودم و طبیعتا با این رتبه تهران قبول نمی شدم. امسال در وزارت علوم رتبه ام 38 شده و قبولم. برای همین بهداشت هم فقط تهران رو می زنم البته شاید شیراز هم بزنم، چون اگه غیر از این قبول بشم، وزارت علوم می خونم و قید بهداشت رو می زنم. اما............ بهداشت رو خیلی دوست دارم و یک سال هم صبر کردم برای قبولی.. امیدوارم نتیجه اش رو بگیرم :)
سلام ميشه درصدهاي بارسالتون بكيد كه ٧١ شديد؟درصدهاي علوم هم ميكيد كه ٣٨ شديد؟ با ٧١ قبول نميشيم بس بايد جند بشيم كه قبول شيم؟^.^
نكنه تك رقمي؟(@@)

sara.sharifi

New member
هورااااا بچه ها کلید نهایی بالاخره اومد و خبر خوش اینکه اون سوال مطالعه پس رویدادی رو تصحیح کردن . :ad54ad: (یه سوال هم از بالینی حذف کردن،همون که غلط املایی داشت).

rawy

New member
هورااااا بچه ها کلید نهایی بالاخره اومد و خبر خوش اینکه اون سوال مطالعه پس رویدادی رو تصحیح کردن . :ad54ad: (یه سوال هم از بالینی حذف کردن،همون که غلط املایی داشت).

بهداشت داره دوباره خودشو تو دلا جا می کنه :thumbsupsmileyanim:

yazdan

New member
من نمیدونم چرا انقدر برا دیدن این کلید نهایی بی تاب بودم؟آخه بمن چه؟ آخه چقدر حرص اینارو بخورم ؟ ی سوال حذف شده درست همونی که من درست ج دادم.الان نهاییش برا من ایهام داره.میتونه به معنی تیر خلاص باشه.

ما که اینجا تو کرمانشاه جنسمون جوره.نمیدونیم حرص آزمون بهداشتو بخوریم یا این گروهک داعش.فکرکنم امسال کلآ کرمانشاهو حذف کنن.اگه شانس منه بجای دانشگاه باید برم دوره کمکهای اولیه ببینم.آخه شنیدم هفته گذشته 3 تا از نیروهای مرزبانو بشهادت رسوندن.البته خداییش اینجا تو مرزا آماده باش دادن و از چندروز پیش سوسکام فقط با ارایه ی مدارک معتبر یا اگه خانواده ای تو ایران داشته باشن اجازه رفت و آمد در مرزو دارن و چندنفر از همین پدرسوخته هام که خواسته بودن با لباس مبدل و چادر از مرز رد بشن رو گیر انداخته بودن.البته دررفته بودن ولی بالاخره نتونسته بودن بیادن تو ایران.میگم نکنه میخواستن منو ببرن؟

خلاصه خوبی و بدی از ما دیدید حلال کنید.تو یوتیوبم پیگیر باشید ببینید تو این کلیپای درگیری داعش فیلم منو درحال فرار و جیغ کشیدن نمیبینید؟! اینجاست که شاعر میگه ملالی نیست جز دوری شما

rawy

New member
من نمیدونم چرا انقدر برا دیدن این کلید نهایی بی تاب بودم؟آخه بمن چه؟ آخه چقدر حرص اینارو بخورم ؟ ی سوال حذف شده درست همونی که من درست ج دادم.الان نهاییش برا من ایهام داره.میتونه به معنی تیر خلاص باشه.

ما که اینجا تو کرمانشاه جنسمون جوره.نمیدونیم حرص آزمون بهداشتو بخوریم یا این گروهک داعش.فکرکنم امسال کلآ کرمانشاهو حذف کنن.اگه شانس منه بجای دانشگاه باید برم دوره کمکهای اولیه ببینم.آخه شنیدم هفته گذشته 3 تا از نیروهای مرزبانو بشهادت رسوندن.البته خداییش اینجا تو مرزا آماده باش دادن و از چندروز پیش سوسکام فقط با ارایه ی مدارک معتبر یا اگه خانواده ای تو ایران داشته باشن اجازه رفت و آمد در مرزو دارن و چندنفر از همین پدرسوخته هام که خواسته بودن با لباس مبدل و چادر از مرز رد بشن رو گیر انداخته بودن.البته دررفته بودن ولی بالاخره نتونسته بودن بیادن تو ایران.میگم نکنه میخواستن منو ببرن؟

خلاصه خوبی و بدی از ما دیدید حلال کنید.تو یوتیوبم پیگیر باشید ببینید تو این کلیپای درگیری داعش فیلم منو درحال فرار و جیغ کشیدن نمیبینید؟! اینجاست که شاعر میگه ملالی نیست جز دوری شما

:5::shocked::smiliess (2): خدا لعنتشون کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا