سارا خسروی
New member
تغییر رتبه
دوستان رتبه من از 98 شد 91 که هیچ تاثیری نداره برام ولی جاتب بود این مدلیشو ندیده بودیم که دیدیم
دوستان رتبه من از 98 شد 91 که هیچ تاثیری نداره برام ولی جاتب بود این مدلیشو ندیده بودیم که دیدیم
دوستان كسي ميدونه نتيجه نهايي كي اعلام ميشه؟
من شنیدم سه شهریور.
اصلیارو 7 باری باید بخونی البته بستگی داره رشتت چی باشه و کی فارغ التحصیل شده باشی .تستای سالای قبل وزارت بهداشتم خوبن.همه فصولم بخونباسلام.کسانی که امسال رتبه های تک رقمی اوردن چندبار کتابا رو خوندین؟همه فصول هم می خوندین؟کتاب تست هم داشتید؟چی؟بازم از لطف همتون متشکرم.
سلام دوست عزیز.من کتاب آدامز *شیمی مواد فاطمی*اصول نگهداری فاطمی*اصول بهداشت رکنی*شیر و فراورده های آن دکتر کریم و درسنامه جامع ارشد رو خوندم همراه با تست های پنج سال گذشته با پاسخ تشریحی .باسلام.کسانی که امسال رتبه های تک رقمی اوردن چندبار کتابا رو خوندین؟همه فصول هم می خوندین؟کتاب تست هم داشتید؟چی؟بازم از لطف همتون متشکرم.
متشکرم ار راهنماییتون....اخه من رشتم تغذیه هست و شاغلم بخاطر همین هم خوندن این کتابا برام خیلی سخت و هم وقت زیادی ندارم فکر میکردم قبولی تو این رشته اسون باشه ولی اینجور که معلومه خیلی سخته....درسنامه جامع ارشد مخصوص این رشته هست؟تست های پنج سال گذشته با پاسخ تشریحی از کجا تهیه کردین؟
- - - Updated - - -[/COLO
درسنامه جامع ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دکتر بهادر حاجی محمدی نشر جامعه نگر.تستا و پاسخ تشریحی تو همین کتاب بود.شما اگه شاغلین که مشکلی ندارین.ولی به نظر من تو رشته خودتون ادامه بدین خیلی بهتره.یه جورایی آیندش مثل صنایع غذایی هست باید از کسایی پرسید که فارغ التحصیل شدن.
سلام.شما هم تهران قبولید؟اصلیارو 7 باری باید بخونی البته بستگی داره رشتت چی باشه و کی فارغ التحصیل شده باشی .تستای سالای قبل وزارت بهداشتم خوبن.همه فصولم بخون